Klitoris massage med ekstra lang perlekæde

 


Her kommer min og Mandens anmeldelse af perlemassage sættet Pearls Lust Massage – til primært klitoris massage til hende og penis massage til ham. Et super godt sæt til parret, der vil prøve noget helt nyt og anderledes i den erotiske genre.  

Jeg har fundet mit ORGIE PEARLS MASSAGE SET her

Nu har jeg og Manden fået og testet dette her sæt med ekstra lang perlekæde fra den lækre, brasilianske Orgie serie.

En  superlækker serie af forskellige lyst-fremmende produkter, herunder eksempelvis klitoris serum til kvinder og delay geler til manden mv. Orgie er desuden producenten bag dette erotiske massage-sæt til parret, der er blevet døbt Pearls Lust Massage.

Læs min guide til skøn skøn perlekæde massage her

Klitoris massage til hende, penismassage til ham

Dette her fænomen med intimmassage med perlekæde af både ham og hende, er forholdsvist nyt for mig. Men det lød umiddelbart rigtig interessant. Så det skulle da prøves. Hvorpå jeg efter lidt research på nettet fandt frem til dette her Orgie-produkt, der indeholder en intet mindre end 142 centimeter lang og hvid perlekæde – der vel og mærke er uden lås.

En nok så væsentlig detalje i forhold til den intimmassage, man nu skal benytte kæden til. Enhver lille skarp kant og andre ujævnheder i perlerne kan nemlig genere og irritere  ret så meget under massagen.

Du kan købe PERLE SÆTTET her

En fin og flot kæde

Perlekæden i sig selv – selv om jeg aldrig har anmeldt en sådan størrelse før, er efter min bedste overbevisning både super fin og flot, og har samtidig en rigtig god tyngde. Vi taler ikke bare plastik.

Dog må jeg sige, at jeg blandt de mange perler i kæden er stødt på et par stykker, der ikke var fuldstændig glatte. De havde lidt uregelmæssigheder, som dog var ret nemme at vippe af med en negl. Så det var til at leve med.

Udover selve kæden, medfølger der en rigtig fed silikone massage-gel, hvor der også er en smule mint i. For simpelthen at øge sensitiviteten yderligere i det smurte område, på fx klitoris eller penishovedet, hvor man nu engang skal massere sin partner med perlerne.

Sådan kan du lære at give perle massage – læs her

Og ja, tilsætningen af mint i glidecremen virker. Alligevel valgte jeg og Manden, efter noget tid, at smøre efter med en anden silikone glidecreme (uden sensitivitets øgende ingredienser), for simpelthen at få perlekæden til at glide helt optimalt.

Tag det helt stille og roligt

Med hensyn til selve massage-delen, så er det vigtigt, er vores oplevelse, at hun tager det helt stille og roligt, når hun giver ham penismassage. For sådan i den helt store og hardcore stil at onanere ham med den glidecremes indsmurte perlekæde, det gør man altså bare ikke lige sådan.

I hvert fald ikke i første forsøg. Det er noget man lærer at mestre hen ad vejen.

Personligt, da det blev min tur til at modtage, havde jeg selv kæmpe, kæmpe stor glæde og gavn af, at Manden benyttede perlekæden på mig. Når han med kæden viklet rundt om sin hånd masserede mig. Fremfor at han med en fingerspids eller to skulle finde frem til det helt rigtige punkt, spot-on, hvor det nu giver mig allermest nydelse.

ORGIE PEARLS MASSAGE SET kan købes her

Nemmere at få orgasme med kæden

Ved at han i stedet brugte perlerne på mig, dækkede og masserede og stimulerede han helt automatisk et meget større område end ellers. Og da der jo ingen vibrationer er indblandet i massagen, så var det faktisk nemmere, i hvert fald for mig, at komme hele vejen i mål.

Perlekæden, naturligvis, kan selvfølgelig også sagtens benytte som en – ja, perlekæde. Den er i hvert fald lang nok til at kunne komme rundt om halsen på mig, endda hele tre gange.

Til slut kan jeg ikke andet end at anbefale sættet her. Perlemassage, hvor Manden og jeg nu både har prøvet at give og modtage, er fortsat super pirrende og spændende – og begge glæder vi os rigtig meget til at atter at lege med perler sammen.

Så thumps op fra os begge til perlemassage!

Lær at gi perfekt perlemassage – læs nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud