10 gode grunde og råd til bedre onani

 


bedre onani opfordring fra Joanb

Bedre Onani. Så er det nu, vi alle bør sætte ekstra fut under sexlivet og onanien. Til glæde og fornøjelse for såvel det fysiske som mentale helbred. Onani gør dig også en bedre elsker, da du under masturbationen lærer din krop bedre at kende.

Min absolut favorit mærke til onani – Womanizer, se de forskellige modeller her

Bedre onani – dumt at lade være

Hele verden står pt. i en super kedelig og ret så uoverskuelig situation. Hvor vi langt hen ad vejen udelukkende kan se til. Altså udover at rette os efter myndighedernes skiftende retningslinjer. Og hvor det oven i købet er svært at spå om, hvad selv den nære fremtid bringer. Men en ting, vi i hvert fald kan gøre af godt, sundt og positivt for os selv, og for parforholdet, det handler om mere onani. Rigtig gerne, hvis muligt, på daglig basis. Er min klare opfordring. 

Masturbation ikke kun er godt for kroppen rent fysisk. Onani gavner i høj grad også en mentalt. Og er der noget, der for alvor kan jage de sorte tanker og spekulationer en smule på afstand, så er det netop sex. Sex og forkælelse. Aka bedre onani. Noget vi alle mere end nogensinde har brug for lige nu og her.

Herunder får du mine 10 gode grunde og råd til, hvorfor både mænd og kvinder bør tage sig tid til at onanere. Og/eller dyrke sex på gerne daglig basis. Ikke kun nu, men også fremadrettet. 

Jeg kommer også med en række forslag til ekstra gode og effektive stykker sexlegetøj, du kan krydre og optimere din solosex og sex med din partner. 

Knus, Joan  

——————————–

Joanb viser Macy far Velve som giver bedre onaniEfter mere end 50 år på markedet, som den måske mest effektive klitoris stimulator nogensinde, er Magic Wand (tryllestaven) vibratoren stadig super populær – læs min store Magic Wand vejledning her

En af de bedste Magic Wands anbefaler jeg at du køber her

Bedre onani og sex mindsker risikoen for depression

….onani, gerne krydret med en orgasme eller to, øger mængden af endorfiner og lykke-hormonet oxytoxin i blodet. Der mindsker risikoen for depression.

Læs om Iben, der brugte onani og orgasme til på en naturlig facon at bekæmpe en langvarig depression

….onani og orgasme udløses dopamin, der gør dig mere opstemt og lykkelig. Din onani sætter ekstra fut under hjerterytmen og blodcirkulation, som når du fx træner og motionerer.

…..onani og orgasme har en smertelindrende og afstressende effekt. Samt øger din krops naturlige kortison niveau og booster immunforsvaret.

….bedre onani og orgasme kan få dig frisk ud af sengen om morgenen. Og få dig til at falde tilfreds i søvn om aftenen. Onani og sex fungerer både som en tiltrængt morgen opkvikker og en lige så tiltrængt naturlig sovepille.

Med en Satisfyer eller Womanizer trykbølge pulsator til stimulation af klitoris, kommer langt de fleste kvinder lynhurtigt i mål – læs min store test af de bedste af de bedste på markedet lige her  

lingeri fra nortie

BEDRE ONANI KVINDER

1)Bedre onani handler ikke kun om hurtig selv tilfredsstillelse. Lige nu og her. Onani giver også mulighed for at udforske og lære sin krop bedre at kende. Ikke mindst rent seksuelt. Der kan hjælpe en til et bedre og mere rigt sexliv. Når man ved, hvordan man bedst muligt tilfredsstiller dig selv, er det nemmere at give samme viden videre til sin partner. Så han/hun bedst muligt kan tilfredsstille en.  

2) Jo mere sex, man dyrker, jo mere lyst til endnu mere sex, får man som regel også. Jo mere, du onanerer, jo mere lyst får man som regel også. Også til at være seksuelt sammen med sin partner. Endnu en super god grund til at lege med sig selv. Med jævne mellemrum.

3) Jo mere, man onanerer og lærer din krop at kende, jo nemmere opnår man orgasme. Ved at trykke på de helt rigtige knapper. Både alene og sammen med partneren. Har man først fundet formlen, så er det også nemmere at komme både 2, 3 og endnu flere gange i træk.

4) Vælger man for en periode at holde sig helt fra sex. Og/eller ens partner måske ikke lige gider, orker eller har lyst til sex. Så er mere og bedre onani en fantastisk måde at holde dampen oppe på. Så er man også 100 procent på dupperne, når muligheden for sex næste gang byder sig.

5)Sidst men ikke mindst: Der er der absolut intet negativt eller farligt ved at onanere. Intet dårligt kan ske ved at tilfredsstille sig selv. Onani giver heller ikke kønssygdomme eller gør kvinden gravid. Som nok er en af de væsentligste årsager til, at langt de fleste af os onanerer. Og aldrig kunne drømme om at stoppe med det igen.

Læs også her om hvorfor vi kvinder bør onanere lige så ofte som mænd

BEDRE ONANI MÆND

1)Mænd der har problemer med at komme for hurtigt i forbindelse med sex, bør onanere og opnå udløsning gerne et par timer inden, de skal dyrke sex. mener en lang række eksperter. ”Denne forebyggende onani” hjælper nemlig manden til at kunne holde længere. Ikke mindst, når det for alvor gælder.

2)En australsk undersøgelse viser, at mænd, der fem eller flere gange om ugen får udløsning, mindsker risikoen for at få prostata cancer med intet mindre end 33 procent.

3)Styrken og smidigheden i kroppens muskler mindskes helt naturligt med alderen. Dette gælder også for den såkaldte skjulte muskel, bækkenbunds musklen. Men holdes musklen sund og smidig, via onani og sex, så mindskes risikoen betydeligt for, at man render ind i problemer. Som eksempelvis svigtende potens eller inkontinens.

4)Onani, bedre onani, hjælper på en stresset hverdag. Om det tager to, 10 eller 20 minutter at solohygge, så holder solohygge en væk fra hverdagens stress og jag. For en sund stund. Et sundt og afstressende frikvarter i eget selskab.

5)Husk: Onani er og kan aldrig blive utroskab. Sex med sig selv er ikke det samme som sex med et andet menneske. Overhovedet slet ikke!!!!

Er du som mand på udkig efter et godt og effektivt stykke sexlegetøj, der kan gøre tricket for dig, så tjek min test af luksuriøse produkter til mænd   

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud