Jeg er et vanedyr i dobbeltsengen – hvad med dig?

Manden et vanedyrInspireret af en helt ny undersøgelse på SwingerDating.dk over mest populære sexstillinger, er jeg kommet frem til, at jeg sgu nok er lidt af et vanedyr i dobbeltsengen – og at de stillinger, jeg helt personligt er klart mest til, sgu nok matcher størstedelen af befolkningen ret godt. I hvert fald ifølge den nye undersøgelse. Nederst i blogindlægget har jeg anført procenterne for de mest populære sexstillinger. Så kan du passende selv tjekke ud, om du er som de fleste, eller du skiller dig ud, når det kommer til foretrukne sexstillinger i sengen.

Hvorfor ændre på noget, der er godt???  

Meget snart, om et lille års tid, runder jeg 50 år, og set i bakspejlet (vi ”gamle” jo som bekendt har det med kun oftere og oftere at gøre) har jeg da prøvet en hel del seksuelt – heldigvis da! Men samtidig, erkender jeg også blankt, er jeg sgu nok lidt af et vanedyr, der igen og igen vender tilbage til de gode, gamle stillinger og typer af erotiske udfoldelser, der giver mig og min partner (altså Joan) den for os største glæde og fornøjelse i sengen – heldigvis da! Dog med jævne mellemrum krydret med lidt nye typer tiltag – trods alt! SÅ satte er vi altså heller ikke – endnu!!!!! Og selv om jeg med 100 procents sikkerhed i denne forbindelse selvfølgelig kun kan tale på egne og en smule på min hustrus vegne, så har jeg alligevel en ret klar ide om, at vi som par sgu egentlig er som langt de fleste. At vi en gang imellem, enten helt spontant eller eventuelt inspireret af noget vi har set, hørt eller oplevet, afprøver noget nyt og anderledes. Om det nye så lige er sagen, når tanke og fantasi er blevet omsat til senge-svedig virkelig, er selvfølgelig en helt anden sag.

Måske er vi bare kedelige!!!

Når folk, der ikke lige kender jeg og Joan, finder ud af, at vi begge på fuld tid har arbejdet med at skrive om, lave reportager, tv og fotos af alle typer af sex og erotik igennem de sidste 15 – 20 år, tror rigtig mange også helt automatisk, at vi da må være et par vaskeægte ”sexfreaks”. Og bliver som regel så en smule skuffet når de hører, at vi privat altså hverken går i swinger-klub, har eget s/m-rum, praktiserer partnerbytte eller iklæder os tætsiddende lak og læder og dyrker skovsex her på landet efter mørkets frembrud. Men at vi derimod, når der ikke er for meget arbejdsstress og ballade med ungerne, sniger os til at låse døren til soveværelset en halv times tid for at hygge lidt privat – hvis vi altså orker det. For der kunne jo meget vel være noget interessant i fjernsynet. Så i virkeligheden er vi sgu nok lidt kedelige. Men sådan vel også for de fleste andre, gætter jeg mig til. Fordi bageren arbejder med at fremstille brød og kager er det jo ikke ensbetydende med, at han bare ikke kan få nok af brød og kager i fritiden også.

Her er samleje-stillingen, de fleste danskere helst indtager

Nå, men tilbage til udgangspunktet – nemlig undersøgelsen af mest populære sexstillinger. Nordens førende forum og søgeside for private swingere, SwingerDating.dk, har for nylig foretaget en undersøgelse blandt mænd og kvinder om, hvilke sexstillinger i eller uden for sengen, der her anno 2014 er de mest benyttede og populære. Lidt over 1200 personer, lidt flere mænd end kvinder, valgte at deltage. Og heldigt er det, at begge køn, afslører resultaterne, er klart størst tilhænger at en helt bestemt stilling – men inden jeg afslører hvilken, så kommer her kort begrundelsen for, at SwingerDating.dk overhovedet lavede denne her undersøgelse.Med jævne mellemrum bliver vi via sexologer og andet godtfolk, der har godt styr på det erotiske univers, opfodret til at prøve nyt og spændende i sengen – ikke være så forbandet bange for at gå nye veje seksuelt. Og viser det nye sig alligevel ikke at være noget, kan man jo altid trygt vende tilbage til det gammelkendte. I optakten til stilling-undersøgelsen kom man på Swingerdating.dk blandt andet ind på, at ens valg af sex – herunder i høj grad også samlejestillinger – som regel og naturligvis i høj grad er under indflydelse af den og/eller de partnere, man nu engang dyrker sex med. Og så naturligvis den type af sex, man helt generelt nu engang er til. Men når det lige nøjagtig kommer til seksuel penetration, samleje, så er der altså bare en håndfuld stillinger, hvordan man end vender og drejer det, langt de fleste af os igen og igen altså vender tilbage til – og langt hen ad vejen benytter os af hele (sex)livet igennem.

Er du lige som alle andre…..????

Hos både mænd og kvinder på SwingerDating.dk er den helt klare favoritstilling doggy-style. Altså hvor hun står på alle fire, med bagdelen vendt imod manden, der så tager hende bagfra. 31 procent af mændene pegede på doggy-style, mens 33 procent af kvinderne gjorde det samme – og denne stilling var en klar topscorer hos begge køn. Nummer to på hitlisten, hos mændene, er ride-stillingen, hvor hun rider ham (med 26 procent). Mens nummer to på kvindernes hitliste er, hvor hun ligger flad på ryggen og med benene slynget op om ørerne på manden, mens hun bliver taget.

Top syv listen i procenter:

 

Mænd:

Doggystyle: 31 procent

Hvor hun rider ham: 26 procent

Hun på ryggen, med benene op om hans ører: 19 procent

Han stående, hun ligger på fx et bord: 10 procent

Missionæren: 7 procent

Bagfra, hvor han ligger oven på: 5 procent

Stående fx op ad en væg: 2 procent

 

Kvinder:

Doggystyle: 33 procent

Hun på ryggen, med benene oppe om hans ører: 20 procent

Hvor hun rider ham: 18 procent

Missionæren: 13 procent

Bagfra, hvor han ligger oven på: 10 procent

Han stående, hun liggende på fx et bord: 4 procent

Stående fx op ad væg: 2 procent

Læs mere på swingerdating.dk hvis du er blevet nysgerrig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud