Vibrator-misbrug kostede næsten Sussie ægteskabet

SmartWand_M_ivory_persSussie, der er i slutningen 40erne, og som har henvendt sig for at gæsteblogge her på Joanb.dk, fortæller om en periode på 8 – 9 måneder af hendes og ægtemandens liv, hvor hun var lidt for begejstret for sin yndlingsvibrator. For nu at udtrykke det lidt mildt. Der i sidste ende rent faktisk var ved at koste hende ægteskabet. Her følger Sussis vibrator-misbrug historie, fortalt til Manden, der har hjulpet hende med at få fortællingen og advarslen til andre kvinder ”ned på papir”.

For fantastisk til at lade vibratoren være

”Jeg vil gerne lægge ud med at sige, at jeg altså fortsat benytter sexlegetøj – og også yndlingsvibratoren. Både alene og sammen med min mand. Men længere gør jeg det ikke hver dag, eller flere gange om dagen. I dag er brug af sexlegetøj, om det er mig selv, min mand eller os begge, der leger, udelukkende til at krydre sexlivet med. Noget vi begge har det helt fint med, i hvert fald nu. Men sådan var det altså ikke i tiden lige efter, vi tog den fælles og helt nødvendige beslutning om, at jeg specielt skulle holde op med at benytte min super-vibrator på daglig basis.

Helt specifikt var det min ret så overdrevne, tør jeg i dag godt indrømme, brug af ekstra kraftige vibratorer til at fremkalde klitorisorgasme med, der i den grad tog overhånd for mig.

Men i situationen, da jeg lige så langsomt blev vibrator-hooked, var det simpelthen bare for fantastisk til at lade være.

Altså ikke for godt til at være sandt, for det virkede jo i den grad for mig. Men derimod for godt til blot og lade legetøjet blive i skuffen ret længe ad gangen. Det blev ganske enkelt kun mere og mere svært for mig at sige nej til en hurtig og forløsende orgasme – i visse tilfælde måske helt op til 6 – 8 gange i løbet af den samme dag.

Sussie’s yndlingsvibrator kan ses her

Ægtemanden blev jaloux på vibratoren

Men medaljen har altså også en mere kedelig bagside, fandt jeg lige så langsomt ud af.

For selv om min mand helt generelt altid har haft det ok med, at jeg hygger og leger for mig selv, så havde han det altså noget svært ved, at jeg flere gange om dagen forsvandt ind i soveværelset for at få en orgasme eller to. Og han nævnte det da også for mig indtil flere gange, men opfangede desværre slet ikke, at der også lå en klar undertone af både ærgrelse og jalousi i hans små beklagelser sig over for mig.

Men det, der for alvor, kan jeg nu godt se, slog hovedet på sømmet, var mit store behov og krav om også at få yndlingsvibratoren med i sengen, når vi sammen dyrkede sex.

Lidt som en slags tredje mand, der kunne præstere noget, min mand ikke på helt samme måde kunne. Og det har jeg det i dag selvfølgelig mindre godt med. Men i situationen havde jeg altså kun øje for at få mine daglige orgasmer.

Dette stod så på i 8 – 9 måneder, og trappede langsomt op. Men ikke nok med, at vibratoren kun betød mere og mere for mig, så fik jeg også kun sværere og sværere ved at opnå mine orgasmer på andre måder. Desuden opgav jeg også meget hurtigere, hvis ikke forløsningen kom på nul komma fem. Hvorpå jeg så atter, igen-igen, valgte at hive yndlingsvibratoren frem, der altid kunne gøre tricket. Der naturligvis heller ikke gjorde tingene meget bedre oplevet med min mands øjne.  Ikke mindst set i lyset af, at han normalt ellers ikke har specielt svært ved at få mig til at komme.

Til sidst, hvor han havde stukket et utal af gange til mig, og hvor jeg nu også var begyndt at benytte vibratoren i smug, valgte min mand så for alvor at tage tyren ved hornene – og fortalte i samme ombæring, at blev der ikke gjort noget drastigt ved tingene, så ville han mig ikke mere. Som seriøst kom som et chok for mig. Men i høj grad også fik mig til at se tingene fra hans synsvinkel – og så gik jeg ellers på vibrator-nedtrapning!

Vibrator-nedtrapning   

Det var ikke helt så svært at trappe ned på brugen af yndlings-vibratoren, som det var at stoppe med at ryge, men specielt nemt var det altså heller ikke. For jeg var jo blevet godt og grundigt vant til de her daglige orgasmer – også selv om orgasmerne dog ikke længere var så intense som tidligere. For det sker nemlig også, oplevede jeg. Jo, vibratoren kunne give mig mange og hurtige orgasmer, men intensiteten af forløsningerne var ikke længere nær så kraftige og intense som inden mit ”misbrug” for alvor tog overhånd.

I dag, hvor jeg er kommet ud på den anden side af misbruget, der har og benytter jeg fortsat min yndlingsvibrator. Faktisk har jeg hele tre af typen, men nu kommer de altså kun op af skuffen som krydderi på sexlivet. Og så en sjælden gang i forbindelse med, at jeg simpelthen bare trænger til en lynhurtig og afstressende orgasme, inden jeg fx skal ud af døren. Som denne type af vibrator altså bare er helt fantastisk til – og som min mand heldigvis heller intet har i mod.

Når jeg, eller nok rettere vi, i dag ser tilbage på denne her periode over 8 – 9 måneder, hvor det simpelthen bare løb helt løbsk for mig, så kan vi da heldigvis smile af det – og atter har min mand ingen problemer med at give mig forløsninger, der heldigvis atter er tilbage på fuld styrke.

Men jo, jeg var vibrator-afhængig, men bliver det forhåbentlig aldrig igen.

Det vil både jeg selv om min mand sørge for!

Kh. Sussie

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud