Test af luksuriøse onani produkter til manden

Test af tre luksuriøse onani produkter til manden – til selvglæde og/eller partner fornøjelse.

Nøjagtig som kvinder i parforhold kan have rigtig stor glæde og fornøjelse af diverse dildoer og vibratorer, så kan også mænd i parforhold – hvis de altså får lov! – have mindst lige så stor glæde og fornøjelse af sexlegetøj målrettet mandens tilfredsstillelse – og disse produkter kommer der altså kun flere og flere af på markedet i disse år. Dermed ikke sagt, at hun ikke må lege med – selvfølgelig må hun da det.

Hvis hun altså vil og/eller får lov. Som regel bliver det også kun ekstra givende og tilfredsstillende når partneren, mand eller kvinde, giver en kærlig hånd med i ”projekt forløsning” – og altså ikke kun for den modtagende part.

Lækre onani produkter til manden

Her kommer Mandens test og oplevelse af tre luksuriøse onani-produkter stilet såvel singlemænd som mænd i forhold.

Octopuss“Mandens” favorit

Pulse Penisvibrator – Penis i vibrator-svøb (bedst blandt luksus produkter)

Som tidligere fortalt, så er jeg generelt mest til det enkle og simple, når det kommer til soloprodukter henvendt manden, og sådan er Hot Octopuss Pulse Penis Vibratoren heldigvis konstrueret. Til trods for apparatets mange typer af vibrationer, er dette stykke sexlegetøj langt hen ad vejen er super simpelt, men også effektivt. En væsentlig årsag til at netop denne penisvibrator tiltaler mig rigtig meget.

Få din egen Octopuss her

Da jeg første gang, for snart noget tid siden, blev præsenteret for det knaldsorte gummisvøb krydret med vibrationer, var jeg ret overbevist om, at det egentlig ikke var mig. Men da Joan insisterede, så var der jo ikke så meget at gøre, hvorpå jeg prøvede produktet både solo og sammen med hende – og blev ret hurtigt overbevist om, at Pulse Penisvibrator kan gøre tricket – og måske endda er toppen af poppen i sin klasse, luksusklassen.

Husk glidecreme

Inden brug, stiver man sig af og smører penisvibratoren og/eller lemmet med en god omgang glidecreme, placerer penis i gummisvøbet, og tænder så for vibrationerne – og så er man ellers kørende, endda rigtig godt kørende. Og alt afhængig af lyst og temperament og følsomhed på dagen, når man leger solo eller sammen med hende, så kan man opnå stimulation ved både at holde produktet stille eller bevæge det frem og tilbage.

Desuden, der for mig personligt er nok så væsentligt, så kan man også klemme om svøbet, der giver mulighed for yderligere pirring og stimulation, yderligere fornøjelse. En helt tredje mulighed er også, at man påbegynder legen i slap tilstand, hvorpå man lader penisvibratoren om at klare paragrafferne fra første til sidste sekund.

Personligt har jeg dog brug for at kickstarte, men nu er vi jo så forskellige, såååå!

Dette stykke legetøj, henvendt os mænd, kan man faktisk også parlege rigtig fint med – og her skal man nok prøve sig lidt frem. Ikke alle stillinger, synes vi, er lige egnede, men vi er da kommet frem til et par positioner, hvor det er godt for os begge – hvor vibratoren stimulerer os begge under legen.

Fakta:

Hot Octopuss Pulse Penis Vibrator er med ni forskellige og effektive vibrationstyper, og kan stimulere penis i såvel slap som stiv tilstand. Er 12 centimeter lang, 7 centimeter bred (passer alle størrelser), er produceret i sort silikone og brummer en del, så er altså ikke helt lydløs. Kan både benyttes som en vibrator, hvor man holder den stille, og hvor man selv bevæger produkter frem og tilbage. Bør også gives en chance som parprodukt. Bedste produkt i test. Godt køb!

———————————————————————————————————————–

Cobra (slangen)

 

cobra 2Cobra Libre 2 – Futuristisk penis-vibrator

Hvor sexlegetøj henvendt til hende i rigtig mange tilfælde handler om penisformede produkter, så er onani-legetøj til manden – lige så lidt underligt – lige så ofte en pendant til den kvindelige skede. Sådan også med denne, penisvibratoren Cobra Libra 2 (version 2) – dog med visse og væsentlige tilføjelser. Som at Cobra fra det anerkendte brand Fun Factory er med indbyggede vibrationer, den ægte vare, kvinden, som bekendt ikke lige kan byde os mænd på.

Køb Cobra Libra ll her

Det korte af det lange er, at man placerer sit erigerede lem i ”munden” på den forslugne (Cobra)slange, hvorpå man fyrer op under produktets forskellige typer af vibrationer – og en anbefaling herfra går helt klart på, at man benytter lidt glidecreme til at smøre silikonen – og samtidig få en mere givende og ægte oplevelse. Helt personlig er jeg ikke vibratormand, men at teste Cobra uden vibrationer, er som at spise en rejemad uden rejer – altså fuldstændig ligegyldigt. Så jeg var hele arsenalet igennem, alle 11 vibrations-programmer/mønstre, og det var sgu egentlig ikke så ringe endda.

Det næste store orakel

Så er man til vibrationer i forbindelse med onani, så må Cobra næsten være det helt store orakel. Hvis dette produkt skal skaffe mig forløsning, så skal jeg virkelig være i stødet – eller også skal Joan i hvert fald give en hånd med i projektet. Et andet element, der også er vigtigt, er, at man evner at sætte sig ud over, at man er i gang med at tilfredsstille sig selv med en vibrerende suttemaskine. Men det går som regel nu nok, når man først har taget hul på oplevelsen. Her er vi mænd tanden mere græsk-katolsk end kvinderne.

Fakta:

Cobra Libre 2 er et rigtig godt og lækkert produkt til manden, der tænder på vibrator-onani/stimulation. Passer alle størrelser, har to kraftige men lydsvage motorer – og er med 11 forskellige vibrationsmønstre. Fremstillet i lækker og fleksibel silikone – og smør rigtig gerne med glidecreme inden brug. God til prisen.

————————————————————————————————————————

Oprindelig er Donut en par-vibrator

donut

Zini Donut – Gummi-ring af lyst

Det sker, og endda med jævne mellemrum, at jeg og Joan finder frem til helt nye måder at benytte et legetøjs-produkt på – i det hele taget er det en god ide engang imellem at tænke kreativt og prøve sig lidt frem. For ofte kan man nemlig komme frem til noget helt nyt, der kun øger produktets (lege)værdi yderligere.

Sådan altså også med Zini Donut, der – ja, i hvert fald i udformning, minder om en donut. Produktet her er oprindeligt et parprodukt, en parvibrator, der kan benyttes på et utal af måder. Men som altså også kan benyttes til stimulation af penis, ved simpelthen at holde vibrator-ringen lukket og penetrere produktet. Og da man også her, som med fx Pulse Penisvibrator, med egen hånd selv helt styrer, hvordan og hvorledes stimulationen nu skal foregå, så er det kun et plus.

Donut kan købes her

Zini Donut er dog ikke ”blot” en vibratorring, men kan skilles på midten – og er ret så fleksibel, der gør, at legetøjet kan stimulere både ham og hende, når man sammen og hver for sig, på rigtig mange måder. Og er, som sagt, i det hele taget et produkt, man bør bruge god tid på at afprøve ideer og muligheder med. Skilt ad, får man desuden ekstra god glæde af produktets hele to motorer/vibratorer, der er placeret i hver sin ende af legetøjet.

Joans Donut

Rent faktisk, for nu at være helt ærlig, så er denne donut Joans, men er så småt nu også blevet min, hvorfor den nok snart går hen og bliver vores – altså et fællesprodukt. Man skal heller aldrig være bange for at deles!!!! Zini Donut er desuden med ikke mindre end 15 forskellige typer af vibrationer, der giver rigtig gode muligheder for også at prøve sig frem. Altid fint med et fyldigt arsenal, der giver god mulighed for afveksling.

Fakta:

Vibrator, der er ni centimeter lang og tre centimeter i diameter, der kan lukkes til en ring, så den minder om en donut. Produceret i medicinsk silikone, har 15 forskellige pulserende vibrationstyper og fem hastigheder. Kan benyttes af både ham og hende solo og af parret sammen. Indbyder til at prøve sig frem, være lidt kreativ. Et super lækkert produkt, er lydsvag og vandtæt. Rigtig fin til prisen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud