Mathildes Svane Mærkede Orgasme Gel


Denne orgasme gel fra den danske og Svanemærkede serie af Kaerlig produkter, er blid og sensitiv i brug. Kombiner eventuelt med brugen af glidecremen fra Kaerlig.

Jeg har fundet KAERLIG ORGASME GEL her

Her kommer endnu et bud på et af produkterne i Kaerlig serien. Denne her organiske og økologiske serie fra danske Sinful.dk. Hvor foregangskvinden, Mathilde, har kastet al sin kærlighed i de her produkter.

Serien består pt. af to forskellige glidecremer. En almindelig vandbaseret glidecreme og en anal glidecreme. Hertil kommer en orgasme gel, jeg skal tale lidt mere indgående om i dag. Samt en skum aka intim-sæbe og en massageolie.

Orgasme gel til fx nybegynderen

Med hensyn til seriens orgasme gel, jeg nu har haft mine klør i, så er vi ude i dette her super søde og nuttede design. Sådan lidt Ikea-agtigt, og hvor navnet Kaerlig staves på denne lidt sær egne facon. Og vi taler altså om en både Svanemærket og økologisk orgasme gel.

Jeg har nu selv benyttet Kaerlig gelen nogle gange – og er i dag af den overbevisning, at produktet er velegnet til fx nybegynderen. Eller hvis man er lidt bange for denne her typer af sex-geler, fordi en del af dem godt kan være ret heftige.

Gelen hverken brænder eller køler

Helt personlig synes jeg, at det er en stor fordel, at man ved brugen af denne orgasme gel IKKE oplever en brændende eller kølende fornemmelse, man kan med en del andre produkter i samme kategori.

Prøv de forskellige produkter i KAERLIG serien her

I stedet opnår man følelsen og fornemmelsen af, at der kommer mere sensitivitet og stimulation i klitoris området. Det er jo ikke kun direkte på klitoris, stimulationen opleves, når man smører sig i området. Sensitiviteten øges nemlig også u omkringliggende slimhinder. Herunder de indre og ydre skamlæber. Naturligvis afhængig af størrelsen på området, man nu vælger at smøre med orgasme gelen.

Hjalp mig til at opnå orgasme

En dag, hvor jeg havde lidt svært ved at komme hele vejen i mål med dagens klimaks aka orgasme, valgte jeg at prøve lykken med Kaerlig gelen. Altså teste produktet på en dag, hvor det ikke var lige så nemt som ellers at opnå klimaks. Og ja, hurra, lidt smøring med gelen var lige det der sidste, der skulle til.

Vi, både jeg og Manden, har desuden forsøgt os med at smage på den. Mandens oplevelse her var, at han kunne mærke en lille bitte smule sitren på tungen. Lidt prikken på især tungespidsen, men det var også det eneste. Der er en kæmpe fordel, da man så ikke hele tiden skal vaske sig mellem benene, inden partneren eventuelt kommer til med munden i forbindelse med oralsex.

Kan benyttes med alle typer af sexlegetøj

Kaerlig orgasme gel er også helt fin at benytte sammen med sit sexlegetøj – og kan ligeledes fint bruges i forbindelse med at benytte kondom. Så om sexlegetøjet er lavet af silikone, gummi eller hård plast, så tager legetøjet ikke skade af at komme i kontakt med dette her danske orgasme produkt.

Selv har jeg blandt andet benyttet O-gelen i forbindelse med brugen af en Womanizer stimulator. Snuden på Womanizeren er jo lavet af silikone, og her var det ingen problemer overhovedet.

Læs anmeldelse af KAERLIG GLIDECREME her

Kombiner eventuelt med Kaerlig glidecreme

Jeg synes ikke, man kan smøre for meget på. Nærmere omvendt. Man kan kun komme til at bruge for lidt – og så måske tænke, at den ikke rigtigt giver en noget.

Benytter man fx glidecremen fra Kaerlig, og så tilføjer en god ærtestørrelse klat orgasme gel – og så mikser tingene lidt, så øger det både glideevnen og følsomheden. For både hende og ham i forbindelse med vaginal penetration. Både udvendig mellem benene på hende, indvendig i skeden og oppe på G-punktet. Samt ikke mindst på penishovedet af ham. Altså en ægte win-win situation, for begge parter.

Du kan købe din egen KAERLIG ORGASME GEL lige her

Økologisk og Svane mærket trækker op

Det er naturligvis super dejligt og et stort plus i bogen, at produktet her er Svane-mærket og økologisk. Så er vi nemlig så sikre, som vi overhovedet kan være på, at der eksempelvis ikke udløses nogle forme for allergiske reaktioner mv.

Så knus til både Mathilde og Kaerlig-serien fra mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud