Enkle (og billige) onani-produkter til ham

Test og omtale af tre simple/enkle og billige, men anbefalelsesværdige stykker sexlegetøj/onani-produkter til selvglæde og/eller partner-fornøjelse stilet primært mandens tilfredsstillelse.

I super moderne 2014 har vi desværre en tendens til at se bort fra de mere enkle og simple (og ofte samtidig billige) sexlegetøjs-produkter, da der er kommet så fantastisk mange produkter med diverse typer af computerstyret elektronik på markedet. Men simpelt/enkelt, i hvert fald ikke i min verden, er altså ikke lig med mindre dårligt, eller mindre effektiv – ret så ofte faktisk tværtimod, denne omtale og test af onani-produkter henvendt til ham (herunder) da også kun understreger. For jo mere simpelt, hvis produktet altså lever op til, hvad det nu engang skal kunne præstere, jo mere føling har man som regel også med brugen af legetøjet – og det samme gælder selvfølgelig også i situationen, hvor ens partner tager del i legen.

Her kommer Mandens test og oplevelse af tre moderne, men mere simple/enkle onani-produkter stilet både legeglade singlemænd og mænd i forhold.

onani rør“Mandens” Favorit

XLsucker – Enkelt er rigtig godt!

(bedst i test)

Måske er det alderen, altså min, måske er det min generelt manglende interesse for teknik. Måske er mere enkle produkter indimellem bare bedre. Under alle omstændigheder, så fungerer et produkt som XLsucker altså bare rigtig godt – og enhver idiot, herunder ikke mindst jeg selv, bør kunne finde ud af at benytte det.

Vi har at gøre med et håndbetjent, gennemsigtigt og yderst fleksibelt onani-rør, der indvendig er ”foret” med en masse små gummi-dutter, der masserer og stimulerer penis – og skal det være rigtig godt, og ikke mindst glide rigtig godt, så bør man benytte glidecreme. Eneste problem i den forbindelse er bare, at produktet kan blive dælens svært at holde fast på, hvis man i kampens hele får lidt for meget glidecreme på fingrene. Det er enkeltheden ved XLsucker, der helt klart tiltaler mig, samt at man, nøjagtig som når man selv eller partneren bruger hånd på en, 100 procent selv kontrollerer både tempo og trykket på penis – og hvor trykket nu engang skal lægges. Der altså godt kan være lidt af et problem, hvis produktet bliver lidt for maskinelt – for smart! Og når man så er færdig, så kan XLsucker lynhurtigt gøres rent under den varme hane tilsat lidt sæbe – kanon nemt, lige mig!

Meget mandigt!….synes jeg!

Fakta:

XLsucker, et såkaldt masturbation Sleeve, er 14 centimeter lang, produceret i superblødt og meget fleksibelt gummi, fyldt med små gummi-dutter (der pirrer og masserer) på indersiden af røret. Er super enkelt at benytte, og efterfølgende at rengøre. Passer alle længder og tykkelser, og er billigste – og bedste – produkt i denne test.

XL-Sucker er fundet her

polygonPolygon – Skulpturel japaner-onani

Polygon er, som de andre to produkter her, kort og godt et super lækkert onani-rør – og udført i ekstremt lækkert, blødt og fleksibelt silikone, der kun gør brugen af den hvide og mangekantede (deraf polygon) ”skulptur” endnu mere fornøjelig. Specielt hvis man begynder at sammenligne med tidligere tiders produkter, hvor materialet ikke var nær så indbydende at gå i nærkrig med. Igen bør man(d) benytte en god sjat glidecreme for at få oplevelsen til at glide som i olie, og igen er det en rigtig god ide at have en klud liggende klar til at tørre fingrene i – i tilfælde af, at røret skvulper over af glidecreme. For det gælder jo om at kunne holde blot en smule fast i Polygon under legen. Fordelen ved dette produkt, nøjagtig som ved Masturbation Sleeve/XLsucker er, at man 100 procent selv styrer tempo og intensitet, og at man kan klemme de helt rigtige steder under legen.

Men hvor XLsucker er et decideret rør, med lige stort hul i hver ende, så er der ikke hul i toppen af Polygon – hvorfor der er en naturligvis grænse for, nøjagtig som men en ægte vagina, hvor langt penis kan komme op. Men dette ændrer på ingen måde dog ved oplevelsen.

Polygon er luksus for manden, der foretrækker det enkle og simple fremfor 27 motordrevne vibrationsprogrammer – og nej, det gør intet ekstra for oplevelsen, at produktet er et lille kunstværk i sig selv. Desuden synes Joan – og sikkert de fleste andre kvinder –, at Polygon er noget mere ”spiseligt” end fx et mere kødfarvet og mainstream onani-rør.

Så ønsker du at få hende til at give en kærlig hånd med i legen, så er dette stykke sexlegetøj henvendt manden et ekstra godt valg.

Fakta:

Polygon, der betyder mangekantet, mange-hjørnet, er produceret af japanske Tenga, der har specialiseret sig i super moderne onani-produkter til mænd. Polygon er et luksusprodukt i kategorien, produceret i ekstra fleksibelt elastomere, nem og enkel at benytte og rengøre efter brug. 11,5 centimeter lang og passer alle størrelser. Lidt dyr, men dog alle pengene værd.

Tenga’s Polygon er fundet her

stoutO’Doyles Stout – Solo-leg på dåse

Opfindsomheden og kreativiteten vil næsten ingen ende tage, når det kommer til at ramme en bestemt målgruppe – og sådan også med denne såkaldte fleslight (det kendte brand), der er blevet døbt intet mindre end O’Doyles Stout – og som dæleme også ligner en ekstra stor dåseøl. Endda med vaskeægte øl-ring i toppen til og åbne til herligheden – dog uden brus og skumsprøjt til følge. Dåsen er dog et ret så perfekt skalkeskjul for lige netop et stykke onanilegetøj, hvis man ikke ønsker at skilte alt for meget. Diverse typer af fleslights har været på markedet i snart rigtig mange år, og de store onani-rør er da også blandt de mest populære produkter henvendt manden, der nogensinde er blevet produceret – og dette gælder altså også for denne ekstra store ”dåseøl”. Selve røret, man penetrerer, er produceret i såkaldt Real Feel Super Skin, som langt hen ad vejen da også føles ret så ægte – og kun endnu mere ægte og livagtigt, når der benyttes glidecreme. Indgangspartiet på O’Doyles Stout er formet som en anus – og det kan man så benytte i sine fantasier eller ej. For mig personligt er det nu ret så ligegyldigt, om det er mund, mis eller anus. Til gengæld, som ikke er helt så ligegyldigt for oplevelsen, er, om man evner at lukke af for, at man – i hvert fald på overfladen – leger med en dåse, altså tilfredsstiller sig selv med en dåse. For mig personligt gør det mindre, men for en del kvinder er der måske lidt for meget drengerøv over selve indpakningen. Alt i alt, ikke mindst når fokus er på selve det fysiske, så er denne dog helt klart værd at overveje – både til en selv, lige som denne fleshlight ville være et hit som gave til enhver drengerøvsfest/polterabend – for mænd.

Fakta: O’Doyles Stout er en ægte Fleslight (det verdensberømte brand) – onani ”gemt væk” i en øldåse, og denne med anus som indgangsparti. Materialet er Real Feel Super Skin, der føles ret ægte. 19,7 centimeter lang, passer alle størrelser. Er du til fleslight, er du helt klart også til denne, der endda er ekstra billig.

Fleshlight’s Stout er fundet her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud