Heftig klitoris stimulator – rammer altid plet

 


Heftig klitoris stimulator fra Zumio, der både kan stimulere hårdt og kontakt og skånsomt og blidt.  

Jeg har fundet min Zumio Caress her

For snart to år siden blev jeg første gang præsenteret for denne her Zumio, der ikke er en vibrator, men derimod er en super fin og samtidig heftig klitoris stimulator. Et produkt, hvor man har dette her meget tynde og fleksible pind, hvor der ude forenden er placeret en lille bitte knap/knop. Et knappenålshoved lignede dims. Produktet minder i udseende lidt om en elektrisk tandbørste, hvor man mangler at sætte hovedet på.

Heftig klitoris stimulator med mikroskopiske svingninger

Men det, Zumio Caress, sexlegetøjet hedder, gør, der adskiller sig fra en mere almindelig vibrator, handler om, at denne her pind sættes i nogle små, mikroskopiske svingninger, når man tænder for produktet. Der efter sigende skulle kunne simulere kvindens egne bevægelser, når hun med små, runde cirkelbevægelser stimulerer klitoris med sine fingre.

Nu er man så kommet med en udgave nummer to, der altså er blevet døbt Zumio Caress – og formentlig på grund af, jeg også tidligere har nævnt, at version nummer et er ret voldsom.

Læs også anmeldelse af Zumio’s første fødte her

Caress er iklædt et tykt lag silikone

I den nye Caress udgave har producenten simpelthen valgt at beklæde pinden og den lille bold aka stimulations knoppen ude i enden af stimulatoren med et tykt lag silikone, som gør produktet noget mere mild og blid i sin stimulans af klitoris. Der kun er et stort plus.

Det, der også er fedt ved den nye Zumio, det er, at man meget bedre kan styre og kontrollere, hvor blidt eller noget mere kraftigt, sexlegetøjet nu engang skal stimulere klitoris og området omkring klitoris, skamlæberne mv.

Er udelukkende til udvortes brug

Her skal dog lige siges, at denne stimulator IKKE er beregnet til at benytte indvendig i skeden eller analt. Ej heller i urinrøret, kære mænd, der her læser med. Zumio Caress, lige som den første Zumio, er udelukkende til udvendig stimulation.

Men, som sagt, så kan man altså selv styre intensiteten af svingningerne – og dette gør man på følgende måde: Ønsker man en meget heftig stimulans, så skal produktet næsten ikke røre klitoris. Hvis man derimod trykker spidsen lidt hårdere ned imod klitoris, så bliver stimulansen noget mere vibrator-agtig og blid. Der måske lyder lidt underligt, men altså ikke desto mindre er sandt.

Du kan købe eller læse mere om Zumio Caress lige her

Zumio er med spot-on stimulans

Det mest fede ved Zumio produkterne er dog, synes jeg, at de er super spot-on i deres stimulans. Til forskel fra en lang række mere almindelige vibratorer, hvor vibrationerne ikke kun går i klitoris, men fx også kan sendes langt ud i skamlæberne. Der sagtens kan være mere irriterende og generende end decideret stimulerende på den positive facon.

Og fordi, Zumio er så fantastisk spot-on, så er den også rigtig god at kombinere med fx brugen af en en dildo eller en G-punkts vibrator.

Og når man først har opnået sin klitoris orgasme, så kan man efterfølgende bevæge Zumio stimulatoren lidt op ad strengen med nerveender, der fører ned til klitoris. Altså lidt nordpå fra klitoris, hvor det fortsat er muligt at holde stimuleringen kørende under og lige efter orgasmen, uden af det af den årsag bliver for meget. Og det er altså en ret fed fornemmelse og oplevelse, kan jeg godt love.

Et relativt dyrt produkt, men pengene værd

Zumio Caress er et relativt dyrt produkt, men er til gengæld et sindssygt godt køb, hvis man som kvinde fx har brug for en virkelig heftig og hård stimulans af klioris. Da produktet er så sørens spot-om målrettet. Er man omvendt super følsom, så er stimulatoren også død velegnet – her skal man bare finde ud af, hvor og hvor meget, man i situationen skal trykke på produktet. Så stimulansen bliver så mild og skånsom, som det nu engang passer en bedst.

Produktet er mega pænt pakket ind, og stimulatoren oplades via en lille ”kop”, man sætter den ned i – lidt i stil med, når man oplader sin elektriske tandbørste. Opladningen foregår via et USB-stik.

Zumio ligner ikke et stykke sexlegetøj

Alt i alt, så er Zumio Caress er smukt produkt – og er ikke noget, man udseende-mæssigt umiddelbart forbinder med et stykke sexlegetøj. Derfor tommelfingeren op til Zumio – og sagt direkte til producenten: Jeg er mega glad for, at I lyttede til de rigtige mange kvinder verden over, der oplevede af første version af produktet simpelthen ikke var helt i skabet. Det er 2-eren så i stedet blevet – og det er kun super fedt!

Du kan købe din helt egen Zumio Caress her og oplev selv de vilde klitoris orgasmer

Bag produktet: Zumio

Materiale: ABS og silikone

Ftalatfri: Ja

Stimulations niveauer: 8

Strømkilde: Genopladelig, oplader medfølger

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Ingen vibrationer i hånden, spot-on stimulation, super kraftig. Mange stimulationsmuligheder

Ulemper: ingen.

Pris: Lidt høj

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud