Smart Fitness – Magic Kegel Ball

sponsor1


Smart kegel ballsUpdate 15. november 2014

Nu har jeg haft gang i Magic Kegel – Twins i cirka fem uger, og det ER sjovt, og der er også kommet flere updates på min app, siden sidst. Men stadig væk er det hyggeligste nu altså min nye, lille veninde i appen, som hilser mig ”hej!” – med et virtuelt knus, hver gang, jeg logger på. Mit lille træ i appen er også blevet højere…..og mere frodigt. Så hvad andet kan jeg andet end blive lidt stolt? – og ja, det er lidt lige som en Wii…!

Magic kegel har jeg fundet her i DK

Jeg har også prøvet nogle af de andre programmer, selv om jeg måske ikke lige passer ned i de kasser.Men set med mine øjne er det vigtigste vel egentlig, at det er sjovt at træne – det øger jo trods alt motivationen til at vende tilbage for at træne. Lige som det er nemmere at møde op nede i fitnesscentret, hvis man på forhånd har lavet en aftale med en veninde.

————–

Et af de mest søde og interessante produkter til træning af bækkenbunden, jeg blev præsenteret for på Erofame messen, var Magic Kegel Ball, der består af en lille vibrator og en erotisk trænings app til Smartphonen, ipad mv. Magic Kegel Ball er bare Smart Fitness – og ikke kun er det smart, med dette produkt bliver det også sjovt og lettere konkurrencepræget af motionere bækkenbunden, da man løbende kan måle, om man har gjort fremskridt eller ej.[embedplusvideo height=”500″ width=”610″ editlink=”https://bit.ly/ZUcQEF” standard=”https://www.youtube.com/v/n7kcSritn6Y?fs=1″ vars=”ytid=n7kcSritn6Y&width=610&height=500&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5404″ /]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud