Orgasme – Let for dig? Vind Mini Wand her!!

sponsor1

mini wand

Trods Ibens kamp for orgasmen og succes med en eldrevet Magic Wand, ER det jo heldigvis ikke os alle der har brug for en så stor vibrator. Og jer som er så heldige og kan opnå den himmelske forløsning uden hjælp fra stikket i væggen, ja, I skal naturligvis ikke snydes for en konkurrence. Derfor har jeg besluttet at udlodde tre mini Wands i samme ombæring.

Og det er absolut en mini wand,  kun 10 centimeter lang og 3 centimeter i diameter (altså rystebolden), med trinløs vibrationer, man via bundstykket kan skrue op og ned for. Vibrator-hovedet er bøjeligt/fleksibelt, og staven er i bunden pyntet med rhinsten-sten. Gadget- og smykkeagtig og nem at trække frem fra skuffen til lidt sjov og måske krydderi til parforholdet. En enkel og nem klitoris vibrator, as simple as that!

Sådan vinder du din Body Wand Mini:

Konkurrencen er afsluttet!

Konkurrencen kører Sommeren over, søndag den 30. september 2014, hvorpå de tre heldige vindere vil få direkte besked – og efterfølgende tilsendt deres præmier.

Ved deltagelse i konkurrencer afholdt her på bloggen accepterer du samtidig at modtage mit nyhedsbrev ca. 6-12 gange årligt. Nyhedsbrevet kan naturligvis afmeldes allerede efter første modtagelse.

Knus Joan 

2 tanker om “Orgasme – Let for dig? Vind Mini Wand her!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud