Mathildes Svane Mærkede Orgasme Gel


Denne orgasme gel fra den danske og Svane mærkede serie af Kaerlig produkter, er blid og sensitiv i brug. Kombiner eventuelt med brugen af glidecremen fra Kaerlig.

Jeg har fundet KAERLIG ORGASME GEL her

Her kommer endnu et bud på et af produkterne i Kaerlig serien. Denne her organiske øko-serie fra danske Sinful – og hvor seriens foregangskvinde, Mathilde, har kastet al sin kærlighed i de her produkter.

Serien består pt. af to forskellige glidecremer, en almindelig vandbaseret glidecreme og en anal glidecreme. Hertil kommer en orgasme gel, jeg skal snakke lidt mere indgående om i dag, samt en skum/intimsæbe og en massageolie.

Orgasme gel til fx nybegynderen

Med hensyn til seriens orgasme gel, jeg nu også har haft mine klør i, så er vi ude i dette her super søde og nuttede design, sådan lidt Ikea-agtigt, og hvor navnet Kaerlig staves på denne her lidt særegne facon. Og vi taler altså om en både Svane mærket og økologisk orgasme gel.

Nu har jeg selv benyttet Kaerlig gelen nogle gange – og er i dag af den overbevisning, at produktet er velegnet til fx nybegynderen, og/eller hvis man lidt bange for denne her typer af geler, hvor en del af dem godt kan være ret heftige.

Gelen hverken brænder eller køler

Helt personlig synes jeg, at det er en fordel, at man ved brugen af denne orgasme gel IKKE kan mærke denne her meget brændende eller kølende fornemmelse, man kan med mange af de andre produkter i samme kategori.

Prøv de forskellige produkter i KAERLIG serien her

I stedet opnår man denne her følelse og fornemmelse af, at der kommer lidt mere sensitivitet og stimulation i klitoris området. Det er jo ikke kun direkte på klitoris, stimulationen opleves, når man smører sig med gelen området. Sensitiviteten øges også for de omkringliggende slimhinder. Herunder de indre og ydre skamlæber – naturligvis afhængig af størrelsen på området, man nu vælger at smøre orgasme gelen med.

Hjalp mig til at opnå orgasme

En dag, hvor jeg havde lidt svært ved at komme hele vejen i mål med dagens klimaks aka orgasme, valgte jeg så at prøve lykken med Kaerlig gelen. Altså at teste produktet på en dag, hvor det ikke var lige så nemt som ellers at opnå klimaks. Og ja, hurra, lidt smøring med gelen var lige det sidste, der skulle til.

Vi, både jeg og Manden, har også forsøgt os med at smage på den – og Mandens oplevelse var, at han kunne mærke en lille bitte smule sitren på tungen. Lidt prikken på især tungespidsen, men det var også det eneste. Der er en kæmpe fordel, da man så ikke hele tiden skal rende og vaske sig mellem benene, inden partneren eventuelt kommer til med munden i forbindelse med oralsex.

Kan benyttes med alle typer af sexlegetøj

Kaerlig orgasme gel er også ganske fin at benytte sammen med sit sexlegetøj – og kan ligeledes fint bruges i forbindelse med at benytte kondom. Så om sexlegetøjet er lavet af silikone, gummi eller hård plast, så tager legetøjet ikke skade af at komme i kontakt med det her danske orgasme produkt.

Selv har jeg blandt andet benyttet gelen i forbindelse med brugen af en Womanizer stimulator – snuden på Womanizeren er jo lavet af silikone, og her var det ingen problemer overhovedet.

Læs anmeldelse af KAERLIG GLIDECREME her

Kombiner eventuelt med Kaerlig glidecreme

Jeg synes ikke, man kan smøre for meget på. Nærmere omvendt. Man kan godt komme til at bruge for lidt – og så måske tænke, at den ikke rigtigt giver en noget.

Men benytter man fx glidecremen fra Kaerlig, og så tilføjer en god ærtestørrelse klat orgasme gel – og så simpelthen mikser tingene lidt, så øger det både glideevnen og følsomheden for både hende og ham i forbindelse med vaginal penetration. Både udvendig mellem benene på hende, indvendig i skeden og oppe på G-punktet, samt ikke mindst på penishovedet af ham – altså en rigtig win-win situation, for begge parter.

Du kan købe din egen KAERLIG ORGASME GEL lige her

Økologisk og Svane mærket trækker op

Det er naturligvis super dejligt og et stort plus i bogen, at produktet her er Svane-mærket og økologisk. Så vi er så sikre, som vi overhovedet kan være på, at der fx ikke bliver udløst nogen form for allergiske reaktioner mv.

Så knus til både Mathilde og Kaerlig-serien fra mig!

joanb

Er gift på 15. år med Manden, hun har tre skønne unger på henholdsvis sammen med (to piger og en dreng i midten). Bor og arbejder (meget praktisk, specielt når man elsker at være hjemme hos familien) på 10. år på landet, på sjælland, kun 500 meter fra Fakta og en smuttur fra København, hvis trangen til lidt storbyoplevelser skulle komme over familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud