Smuk og feminin hjertevibrator fra Rianne S

rianna-s-hjerte-1

Heart Vibe fra Rianna S kan købes her

Nu har jeg ikke fået denne hjertevibrator, der går under navnet Heart Vibe, fra Rianne S i gave af Manden. Men ad Rianna selv.. Men havde jeg til gengæld fået det lille hjerte foræret af ham derhjemme, så ville jeg da kun være blevet mega glad.

For noget, producenten Rianne S er god og super cool til, så er det at designe og udvikle sexlegetøjsprodukter til kvinder. Hvor legetøjet fra inderst til yderst, indpakning inklusiv, har et lækkert design og fremstår super feminint.

Lugter ikke langt væk af sexlegetøj

Vibratorhjertet med gylden kant, der kommer i en fin, lille æske, ligger desuden rigtig godt i hånden. Og dette til trods for, at klitorisvibratoren hører blandt de fysisk mindre på markedet.

Oven i dette kommer, som jeg kun anser for et ekstra plus, at både Heart Vibe og andre produkter fra Rianne S ikke lugter langt væk af netop sexlegetøj. Hvis ikke man på forhånd ved det, så er det faktisk ikke til at se det. Derfor er hjertet i min verden også helt perfekt til fx at have liggende i tasken, når man tager i byen. Just in case!

rianna-s-hjerte

Hjertevibrator som sober kærlighedsgave

Når jeg får et helt nyt produkt mellem hænderne, så tæller førstehåndsindtrykket rigtig, rigtig meget. Sådan tror jeg langt de fleste af os piger/kvinder har det. Hvorimod fyrene tænker lidt mere praktisk og mindre æstetisk, når de handler sexlegetøj. I hvert fald når det kommer til produktets design.

Derfor var jeg da også solgt på stedet, da jeg første gang blev præsenteret for det vibrerende hjerte. Som på en gang fremstår både eksklusivt, sobert og ekstra feminint. En klitorisvibrator, man som kvinde sagtens kan unde at købe til sig selv. Hvis da ikke kæresten skulle komme en i forkøbet. Man kan jo altid drømme, håbe og krydse fingre.

Hjertet fungerer lige så godt, som det tager sig ud

Under alle omstændigheder er vi med vibratorhjertet ikke kun ude i noget af det mest sobre og lækre produkt, man i dag kan på fingre i, når man er i markedet for et nyt stykke sexlegetøj. Hearth Vibe fungerer nemlig lige så godt, som det nu engang tager sig ud – og er ikke mindst overraskende kraftig i sine vibrationer, når man tager produktets ringe størrelse i betragtning.

Klitorisvibratoren er fremstillet i 100 procent silikone med en smal, gylden ring i metal hele vejen rundt om hjertet, som fuldender det æstetiske look. Størrelsen er cirka 5 X 5 centimeter, og der medfølger en USB-oplader. Hearth Vibe er med 10 forskellige vibrationsmønstre, så der er noget for enhver lyst og smag.

Heart Vibe fra Rianna S kan købes her

Fakta om HEART VIBE

Producent: Rianna S

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrations styrker: 3

Antal programmer: 7

Genopladelige: Ja med USB

Vandsikker: Nej.

Pris: Fin pris for en fin vibrator.

Fordele: Sødt design, lækker indpakning, gode vibrationer.

Ulemper: ikke vandtæt.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud