Fra perlekæde til sexlegetøj – lækker intimmassage

 


 

Her får du min guide til super lækker intimmassage af hinanden med perlekæde – en måde at intimstimulere hinanden på, der er mere end 150 år gammel og har sit udspring i området omkring Pigalle og Mont-martre i 1800-tallets Paris.

Langt de fleste kvinder ejer en perlekæde eller to, men de færreste har trods alt råd til ægte perler. Men kan man ”nøjes”, så kan rigtig fine og massage-egnede perlekæder købes i en lang række butikker til næsten ingen penge.

Læs anmeldelse af lækkert perle massage sæt fra ORGIE her

Super lækker intimmassage med perlekæde

Når det kommer til anvendelsen af en eller flere perlekæder til super lækker intimmassage, altså massage i erotisk øjemed, så ligger der en 150 – 160 årig gammel, fransk historie bag.

Fortællingen går på, at de franske dansepiger i Pigalle-området i Paris, bar de her lange og flotte perlekæder. Når pigerne ud på aftenen så var færdige med deres shows, og efterfølgende mængede sig med stedets gæster, så kunne de i det skjulte benytte de her kæder med perler til at give en udvalgt mand en omgang helt speciel penismassage. Og han kunne så gøre gengæld ved også at benytte perlekæden mellem benene på hende.

Sådan griber I perlekæde-massagen an på hinanden

Men hvordan gjorde man så??? – ja, det vil jeg løfte sløret for i massage-guiden, der kommer her:

For det første, så skal man være sikker på, at den perlekæde, man nu har, den består af 100 procent helt glatte perler. Om perlerne så er ægte, af glas eller lavet af plastik, det betyder ikke det store. Bare de er glatte. For en omgang intimmassage med dårligt støbte perler med skarpe kanter spiller bare ikke i denne her sammenhæng.

Snoren skal være god og holdbar

Så er det også en rigtig god ide, at perlerne er trukket på en holdbar snor. Gerne ala en stærk fiskeline, der kan holde til noget, og som efterfølgende også er nem at rengøre.

Desuden skal perlerne gerne være af en rimelig størrelse – altså helst ikke være alt for små.

For det tredje, så skal selve kæden have en god længde, så det fx er muligt at vikle kæden flere gange rundt om hånden, inden man påbegynder massagen af sin partner. Fx vikler kæden en masse gange rundt om hans penis. En god længde kunne være i størrelsesordenen en lille meters penge.

Sæt fra ORGIE med Perlekæde og glid, læs anmeldelse her

Perlekæden skal ikke kunne åbnes

Vælg også gerne en perlekæde, der hænger sammen i et – som altså ikke kan åbnes.

Er den nemlig med lås på, kan låsen nemt komme til at genere og irritere under massagen.  Alternativt kan man i stedet benytte et perlearmbånd, med flere række af perler.

Næste punkt er, at I skal have fat i en rigtig lækker og til formålet velegnet glidecreme. En god og fed silikone baseret glidecreme er at foretrække. Her vil jeg blandt andre anbefale denne anal glidecreme, der er ekstra fed, så det bliver lidt nemmere at styre og kontrollere perlerne under massagen.

Silk fra Sinful, er ligeledes en rigtig god og velegnet silikone glidecreme. Dette produkt øger desuden følelsen/sensitiviteten i det smurte område, uden hverken at varme eller køle.

En mulighed er også, at man på forhånd, inden massagen går i gang, vælger at forøge sensitiviteten på kønsdelene. Til det formål vil jeg foreslå produktet 12 Volt fra System Jo et serum, der forøger følsomheden, og som med stor fordel kan kombineres med brugen af en neutral glidecreme.

Bliv stimuleret med hundredvis af fingerspidser

Noget af det mega fede ved en omgang perlemassage mellem benene er (oplevet med kvindens krop), at partneren ikke kun benytter en enkelt eller to fingerspidser til at finde og massere det helt rigtige sted med. Spot on! Når han benytter sig af perlekæden, viklet flere gange rundt om sin hånd, så opleves det som om, at han har flere hundrede fingerspidser at gøre en godt med. Samtidig evner han med kæden at stimulere mange steder i området på samme tid.

Og er man rigtig generøs med glidecremen og sit sensitivitets fremmende serum, så kan en omgang intimmassage med perlekæde sagtens sammenlignes med brugen af et effektivt stykke sexlegetøj.

Indvendig perlekæde stimulans – bare ikke analt

En måde man kan perlekæde massere hende forneden på, kan fx foregå på den måde, at man lader en enkelt eller to strenge af perler stimulere skamlæberne og klitoris. Ved lige så langsomt at trække kæden op og ned langs hendes indre skamlæber. Ikke decideret save med kæden, men lade den lige så forsigtigt glide frem og tilbage, godt hjulpet på vej af masser af glidecreme. Spar endelig ikke på den.

Man kan også sagtens, uden nogen problemer, putte og smutte en del af kæden op i vagina på hende, og så lige så stille og roligt trække den ud igen. Dette fremkalder også rigtig meget stimulans, ikke mindst lige omkring indgangen til skeden.

Umiddelbart vil jeg ikke anbefale en sådan perlekæde til analt brug – med mindre at man altså er 110 procent sikker på, at kæden er super stærk. At efterlade et uvist antal perler den vej oppe, er ikke det mest fede. Også selv om de på et tidspunkt nok skal finde samme vej ud igen.

Super lækker perlekæde og glid kan ses her

Så er det blevet hans tur til at få med perlerne  

Når hun skal ordne ham, så kan massagen med perlekæden fx begynde nede omkring hans kugler – ved eventuelt at vikle kæden godt og grundigt rundt om kuglerne og staven helt inde omkring roden. På den måde får kæden en lidt penisring-agtig effekt.

Hvorpå man med resten af kæden kan give ham en stille og rolig omgang penismassage, op og ned ad skaftet – naturligvis godt hjulpet på vej af masser af glidecreme.

De sidste kugler kan man så passende have liggende oppe i hånden, og så benytte disse til at massere penishovedet med.

Vigtigt, under alle omstændigheder, så gælder det om ikke at skynde sig for meget.

Denne her form for massage er nemlig noget, begge parter skal kunne hygge sig med – måske som et lidt anderledes og ekstra pirrende form for forspil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud