Splittet klitoris vibrator – til hende og ham

 


Volita er en helt ny type og meget orgasme sikker klitoris vibrator, der oven i købet er ekstra prisvenlig og super nem at benytte – og så kan den benyttes til vibrator-stimulation af både hende og ham. I min bog kan Volita godt blive årets produkt anno 2018. Hvorfor dette stykke sexlegetøj da også er et absolut Must Have produkt.

Jeg har fundet min VOLITA her

Ekstra prisvenlig klitoris vibrator

Ingen bør være i tvivl om, at tyske Fun Factory er et af mine absolutte yndlingsbrands – og det, der meget hurtigt blev af mine i dag mest benyttede vibratorer, nemlig klitoris vibratoren Volta  fra netop Fun Factory, er nu kommet på markedet i en noget mere prisvenlig udgave, under navnet Volita.

Af samme årsag kan jeg nærmest ikke få armene ned. For nu har Fun Factory faktisk evnet at gøre det, jeg i snart et utal af gange har råbt meget højt op om. Nemlig udviklet og lanceret denne her noget mere prisvenlig udgave, der er, kan jeg godt love, dog næsten lige så god.

Altså et Volta-lignende produkt, der bare ikke har helt lige så mange features som den oprindelige udgave. Men som helt basalt fortsat kan præstere det, som klitoris vibratoren nu skal kunne – og som altså nu sælges under navnet Volita.

Min nye yndlingsvibrator i genren

Klitoris vibratoren Volita blev lanceret for kort siden – og heldige lille mig var en af de første, der fik mulighed for at prøve og anmelde den. Og næsten lige så hurtigt, som jeg fik Volita testet, næsten lige så hurtigt blev den min nye yndlingsvibrator i genren.

Og jeg lyver ikke, når jeg siger, at Volita er næsten lige så god og effektiv til at fremkalde orgasmer som de bedste Womanizer  og Satisfyer  produkter. Der altså ikke siger så lidt. Slet ikke med tanke på, at Volita stimulerer via ”gammeldags” vibrationer, mens de nye Womanizer og Satisfyer stimulatorer som bekendt er med trykbølge-teknologi. Der er noget helt, helt andet.

Du kan købe din egen VOLITA her

Stimulerer via silikone splitter

Det der gør Volita, nøjagtig som med Volta, vildt fed, det er, at enden af vibratoren simpelthen er splittet og i to dele. I to ret tynde og meget fleksible silikone flapper, tunger eller splitter.

Volitaen er så skruet ned til at være en af de her slim-vibratorer, Fun Factory nu også producerer, som er ekstra prisvenlige. Vi er ude i en pris af i hvert fald under 400 kroner.

Klitoris vibratoren er desuden batteridrevet, der gør den yderst rejsevenlig – altså velegnet til fx at tage med sig på ferien. Produktet benytter et enkelt AA-batteri, og samtidig er split-vibratoren ikke specielt stort. Den er kortere end min håndflade og vejer nærmest intet – og så er den også ekstremt nem at betjene. Batteriet sættes i, og så tænder man for vibratoren, hvorpå man endda rigtig godt kørende.

VOLITA kan ses og købes her

Vibrationerne forplanter sig ud i splitterne

De her vibrationer, Volita klitoris vibrator er udstyret med, forplanter sig simpelthen så fantastisk ud i de her to splitter – og det, man som kvinde så blandt andet har mulighed for at gøre, er, at køre vibrations-splitterne op og ned langs klitoris, med en blød silikone-split på hver side af klitoris. Og benytter man som indledning en god vandbaseret glidecreme i området, så glider vibratoren bare super nemt.

Skal jeg anbefale en ekstra god glidecreme, så gå efter den vandbaserede glidecreme fra det nye, danske mærke Kaerlig

Lad klitoris vibratoren omfavne klitten

Kør fx Volita oppefra og ned langs de indre skamlæber, så klitoris vibratoren så at sige omfavner klitoris. Og/eller benyt vibrator-splitterne direkte på klitten, det er de rigeligt fleksible til – og ikke kun klitoris bliver stimuleret. Vibrationerne forplanter sig nemlig videre ud i området lige omkring, der i den helt store stil gør denne nye type af klitoris vibrator til et ret så orgasme sikkert produkt for de fleste af os kvinder. Vil jeg vove at påstå.

Manden kan også benytte sig af Volita

En bonus er også, at manden kan benytte Volita på sig selv, altså på penishovedet. Hvis du da ikke vælger at give ham en tur med split-vibratoren.  Her vil jeg også klart anbefale, at der bliver brugt en velegnet glidecreme, der bare gør stimulationen så meget mere glidende og intens.

Om du er singlekvinde eller del af et par, så bør du/I helt klart give denne her nye Must Have klitoris vibrator chancen. Primært på grund af den måde, man med Volita kan stimulere sig selv hinanden på. Det trækker dog helt klart ekstra op, at produktet oven i købet er så prisvenligt, som det nu er.

Super prisvenlig VOLITA kan købes her

Fakta om VOLITA

Producent: Fun Factory

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: 1

Programmer: 1

Genopladelig: Nej, benytter 1 stk AA

Vandsikker: Ja, 100 procent

Pris: Vildt god pris.

Fordele: Unisex-model. Lille og effektiv. Meget rejse venlig.

Længde/størrelse: 16 centimeter (inkl. håndtag) 3,1 cm i diameter

Ulemper: Suger lidt fnug til sig.

Se med her, hvor jeg på en messe i tyskland finder nogle fine klitoris vibratorer!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud