Kraftig klitoris vibrator til begge køn – must have

 


Volta er navnet på en ny og ret fantastisk og kraftig klitoris vibrator, der med stor fornøjelse også kan benyttes til vibrator stimulation af mandens glans. Så i dette produkt til hende, får du i princippet en super effektiv unisex vibrator.

Jeg har fundet min VOLTA her

Fun Factory er og bliver en af mine absolutte favoritmærker. Det skal der ikke herske tvivl om.

Og med Volta, der er den tyske producent af sexlegetøj sidste skud på stammen, har FF altså overgået sig selv. Er min umiddelbare vurdering, efter nu at have testet den nye type af vibrator.

     Kraftig klitoris vibrator med ”næb”

Volta er en vibrator, designet til udelukkende udvendig brug. Vibratoren er udstyret med dette her ”næb”, eller måske en ”snude”, som er splittet/deler sig i to. Delingen sker så tilpas langt nede, at vibrationerne forplanter sig rigtig godt ud i de her to aflange dele af ”næbet”. Der udløser nogle svingninger, der fremkalder en både mild, men samtidig også meget effektiv form for stimulation.

Og i og med, at Volta er meget fleksibel i sine silikone-flapper, gør, at man relativt nemt kan ”tvinge” dem fra hinanden. Så man kan benytte denne super vibrator på mange forskellige måder.

                                      Sådan benytter du Volta

Hvis man benytter Volta meget direkte på klitoris, så opnår man en meget slående vibrator effekt. Man kan også vælge at lægge produktet på siden, og så lade de to dele af ”næbet” omslutte klitoris, liggende nedad langs de indre skamlæber. Så Volta sådan nærmest ”krammer” sig rundt om klitoris. På den måde bliver vibrationerne lidt mindre direkte, men hvor stimulationen fortsat er mega effektiv.

Du kan læse mere om VOLTA her

Volta vibratoren giver plads til partneren

Noget andet, der også er lidt fedt ved denne klitoris vibrator, det er, at ens partner også har mulighed for at komme til. Der ikke er muligt via brugen af en mere traditionel klitoris vibratorer.

Lader man fx spidserne af ”næbet” stimulere ned langs siden af klitoris, så har kæresten mulighed for at hjælpe til med pirringen og stimulationen med fx en forsigtig finger eller med tungespidsen. Der kun yderligere øger nydelsen ved at benytte dette her produkt, den nye Volta fra Fun Factory.

Manden, der var med under testningen af produktet, fandt hurtigt ud af, at Volta vibratoren er lige så effektiv som mange af de produkter til mænd, han igennem årene selv har testet og anmeldt.

Fx er han ret glad for dette her onani produkt fra producenten Hot Octopuss, der hedder Pulse 3 – og Volta, har han nu erfaret, kan præstere lidt af det samme. Ved at man planter hver del af ”snuden” rundt om penishovedet. Og da vibrationerne i produktet er pænt kraftige, så er det muligt at stimulere glans med Volta på en rigtig effektiv facon.  Husk dog at bruge godt med glidecreme, så bliver oplevelsen bare så meget mere givende. Hvilket i virkeligheden gør den nye Fun Factory vibrator til et perfekt stykke unisex sexlegetøj, der kan benyttes på både hende og ham.

Må ikke benyttes indvendig

Her kan du købe din egen VOLTA – se andre farver

Produktet er med det klassiske Fun Factory håndtag med tre knapper, start, plus og minus, hvor man kan skrue op og ned for hastigheden af vibrationerne. Desuden kan man vælge imellem en række forskellige vibrations mønstre, som indimellem kan opleves provokerende, men som samtidig er meget stimulerende.

Fun Factory anbefaler ikke, at man benytter Volta indvendig – men den skulle naturligvis da lige prøves. Det handlede jo trods alt om en test. Men heller ikke jeg vil anbefale, at Volta bør benyttes vaginalt. Eller for den sags skyld analt.

For det første, så kan den være ret svær at indføre (som jo heller ikke er meningen med produktet). For det andet, så kan vibratoren være meget slående i sine vibrationer. Så nul indføring!!!

Kraftig klitoris vibrator uden minusser

For at være helt ærlig, så har jeg svært ved at finde minusser ved Volta – dette er en kraftig klitoris vibrator, men som med stor fordel også kan benyttes af begge køn. Til stimulation af primært kvindens klitoris og mandens penishoved og skaft, men som da også kan bruges på brystvorterne.

Volta er 100 procent vandtæt og leveres i den sædvanlige Fun Factory emballage, og der medfølger en USB-oplader til opladning. Klitoris vibratoren Volta, jeg nu har omdøbt som et rigtig godt unisex produkt, er desuden helt klart et Must Have produkt.

VOLTA kan købes her

Fakta om VOLTA

Producent: Fun Factory

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: 6

Programmer: 6

Genopladelig: Ja, med USB/magnet

Vandsikker: Ja, 100 procent

Pris: Super pris, lækker kvalitet.

Fordele: Unisex-model. Mulighed for at skrue HELT ned og blive i orgasmen.

Længde/størrelse: 19 centimeter (inkl. håndtag)

Ulemper: Suger lidt fnug til sig.

Læs også min anmeldelse af split-vibratoren Volita her på side 6

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud