Ny romantisk par-boks med erotisk krydderi

 


Anmeldelse af anden udgaven af den danske, romantiske boks, L’AMOURBOX – erotisk krydderi til parret, hvor der er tænkt over det hemmelige, erotiske indhold.

Boksen hedder FIFTY SHADES OF VALENTINES  og er fundet her

Vælger du at abonnere på denne nye box/boks med diverse former for erotisk krydderi – sexlegetøj, spil, duftlys, glidecremer osv., osv., så har du reelt intet valg. Forstået på den måde, at kærligheds-boksen med nye produkter, der kommer med posten hver anden måned, er fast sammensat på forhånd.

Erotisk krydderi til en billig penge

Man enten kan se som en ulempe, fordi valgfriheden er taget fra en – eller, helt ovre i den anden grøft, opleve som et spændende og overraskende krydderi, der sætter kulør på hverdagen og samlivet. Ikke mindst i dobbeltsengen.

Et tredje og nok så væsentligt aspekt, man som par bør tage med i sine overvejelser, er det rent økonomiske ved at investere i L’AMOURBOX med erotisk krydderi. Her får du nemlig ekstra meget for pengene – de vejledende priser pr. produkt vejet op imod, at hver sending blot koster 199 kroner, taler helt klart for valget af boksen.

Læs JoanB’s anmeldelse af december måneds L’AMOURBOX

Fifty Shades of Valentines

Konceptet med at købe sexlegetøj via en fast aftale, via et abonnement, a’la den måde, rigtig mange danskere i ”gamle dage” erhvervede bøger via diverse bogklubber på, er helt nyt i Danmark. Konceptet er endnu så nyt og uprøvet, at vi har til gode at se, om det binder an på den lidt længere bane.

Den boks, boks nummer to, jeg nu her anmelder, har meget passende fået overskriften Fifty Shades of Valentines. Da vi nu er på den tid af året, i begyndelsen af februar, hvor Valentines dag og premieren på Fifty Shades of Freed (den tredje og sidste i Fifty-trilogien) mere eller mindre er sammenfaldende.

Du kan købe eller abonnere på L’AMOUR BOX her

Sorte produkter og skæbnesvangre terninger

Derfor, surprice-surprice, indeholder anden udgave L’AMOURBOX 2018 da også en række ”sorte produkter” – sorte håndjern med plys-beklædning, et sort blindfold, en sort mini-flogger og en sort fjer til sensuel pirring.  Samt et sæt (sorte) Lucky love dice terninger, hvor man selv, via medfølgende klistermærker med diverse erotiske udfordringer, selv kan skabe det sæt terninger, der passer ens lyster og fantasier bedst muligt. Hvorpå det så er op til terningerne og skæbnen at bestemme, hvordan legene skal udvikle sig.

…det er jo en kærligheds-boks

Men ingen L´AMOURBOX, det handler jo trods alt om en kærligheds-boks, uden produkter, der bidrager til at kreere en erotisk stemning. I den genre indeholder denne måneds erotiske kit et parfumeret duftlys, rosenblade (Rose petal explosion) til at strø ud over sengen. Samt en såkaldt double lollipop, en dobbelt slikkepind, der helt automatisk bringer parret ekstra tæt på hinanden. Samt lidt glidecreme, der altid burde være et must, når man sexleger sammen.

Produkterne kan bruges på kryds og tværs af hinanden

Der er selvfølgelig ingen fast opskrift på, hvordan boksens produkter nu engang skal benyttes – eller i hvilken rækkefølge, de skal benyttes. Lige som hvert enkelt stykke sexlegetøj og erotisk tilbehør kan benyttes solo og på kryds og tværs af hinanden. Og/eller benyttes sammen med sexlegetøj fra tidligere bokse mv. Det styrer man naturligvis helt selv.

Bedst af alt er dog, at man via de her hemmelighedsfulde bokse får en masse nye og overraskende input, der sætter gang i fantasien og lysterne – måske også til at forsøge sig med andre og anderledes lege af, end man lige er vant til.

Læs mere om L’AMOUR konceptet her

Forandring fryder – det gælder helt klart også i dobbeltsengen.

      

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud