Jubiiiiii!!!!!!!! – endelig en super-orgasme!!!

orgasmeIben, der i mange år har haft svært ved at opnå orgasme grundet medicinering pga. depression, har nu fået sig en Magic Wand. En ekstra kraftig vibrator, der er helt fantastisk, som hun selv udtrykker det. Det nye stykke sexlegetøj evner nemlig at give hende orgasme, og meget nemmere og hurtigere end tidligere – til glæde for både hende selv og manden. Rosen har dog den torn, at overdreven brug med denne type af vibrator kan føre til, at man i sidste ende ikke kan opnå orgasmer på andre måder. Dette fortæller sexolog og parterapeut Rikke Thuesen

 

Sgu ikke så ringe endda!!!!!

-Det er sgu ikke så ringe endda!!! siger smilende Iben, efter hun for nylig har fået sig en ny, bedste ven, en Magic Wand, der i de fleste tilfælde kan udrette mirakler for kvinder, der som Iben har svært ved at opnå orgasme. Men først skulle hun lige vænne sig til det nye, store og kraftfulde stykke legetøj. -Jeg og min mand blev lige lidt overrasket over, hvor fysisk stor, den er, lige som dens vibrationer, når man skruer helt op, er yderst kraftige. Desuden skulle jeg også lige vænne mig til at benytte den – slappe af med at benytte den, der selvfølgelig er vigtigt i forbindelse med at kunne opnå orgasmen, fortæller den 37-årige akutsygeplejerske, der fik sit gennembrud med sin nye Magic Wand på en lidt atypisk facon. -Vibratoren er SÅ kraftig, og vibratorhovedet SÅ stort, at man med stor fornøjelse også kan benytte den til at massere ømme muskler med – og da jeg havde ondt i den ene balde, fik jeg meget manden til at bruge den på balden af mig. Mens jeg lå afklædt på maven og slappede fuldstændig af imens. Efter noget tid overraskede han mig så med i stedet at placere Wanden mellem benene på mig, hvor den så får lov til at ligge og summe på det laveste niveau, mens han var en tur på toilettet, og lige så langsomt begyndte det at føles rigtig dejligt. Da han kom tilbage, lod han Wand’en pænt blive liggende mellem mine ben og begyndte så at give mig en omgang dejlig og afslappende kropsmassage – og efter noget tid, så skete det altså bare, så fik jeg denne her fantastiske orgasme – en af den slags orgasmer, jeg altså ikke har oplevet i meget lang tid.

Bare slappe af og nyde….!

Ingen præstationskrav, bare slappe af og nyde….og så Baaammmmmm! Pludselig var den der bare, og jeg kunne mærke det i hele kroppen i meget lang tid efter, fortsætter Iben, der ikke længere behøver at bruge en masse tid og kræfter på at jagte forløsningen. -Hvis det overhovedet var muligt, kunne jeg nemt kæmpe med at komme frem til forløsningen, en orgasme, i måske 45 – 60 minutter. Nu har jeg så endelig fået mig et stykke sexlegetøj, hvor tiden allerede som minimum er blevet halveret, og det er altså ret vildt og fedt. magic wandHer forleden tog jeg den fx med ind i soveværelset, da jeg ville tage mig en lille middagslur. Uden at tage tøjet af, lod jeg så bare vibratoren stimulere mig uden på bukserne, og til lige stor overraskelse og glæde gik der ikke specielt lang tid, før jeg fik orgasme – og en bedre og mere afstressende sovepille findes altså ikke, smiler Iben, der lige om lidt skal på campingferie med familien. Og det nye og eldrevne Wand skal naturligvis med. -Intentionen er ikke, at jeg vil benytte vibratoren hver eneste dag, slet ikke. Men det er da helt fantastisk, både fysisk og psykisk, at jeg nu har fået fingre i en vibrator, der på denne her måde, når lysten til en forløsende og afstressende orgasme kommer over mig, bare evner at gøre tricket – og at jeg ikke længere skal bruge så sørens mange kræfter og lang tid på hver gang at komme i mål, slutter Iben, der rigtig meget håber på, at hun fremadrettet, når hun har lært Wand’en endnu bedre at kende, kan opnå de her afstressende forløsninger endnu nemmere og hurtigere.

Overgør ikke brugen af ”mirakel-vibratoren”!

Mange sexologer, heriblandt Rikke Thuesen, benytter Wands i undervisningsøjemed, og anbefaler dem også til kvinder, der netop har svært ved at opnå orgasme, men som med næsten alt, der er godt, så har medaljen også en bagside. Og med en Wand kan overdreven brug i sidste instans  føre til, at man pludselig ikke kan opnå orgasme på andre måder. Hverken alene eller sammen med sin partner. -Iben er desværre ikke et enestående eksempel. Mange både mænd og kvinder, der medicineres i forbindelse med depression, fortæller om en nedsat lyst til sex, mens andre helt mister lysten – og evnen til at opnå forløsning.  -At man, som Ibens mand, pludselig oplever, at ens partner mister lysten og/eller evnen til sex, fx evnen til rejsning (for mænds vedkommende), gør jo ikke hele situationen meget nemmere. Derfor er det også fantastisk vigtigt, at man får talt det godt og grundigt igennem, at man får lagt kortene på bordet – at begge ved, hvad der her spiller ind. På den måde kan partneren meget bedre sætte sig ind i og forstå, at det pludseligt opståede manglende lyst altså intet har med ham/hende at gøre. Der selvfølgelig er nok så væsentligt.

 

One thought on “Jubiiiiii!!!!!!!! – endelig en super-orgasme!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud