Ville du smide din nye iphone ud??

sponsor1————————————————————————–

Er alle kvinder ens indrettet forneden???? – NEJ!!!!

Er alle mænd lige store forneden???? – NEJ!!!!

Så hvad er det, der får producenterne til at tro, at de lige netop har skabt det ultimative?????

iphone skralderFor det er faktisk ikke så sjældent, at Manden og jeg er stødt på produkter, som ved første køretur har vist sig at være noget ubrugeligt lort – for nu at sige det meget lige ud! Men ville du gemme den nye Iphone 5s væk, fordi du ikke kunne finde ud af at bruge den med det samme?? Nej vel, heller ikke vi! Men nu er vi nok også et lidt atypisk par, når det kommer til erotiske gadgets – og giver derfor heller ikke op så let. Og hvis man tænker lidt ud af boksen, nogle gange flere måneder efter første testdrive, har vi engang imellem oplevet, at dimsen er langt federe – og meget mere effektiv, brugt på en helt anden måde end de kloge producenter havde tiltænkt det. Hvilket er hele årsagen til, at vi her giver et par kreative ideer!!!

Morale: Tingene virker ikke altid efter hensigten, men derfor kan de altså godt virke!

Slagvåben – og ultimativt parprodukt

operatorMr. Smooth, er sådan en af de der ting, når man ser den på en shop, så tænker jeg i hvert fald: Uuuuuuhhh, må eje, må eje!!!! – og så er det egentlig ligegyldigt, om den kan noget eller ej. Jeg skal bare eje den, fordi den er smuk. Og i dette her tilfælde, er jeg så kommet til at eje, og endda uden at skulle ligge på knæ og tigge. For sådan en som mig, der er vant til alle de her erotiske dippedutter, er det ikke så svært og se, hvad den skal bruges til. Helt simpelt, er den en ”dildo” i metal, og da den er smalhalset, kan man benytte den i både nummer et og nummer to. Min fantasi løb dog hurtigt af med mig. Jeg og Manden fandt nemlig ud af, og måske egentlig i rent doverskab, at vi her havde fat i det ultimative parprodukt. Ikke alle produkter behøver at kunne vibrere på både den ene og anden måde, eller bøje og strække sig i alle retninger, samt styres fra en remote for at gøre sig i parforholdet. Fordi med en masse glidecreme (og et åbent sind), kan man lade den lange ende af produktet blive liggende i kvinden, mens han trænger ind samtidig, sådan lidt a’la oven på Mr. Smooth. For os, altså mig og Manden, gør det tricket! Jeg får den ultimative stimulation af G-punktet, og Manden får masseret undersiden af skaftet.

Læs mere om mr. Smooth

Dilleren blev jule-dekoreret

je joue amiIngen her på JoanB kan være i tvivl om, hvor vigtig bækkenbundstræning er, og i mit univers, er det på ingen måde mindre vigtigt som mand at træne sin bækkenbund. Hvilket jeg konstant prædiker for Manden. Ikke på vilkår, om jeg gider og tørre op, når han med årene måske begynder at sjatpisse lidt. Det er nok at skulle gøre det efter hunden, når den ikke kan holde sig. Så hvordan får man ham til og træne???? De fleste af os tøser, vil nok til enhver tid synes at det er super sødt og sjovt, når han så fint kan stå og vippe med den stive diller – og så var det at min hjerne en dag tænkte skridtet videre, og jeg valgte at dekorere ham med, det var i december, i et anfald af fis og ballade, med en bækkenbundskugle fra Je Joue Ami. At han så rent faktisk kunne stå og styrketræne dilleren, overraskede mig lidt. Så der gik selvfølgelig lidt sport i det. For hvor meget vægt, og hvor mange vip, kunne han nu klare??? Kuglerne kan rent faktisk bruges, fandt vi ud af, dog skal det naturligvis gøres i erigeret tilstand. Advarsel!!!! – det fremkalder mange grin og skøre bemærkninger! Men morskab i sengen har vist mig bekendt aldrig skadet sexlivet.

Ami sættet kan købes her

Tiltænkt Manden, men passer mig bedre!

zweiDet er faktisk lige præcis det, der er tilfældet med Stronic Zwei, som jeg var så heldig at få før lanceringen i januar 2013. Zwei fra Fun Factory er nr. to i en serie af pulserende dildoer – i dette tilfælde designet til at stimulere prostata hos manden ( Funs egne ord om Zwei: “With the Stronic Zwei, now men or male couples can indulge in a totally new, pulsating-erotic experience”). Men da vi fik den ind af døren, godt nok diskret pakket ind, blev jeg øjeblikkelig klar over, at jeg aldrig ville få Manden til at teste den. Det er STOR!– meget STOR!! – og det er der selvfølgelig mænd til, ingen tvivl om det, bare ikke min mand. Så hvad gør man så?? Jo, så må jeg jo på den, og da jeg ingen prostata har, så blev det altså mit G-punkt, der i stedet måtte stå for skud. Og set med mine øjne, så burde Zwei, fra dag et, have været tiltænkt kvinder. Især nu!!!!, hvor Stronic Drei er sidste skud på stammen, netop tiltænkt G-punkt massage. Men uanset hvordan jeg vender og ”dreier” det, så slår den ikke Zwei. Glæder mig til at se formen på ”Vier”.

Stronic kan købes her

Til os??? – nej, til mig!

sencemotion TianiJeg har aldrig rigtig forstået de her klemmer, We-Vibe har lukreret så voldsomt på de sidste mange, mange år. For mig har de nemlig aldrig rigtig gjort forskellen, når jeg var sammen med Manden. Om et er fordi, vi kører for hårdt på? Han er for stor (ha-ha!!!!)??? – ved det ikke, men tror det ikke. De har bare aldrig gjort noget for mig, ud over at irritere mig. Så da LELO kom med deres Tiani, nu i en tre’er udgave, igen en klemme til parret, var jeg skeptisk – og ja, det var også noget lort! Hvis jeg brugte den, når vi knaldede. Mere irriterende end hyggeligt! Til gengæld er det blevet et af mine yndlingsprodukter, brugt solo. For hvad We-Vibe ikke kan, det kan Tiani. Nemlig at blive siddende, selv om jeg kravler og ruller rundt i sengen – om jeg stritter med popo’en eller ligger på ryggen, bliver den fandeme siddende. Og det er altså ret praktisk – og rimelig hyggeligt, hvis nu Manden bare skal have et hand-, blow eller måske bare lidt kropsmassage….uden at skulle yde en skid. Faktisk, når jeg tænker over det, er der flere af LELO’s ting, som egner sig mere til en lækker, sanselig kvindeoplevelse, end det den måske lige umiddelbart er designet til.

Læs om Tiani her

Kan det blive meget bedre?????

One thought on “Ville du smide din nye iphone ud??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud