Du bør aldrig skue hunden på hårene….!

sponsor1——————————–

hårene

Update!!!

En af Fun Factorys bedste dildo vibratorer er desværre taget ud af produktion. MEN her kan du se andre fra Fun.

19/6-2014

Nogle gange, når jeg får en ny, erotisk gadgets, kan jeg til at begynde med godt lade mig snyde en smule af, ar farven er lækker, indpakningen er fed og flot, og måske også blive en lille smule påvirket af mærket, hvor produktet kommer fra. Vi har jo alle vores favoritter – også selv om vi måske ikke altid siger det så højt.

Det kan godt gøre, at jeg kan få en lidt forudindtaget oplevelse omkring, at produktet simpelthen lige er mig – eller simpelthen bare ikke er mig!
Du ved lige som de gange, hvor man fx står i H & M eller en anden tøjbutik og ser den fedeste kjole, der bare taler til dig og tænker: ”Gud, hvor vil jeg dog bare se skøn ud i den!”
Men når man så får den på, er det helt åbenlyst, at I bare ikke hører sammen.

Dildo-vibratoren Calla fik jeg for snart to år siden, i forbindelse med en test til Ekstra Bladet, og havde egentlig rimelige forventninger til den – ikke mindst på grund af form og tykkelse, og så ææææææælsker jeg jo dildo-vibratorer fra Fun Factory. Fun kan bare det der med dildoer!!!!
Godt nok er jeg lidt træt af deres BR-agtige indpakning, men, når alt kommer til alt, så er indpakningen selvfølgelig lidt ligegyldig – det er jo trods alt ikke papkassen, der kommer an på.

Jeg må gå til bekendelse!

Men nu bliver jeg altså nødt til at gå til bekendelse, og samtidig erkende, at jeg måske nok var lidt hurtig ude med ”kun” dengang at give Calla en 3. plads.
Fordi hun, altså dildo-vibratoren, er sådan en, som jeg med tiden virkelig har fået et godt og positivt forhold til – for Calla lige som “grows on you”.
Samtidig er det dog lidt af en tilfældighed, at jeg efter EB-testen valgte at bruge endnu mere tid sammen med hende. Hun var nemlig den eneste, der stadig var i stødet, altså havde strøm tilbage i sig, i forbindelse med en hyggeaften med manden.
Og hvad kan man så lære af det????
Jo, først og fremmest, at man altid bør give tingene i hvert fald en eller flere chancer til!!!
Sagt på en anden måde: Man bør lade være med at skue hunden på hårene!

Se flere farver af Funs vibratorer her

calla-fun-factory-bordeaux

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud