Orgasme – svært for dig? Vind en Wand her!!

sponsor1

magic wand

I forbindelse med Ibens succes med sin nye Magic Wand fra Sinful.dk, har jeg fået lov til at udlodde tre stk Sinful Magic Wand til en samlet værdi af ca. 1500 kr.

Sinful Magic Wand

En relativ stor  Magic Wand, og temmelig kraftig i sine vibrationer. Prismæssigt ligger den i den lave ende af de Wands du finder på markedet. Du styre de trinløse vibrationer med et “hjul” så du hurtigt kan skrue ned, dog er Wanden kraftig allerede fra laveste trin.

En ting man dog skal være opmærksom på, er som min sexolog/parterapeut Rikke Thuesen fortæller:

God ide med Wand, meeeennn!!

Med hensyn til at anskaffe sig en Wand, når man har problemer med at opnå orgasme, synes Rikke Thuesen generelt er en god ide. Meeeen, der er altså et men!!! -Som med alt andet, så kan brugen af en Wand altså også blive for meget af det gode. Bruger man sin Wand hver eneste dag, måske endda flere gange om dagen, så kan det nemlig blive problem at opnå tilfredsstillelse på andre måder. I stedet vil jeg anbefale, at man nøjes med at bruge sin Wand en gang imellem, når man trænger allermest, og så i stedet øve sig på også at kunne få orgasme på andre måder. Man bør mere eller mindre kun erhverve sig en Magic Wand i nødstilfælde, slutter sexolog Rikke Thuesen fra www.rikket.dk

Sådan vinder du din Sinful Magic Wand:

Hvis du svarer korrekt på spørgsmålet ”Hvilken populær tv-seriemøder vi en Magic Wand?” Læs på sinful.dk

E-mail dit svar her

Konkurrencen kører Sommeren over, søndag den 30. september 2014, hvorpå de tre heldige vindere vil få direkte besked – og efterfølgende tilsendt deres præmier.

Ved deltagelse i konkurrencer afholdt her på bloggen accepterer du samtidig at modtage mit nyhedsbrev ca. 6-12 gange årligt. Nyhedsbrevet kan naturligvis afmeldes allerede efter første modtagelse.

Knus Joan 

2 tanker om “Orgasme – svært for dig? Vind en Wand her!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud