Masturbere vs Sex – på godt og ondt

 


Masturbere, at onanere, kan man ikke måle op imod sex. Vi taler nemlig om to vidt forskellige størrelser. Der hver især har sine fordele og ulemper. Læs her om mine helt personlige betragtninger om både sex og onani og den fantastiske orgasme. Samt hvorfor man efter min mening bør give lige meget plads til såvel sex som solosex, altså onani. 

Min favorit til at masturbere lige nu er Womanizer Liberty – sen den her

Masturbere – desværre fortsat skamfuldt

Min oplevelse er, at onani, at masturbere, snildt være lige så godt og givende som at dyrke endda god sex. I perioder kan solosex, jeg også omtaler sex med sig selv, rent faktisk være bedre og mere givende end sex. Dog uden at man nødvendigvis behøves at måle de to størrelser op imod hinanden. Overhovedet slet ikke! For det kan man nemlig ikke, mener jeg.

Solosex til hende med We-Vibes Melt – læs anmeldelsen her

Der er uden tvivl, selv om vi snart skriver år 2021, fortsat et meget stort tabu omkring det at masturbere. Onanere. Dyrke solosex. Jeg tror dog, at mænd er noget mere tilbøjelige til at stå ved deres onani end vi kvinder er. Helt generelt. Måske fordi mandens onani endda er forventet. For det gør mænd jo bare. Om de er singler eller i fast forhold.

Selv har jeg tre børn, to piger og en dreng, der snart alle er voksne. Og fra dem har jeg hørt, at specielt drengene i skolen taler endda meget åbent og højlydt omkring egen onani. Som da en kammerat til min ældste datter på efterskolen midt i timen pludselig fortalte, at han altså lige skulle en tur på toilettet for at onanere. Det trængte han nemlig til.

Hvordan kan man stoppe med at masturbere

Den tabuisering omkring sex med sig selv, onani, der var for fx 20 – 30 år siden, den eksisterer heldigvis ikke længere i helt samme omfang i dag. Men fortsat, desværre, er der stadig en andenrangs klang over det at masturbere. For har man ikke lige mulighed  for at dyrke sex, så må man jo nøjes med at onanere. En i virkeligheden meget nedladende holdning til at gøre noget godt og sundt for sig selv. Der samtidig kan være medvirkende til at afholde en del både kvinder og mænd fra overhovedet at gøre onanere. Meget desværre!

Jeg hører fx tit fra kvinder, at de simpelthen ikke gider masturbere. Hvorpå jeg står tilbage som et kæmpe spørgsmålstegn. Men det gider de altså ikke, da det, lyder det enslydende, er meget bedre sammen med en partner. I den forbindelse kan jeg ikke lade være med at tænke, om man overhovedet har givet onani en chance??

At jeg helt personligt har det svært ved at forstå, at andre helt holder sig fra at masturbere, hænger nok sammen med, at jeg i høj grad netop IKKE oplever onani som sex.

Men derimod som en kærlig handling og gave til sig selv.

Læs her om en af de bedste stykker sexlegetøj til mænd der nyder solosex

Onani er helt naturligt

Selv begyndte jeg i en forholdsvis tidlig alder at masturbere. Og det var ikke en handling, jeg dengang tænkte specielt meget over. Det skete jo bare. Jeg gjorde det jo bare. Så hvordan jeg lige har fundet ud af, at onani er så fedt og så givende, som det nu er, det kan jeg ikke bare sådan sætte ord på. Men sådan har de fleste af os det vel nok, tænker jeg.

Både når man er ung – ja, faktisk også som barn, der rører man helt naturligt ved sig selv. Uden at handlingen og intentionen nødvendigvis er seksuel.

Nogle gange så kommer lysten til onani bare over en. For lyst er naturligvis involveret, og ofte sker det meget akut. Et behov og en lyst, der fx kunne opstå i forbindelse med at læse noget. Hvor det så ender med onani. Eller hvor man eventuelt ser et eller andet, der – sådan nærmest ud af det blå, lige nu og her giver en lyst til at masturbere. Hvor man i selskab med kun sig selv, så kan gøre noget godt for kun sig selv. Lidt egoist er man vel altid!

Orgasme som endegyldigt mål – eller ej

Når det kommer til sex, så er det noget helt, helt andet. Lige som der nødvendigvis heller ikke er et endegyldigt mål med selve akten. Altså en eller flere orgasmer. Sådan er det i hvert fald for mig.  Her taler vi derimod om en langstrakt voksenleg mellem to personer. Hvor man hele tiden, både fysisk og mentalt, ping-pong’er med hinanden.

Der er ret meget anderledes end selv-stimulation: onani aka og masturbere. Hvor der som regel er det her klare mål: forløsningen, orgasmen. Og gerne lidt hurtigt. Da orgasmen gør en masse godt og sundt for såvel kroppen som sindet. Via de gode og sunde og helt naturligt fremkaldte hormoner, der pr automatik både under og efter orgasmen skyller rundt i hele kroppen.

En perfekt hjælper til ham, er dette sleeve med nubret inderside

Lidt i stil med fx at tage til træning i fitness centret. Hvor endemålet er den vildt fede fornemmelse, man opnår efter en times træning. Særligt, for eget vedkommende, hvis jeg seriøst har givet den godt med gas. For ikke kun har man god samvittighed oven på sådan en omgang, hvor blodet pumper rundt i kroppen. Man opnår også et mærkbart fysisk velvære, der kan gøre en helt høj.

Lidt af det samme oplever jeg i forbindelse med min egen onani. Samt i tiden lige efter, jeg har masturberet – og fået en orgasme eller to.

Det kan du ”bruge” din onani og orgasmer til

Med hensyn til at undertrykke et behov. Undertrykke en trang. Om det handler om sex, onani eller noget helt tredje eller fjerde. Så er det jo noget, vi alle jo gør. På daglig basis, og helt naturligt.

Af oplagte årsager begynder man ikke at masturbere under indkøbsturen nede i supermarkedet. Om man har nok så meget lyst. Derimod skubbes tanken og lysten pænt til side, hvorpå man – og som regel hurtigt, kommer videre i teksten. Det er jo ikke decideret afhængighed, vi her taler om.

En orgasmesikker stimulator til hende, er denne Womanizer Premium

Har jeg fx selv mulighed for at masturbere, når hjernen og kroppen fortæller mig, at den har behov for en forløsning, så gør jeg det da også gerne. Meget gerne. Og som regel kan det klares på ganske få minutter. Hvorpå jeg oven på belønningen, orgasmen, føler mig både afslappet og godt mættet.

Med hensyn til, hvad selve orgasmen gør for en – og hvorfor man overhovedet ønsker ”at få den”. Så kan orgasmen jo ”bruges” til rigtig mange gode, sunde og dejlige ting og sager. Som til fx at komme ned i gear. Eller som ren afstresning og afslapning. Terapi. En naturlig sovepille og/eller som lige så naturlig smertestiller.

Ligesom fælles onani, hvor man ligger ved siden af hinanden og udelukkende koncentrerer sig om sin egen onani, er min klare opfordring, bør dyrkes noget mere i parforholdet. Specielt hvis man i situationen rigtig meget har brug for nærhed, men ikke lige har lyst eller overskud til den helt store omgang sex.

Lysten til sex kan måske så komme undervejs, men det er en helt anden sag.

Onani styrker søvn og dit immunforsvar – læs mere her

Solosex er en sundheds handling

Min personlige opfordring går på, om man er single eller i forhold, at man begynder at betragte sin onani som en lystfuld sundheds-handling. Den helt reelt jo også er. På den måde kommer både ens egen og partneres masturbation heller ikke til at være hverken skammelig eller fremstå som utroskab.

Er man i fast forhold, så vil der med garanti også være perioder, når den store forelskelse på et tidspunkt først har lagt sig, hvor lysten til decideret sex kraftigt daler. Ja, i perioder måske helt forsvinder. Fordi en masse andre vigtige og væsentlige ting og sager i tilværelsen begynder at fylde og betyde kun mere og mere: Arbejde, børn, familie og venner, økonomi, praktiske ting ude og hjemme osv.

Her er nærheden dog fortsat vigtig. Mens kys og kælen ikke nødvendig altid behøves at føre til sex.

I de her perioder, der har man måske mere behov for at få sig en afslappende og afstressende orgasme for egen hånd. Altså ind på sengen, helt alene, og så ellers hygge om sig selv. Samt gerne, hvis muligt, opnå en orgasme eller to – og så ellers videre med dagens dont! Meget mere tilfredsstillet og afslappet i krop og sjæl end blot et lille kvarters tid tidligere.

Solosex og sex er to forskellige størrelser

Personligt kan jeg se tilbage en del episoder, hvor jeg i forbindelse med sex er blevet stimuleret af min partner. Og hvor jeg i situationen tydeligt har kunnet både se og mærke på vedkommende, at han havde et meget klart mål og sigte med det, han nu havde gang i med mig. Som, nok ikke så overraskende, var at få mig helt i mål. Give mig en orgasme. Men her kan man altså meget hurtigt risikere at havne i en ond cirkel. For ved man som den modtagende, at det altså bare ikke går. Så står man (måske) med et problem. For hvad så????

”Jo, det er da vildt dejligt. Men jeg kan bare ikke komme hele vejen i mål med det. Der skal simpelthen noget mere eller andet til. Hvis han nu bare flyttede sin finger en centimeter, sååå”

I den situation, vi nok alle har været i, det gælder for både for mænd og kvinder, kan man så enten lade stå til. Eller på stedet gøre noget ved det akut opståede ”problem”. Som eksempelvis kunne være, at man selv hjalp lidt til med stimulationen. Og/eller at man eventuelt bragte et velvalgt og effektivt stykke sexlegetøj med ind i legen.

Læs anmeldelsen af en ny super vibrator, perfekt til onani

Problemet her er bare, hvad partneren så vil tænke og føle. Bliver han/hun enten sur eller såret? Eller får vedkommende, der jo slet ikke er fedt, måske følelsen af ikke at være god nok. Derfor er god og klar kommunikation helt klart alfa og omega.

For næste gang kan det jo så være ham, der har ”problemer på den front”. Hvor jeg så enten, efter anvisning, bør gribe stimulationen af ham en smule anderledes an. Eller måske helt overlade det hele til ham selv. Han har jo trods alt selv mest styr på, hvordan han kommer helt i mål.

Sex er sgu ikke altid specielt nemt!

Nej nemt, det er det dæleme ikke altid. Heller ikke når det kommer til sex. Men er man som sexpartnere gode til at kommunikere med hinanden, når noget i sengen ikke helt spiller, så bliver den efterfølgende sex bare så sørens meget bedre.

Tag nu fx oralsex. Her kunne man undervejs, som den givende part, godt spørge lidt ind til, om det nu også er godt nok. Så får nemlig han eller hun, der modtager, nemlig en gylden mulighed for enten at bekræfte eller måske guide lidt. ”Jo, det er da vildt dejligt, men hvis du nu lige, såååå!”

Dette fungerer, for begge, som regel tanden bedre, end hvis man som den modtagende (det som regel jo næsten altid er) konstant skal kommentere, dirigere og ikke mindst kommandere slagets gang.

Begge kan tabe i sex-spillet

Hvis man i de her situationer, hvor man dyrker sex sammen, IKKE evner at kommunikere på en positiv og konstruktiv måde med hinanden. Både fysisk og verbalt. Uden at hverken den givende eller modtagende føler mindreværd af den årsag. Så kan begge også meget hurtigt ende op som tabere.

”Øv, nu jeg kom ikke i mål” tænker hun. Mens han sidder mellem hendes ben og tænker: ”Fuck, det gjorde jeg sgu bare ikke godt nok”.

En superdum situation, hvor man hurtigt kan havne i den onde og forbandede cirkel.

Jeg vil dog skynde mig at indskyde, nok især henvendt mit eget køn, at man aldrig bør holde igen med sine små støn, suk, lystskrig mv. For ikke kun tænder og tolker ens partner på, hvad man under akten nu siger. Samt hvad hendes eller hans krop fortæller en. Partneren tænder og tolker naturligvis også på ens lidt mere ”dyriske udbrud”, når man dyrker sex sammen.

Hold dog trods alt blot en smule igen, hvis ungerne sover lige inde ved siden af.

Sex genererer forventninger

Den store forskel på at masturbere vx at have sex er også, at onani ikke generer et specielt stort forventnings-pres. Netop sex som bekendt (også) har det med at gøre. For når man leger alene, dyrker solosex, så styrer man jo det hele selv.

For eget vedkommende, når jeg skal masturbere, kan der indimellem også godt opstå et behov for en mere visuel stimulation imens. Som kunne være en pornofilm – og så færdig med filmen, når jeg selv er blevet færdig. Om man så må sige!

Når en anden person derimod deltager i legene, så kommer det helt pr. automatik også et forventnings-pres. Stort eller lille. Så i de situationer, hvor en anden person masturberer en, så er det stadig onani, men samtidig også sex. Set med mine øjne.

I forhold til, at man som kvinde fx giver sig mand et håndjob. Eller den anden vej rundt. Her kan forventnings-presset fx opstå i forhold til hvor hurtigt, man nu kan få ham i mål. Og/eller hvor forsigtigt eller lidt mere hardcore, man skal gribe onanien af ham an?

Et issue kan også opstå i forbindelse med, at man som modtagende næsten var helt i mål. Der manglede bare lige det der sidste. Men det var den givende desværre ikke lige i stand til, på det helt rigtige tidspunkt – og det ærgrer begge parter. Her kunne lidt guidning også komme på tale.

Længerevarende masturbations oplevelser med sig selv

Flere af mine mandlige venner, jeg har talt med om de her ting, fortæller mig, at onani, for dem, kan være mange forskellige ting. Som fx, vi alle jo kender til, at opnå en lynhurtig og tiltrængt forløsning. Da man simpelthen har brug for at komme lidt ned på jorden.

Ligesom mandens onani, på andre tidspunkter, sagtens kan udvikle sig til længerevarende seksuelle oplevelser med sig selv. Altså solosex, som jeg også kalder det. Hvor ikke mindst det visuelle, fx i form af pornofilm, som regel kommer i spil.

Ligesom forskellige typer af sexlegetøj til mænd også kan gøre masturbationen mere spændende og udfordrende. Altså ret meget i stil med, når man har sex med en anden person. Men hvor forventnings-presset er meget mindre. Der uden tvivl har været ikke så lidt medvirkende til at fremkalde et kun støt stigende salg af masturbatorer, sexdukker mv. henvendt mænd.

Kærlige onani handlinger, fra mig til mig

Er ens masturbation, af den ene eller anden årsag, blevet skubbet godt og grundigt i baggrunden til fordel for alt muligt andet. Så kan man til en begyndelse fx sætte sig det mål, at man over en periode bør onanere mindst en gang om dagen. Eller som minimum 2 – 3 gange i løbet af ugen. For på egen krop at finde ud af (formentlig genfinde), hvad de små solostunder gør af godt for en.

En helt femte ting, vi også skal have i spil her, er det faktum, at onani, om man benytter sexlegetøj eller ej, er en helt fantastisk måde at lære sig selv seksuelt bedre at kende på. Dette gælder for både ham og hende. Her lærer man på egen krop (naturligvis) de muskler i bækkenbunden at kende, der hjælper til med at fremkalde orgasmen. Forløsningen. Lige som manden via træning 3 – 4 gange om ugen kan gøre sine muskler i bækkenbunden mere stærke og smidige.

Lige som manden via jævnlig onani kan lære sig selv at holde igen. Inden det ”går galt”. Særligt hvis man med sig selv ved, at sexakten ovre, når man først får sin udløsning. Her kan man som mand lære at stoppe effektivt op – og så ellers køre på igen efter et kort øjeblik, som om intet var hændt.

Drop aldrig din onani

Så, om du er mand eller kvinde, er single eller i fast parforhold: Drop aldrig din onani, er min opfodring. Skru derimod hellere lidt op for den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud