Skum og skrab dig til pænere bikinilinie

sponsor1


Ikke som i gamle dage…..!  

Der var engang en ung blondine, på 15 år, som var på stranden med sin mor og et par af morens veninder. Snakken gik lidt på det her med at barbere ben og hårene under armene, som jeg på daværende tidspunkt mindes, ikke var det helt store modefænomen endnu. Husker også, hvordan jeg meget modigt spurgte, hvordan jeg dog skulle holde ”busken trimmet?”. Hvortil en af min mors veninder svarer: ”Jamen, du tager da bare en neglesaks og klipper lidt hist og her, så ikke det stritter uden for bikinilinien!”. Siden da, er det jo blevet et kæmpe modefænomen at kvinder stort set ikke må have hår fra næsetippen og helt ned til tæerne. Hvilket for mange, gætter jeg mig til, er et kæmpe problem – det er det i hvert fald for mig! For jeg får nemlig knopper!!!! Grimme knopper!!!!! Eksem på balderne, irritation bag på lårene osv. Og jeg har prøvet utallige produkter, i et hav af kombinationer, bare for at nævne i flæng: Kvindeskrabere, epilering, voks, barber skum, diverse bumsecremer i håndkøb, barbersprit, acne-cremer på recept fra lægen osv. Men jeg har endnu ikke fundet mirakelløsningen. Men efter at have mødt Nana, opfinder og stifter af ShaveSafe, er jeg sgu kommet et meeeget langt skridt tættere på. Jeg har derfor, sammen med tre andre piger, Sofie på 18 år, Line på 20 år og Adea på 23 år, testet de to skum ShaveSafe og ShaveSafe Sensitiv, sammen med den vildeste skraber fra et mærke, Nana også fører, der hedder Dorco. En helt perfekt kombi!!!

Testen er foregået således: Alle fire har vi kun i den ene side benyttet ShaveSafe og Dorco-skraberen, i den anden side har vi skrabet som vi nu engang plejede. Dette selvfølgelig for at ha’ et så realistisk sammenligningsgrundlag som muligt. Og vi har alle benyttet både, Shavesafe og shavesafe sensitiv samt seksbladet skraber fra Dorco.

Og her kommer resultatet – BUM!!!!!!

—————–

Adea shavesafeAdea, 23 år, i forhold    

”Jeg er egentlig ikke særlig præget af knopper i forbindelse med intimbarbering. Det er mest, når det er varmt, altså som nu – og når jeg træner, og jeg træner altså ret meget, at jeg kan få bikini-rash. Men nu skal det også lige siges, at jeg er vokset op i en pige-familie, altså mig, mor og lillesøster, så alt det her med pigeting, er jeg blevet supergodt vejledt i. Og jeg har altid barberet mig om aftenen, inden jeg gik i seng, så huden efterfølgende kunne få ro. Dorco-skraberen er klart den, der har gjort underværker for mig. Den er sindssyg god, uden diskussion, bare sindssyg god!!!! Skummet er ikke dårligt, det har klart gjort det nemmere for mig at barbere – og nu er jeg bare blevet vant til at bruge det i brusebadet. Så man kan vel egentlig godt sige, at jeg er blevet kureret. Ingen knopper de sidste tre uger!!! Trods meget varme dage – og mega-meget træning!

Sophia, 18 år, single

”Jeg har barberet mig, siden jeg var omkring 13 år, og mit problem har egentlig altid været knopper, men allermest indgroede hår. Jeg er halv italiener, og har desværre fået mine mørke og kraftige hår fra min italienske far, og en lys hud fra min danske mor. Så jeg er nødt til at barbere mig ofte, da sorte hår på lys hud jo ses tydeligt. Allerede 1 – 2 dage efter barbering. Jeg er faktisk blevet rigtig glad for Nanas skum, fordi det virker som om, at den tager noget af den kløe, jeg tit oplever dagen efter barbering. Jeg har brugt ShaveSafe hver dag, når jeg har været i bad, i bikini-kanten, og har indtil videre fået fjernet alle mine indgroede hår – og har nu kun få knopper. Typisk hvis jeg har trænet samme dag, jeg har barberet mig. Men det er jo lidt min egen skyld!”

shavesafeLine, 20 år, i forhold

”Jeg er virkelig plaget af knopper, og ikke bare små knopper, men bumselignende knopper, jeg kan sidde og presse ud – og gud, hvor er jeg bare træt af det! Jeg kan ikke barbere mig, uden altid at få knopper. Jeg ved, de kommer, og jeg er nødt til at lade intimområdet hele, før jeg kan barbere mig igen, ellers er det rent blodbad. Noget der typisk tager en ugens tid. Kæresten synes altså heller ikke, det er super morsomt. Ud over at det ikke er pænt, kan jeg heller ikke nyde sex, når knopperne er værst – simpelthen fordi, det svier og brænder for meget. Jeg har virkelig haft glæde af skummet, og har slavisk fulgt Nanas instruktion om at vaske området med ShaveSafe de dage, jeg ikke kan barbere mig. Nu får jeg heldigvis kun en let rødmen, dagen efter barbering. Ju-huuuu!!! – ingen bumser!!! – og jeg kan nu barbere mig hver tredje dag. En klar sejr for mig og min kæreste!!!!

Joanb, 39 år, gift

”Jeg har mest af alt været tovholder i denne test. Altså samlet testpigerne og formidlet Nanas vejledning i brugen af Shave Safe. Så jeg vil måske nok kalde mig selv mest for kontrol-tester. Helt kort, så har jeg haft rigtig god glæde af ShaveSafe. Jeg har brugt det trofast, som bikinilinje-vask, en gang om dagen, og har barberet mig hver anden dag. For mig tror jeg succesen har været en kombination af skummet og den super lækre skraber, Nana sendte med. Den bliver jeg nødt til at rose for vildt, ikke at forglemme skummet. Jeg har altid sværget til mande-gilletterne, men ikke en gang deres top-produkt kan slå Dorco. Men jeg er endnu ikke 100 procent kureret for knopper. Jeg er dog nået et langt stykke hen ad vejen til en glad og sund bikinilinje.

nana shavesafeNana – Kvinden bag produkterne

ShaveSafe er udviklet på baggrund af egne pinlige erfaringer med knopper og indgroede hår. Når man på markedet ikke kan finde et ordentlig og effektivt produkt, der kan gøre tricket for en, så bliver man jo nødt til at tage sagen i egen hånd – og det gjorde nu 31-årige Nanna Rytter Nielsen så. I ”gamle dage” døjede Nana selv med indgroede hår og kedelige knopper efter barbering, og synets samtidig det var pinligt at vise sig frem over for andre – det gjaldt både i forhold til kæresten og på stranden. -Første skridt var helt naturligt at undersøge årsagen til de gener, jeg oplevede i forbindelse med barbering. Dette ledte så videre til et decideret samarbejde med et farmaceutisk firma tilbage i 2010, forklarer den unge, danske opfinder og iværksætter, der i 2012 fik nomineret ShaveSafe i kategorien ”Bedste nye produkt” i forbindelse med årets Grooming Award. Mit håb med ShaveSafe har hele tiden været, at det også kan være med til at give andre selvtilliden og selvværdet tilbage, slutter Nana Rytter Nielsen.

IMG_8963Joelle – Skønheds-ekspert

Alle burde have en god veninde, der er skønhedsekspert.Min egen og helt lokale er Joelle fra Præstø. -Det er en rigtig god ide, hvis man barberer sig i forbindelse med et bad, da huden er blød. Men har man allerede barber-knopper, bør man forsøge at vente med at barbere sig, til knopperne er væk igen. Et andet godt råd er, at man bør afholde sig at barbere sig lige op til og under menstruation, da huden her er ekstra sensitiv, og risikoen for indgroede hår er øget, forklarer Joelle, der ligeledes anbefaler, at man af en ansigtscrub, når man gerne vil skrubbe bikinilinien, da den er noget finere og mildere end kropsskrub. -Et tredje godt råd, man altid bør følge, er at undgå alle former for parfumerede cremer, der som regel kun gør tingene værre. I stedet vil jeg anbefale cremer med enten aloe vera eller Allantoin, der har en både helende og beskyttende effekt på det barberede område, slutter Joelle fra JoellesBeauty klinik i Præstø.

Alle vi fire tøser håber at kunne give et indblik i Nana og Joelles ekspertise og vores test af shavesafe, samt Dorco skraberen.

God sommer 🙂

One thought on “Skum og skrab dig til pænere bikinilinie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud