Kraftig Klitoris Vibrator Fra Fun Factory


kraftig klitoris vibrator her vist af joanbDen helt nye udgave af Laya Spot, er en lille knaldperle af en kraftig klitoris vibrator, hvor begge ender af produktet kan bruges. Kan også benyttes til at stimulere indgangspartiet til vagina med.

Jeg har fundet min LAYA SPOT ll her

For nylig fik jeg denne her nye klitoris vibrator fra mit elskede Fun Factory nede i Bremen, Tyskland, men det er faktisk ikke et helt nyt produkt – og så alligevel er det lidt.

Kraftig klitoris vibrator – version 2

klitoris vibrator ligger ovenpå perlerKlitoris vibratoren hedder Laya Spot 2, og den første udgave af produktet kom på markedet for nu mere end 10 år siden. Hvorpå Fun Factory har nu har valgt at genoplive produktet, i en opdateret udgave. Man har simpelthen taget den gamle udgave og modificeret den en lille bitte smule.

Samt har ikke mindst lagt en helt ny motor i vibratoren, den kan præstere noget mere power end den gamle. Lige som farverne på Laya Spot er blevet frisket godt og grundigt op.

Jeg er ret vild med den nye Laya Spot

Jeg er blevet ret vildt med den nye udgave af Laya Spot – og valgte også at få min nye klitoris vibrator i denne her meget skarpe og vilde pink farve. En gang imellem må der altså godt være lidt gang i gaden, også farvemæssigt – og slet ikke mindst, når det netop kommer til et af Fun Factorys produkter, hvor pangfarver er ret så gennemgående.

Laya Spot 2 er genopladelig, og så har vibratoren de her lækre kurver, der gør den super nem at holde i hånden. Både når jeg selv bruger den, og når Manden benytter den på mig.

Du kan købe din egen LAYA SPOT ll lige her

Kraftigere vibrationer i den ene ende

Desuden er vibratoren super nem at betjene. Men da Laya Spot 2 netop er en ret lille vibrator, så forplanter vibrationerne sig ud i hele produktet. Dog vibrerer den noget mere i den ene end den anden ende. Et godt tip her er, at man fx bruger den lidt tungere ende af vibratoren til at onanere og klitoris stimulere sig selv med. Der også er den ende, hvor vibrationerne er mest kraftige.

Når man er tæt på klimaks, så kan man passende benytte den anden ende af produktet, hvor vibrator stimulationen er lidt mindre kraftig – eller hvad der i situationen nu engang passer en bedst. Sådan er vi kvinder jo så forskellige.

genopladning af kraftig klitoris vibratorLækker, bøjet form

Laya Spot 2 har en lækker, bøjet form der gør, at man kan lægge vibratoren ned på skamlæberne, hvor den så putter sig fint rundt om læberne. Man kan faktisk også, hvis man har lyst, smutte hovedet af klitoris vibratoren bare en lille bitte smule inden for i vagina. Det kan faktisk være rigtig dejligt at blive vibrator stimuleret lige der i indgangspartiet. Det holder mange rigtig meget af.

Læs anmeldelse af Fun Factory’s Vilota her

Lidt af en heftig knaldperleLaya spot, kraftig klitoris vibrator i indpakning

Fra at være en ret mild vibrator, den første udgave af Laya Spot var, så skal man med den nye version være opmærksom på, at produktet nu er blevet forvandlet til lidt af en knaldperle af den anden verden. En knaldperle af en pænt kraftig klitoris vibrator, der byder på et hav af vibrationsmuligheder. Kombineret med et stort antal programmer og vibrationsstyrker, der giver en rig mulighed for at lege og prøve sig frem.

Kan tages med i bad

Laya Spot 2 kommer i en lille, fin og kvadratisk æske med fine billeder og nubret overflade, der er meget karakteristisk for netop Fun Factory. Klitoris vibratoren er produceret i lækker silikone, og så er produktet super nemt at rengøre efter brug – og kan rent faktisk også leges med i badet.

Se LAYA SPOT ll og andre Fun Factory produkter her

Fakta om LAYA SPOT ll

Producent: Fun Factory

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: 4

Programmer: 6

Genopladelig: ja via medfølgende usb oplader

Vandsikker: Ja, 100 procent

Pris: God pris.

Tip: Funs produkter er oftes kuffert-låst fra fabrikken, for at låse op, hold FUNknappen og +knappen inde få sekunder til de blinker

Fordele: Lille nem og effektiv, super lækre bumlende vibrationer.

Længde/størrelse: 10,5 centimeter lang, og 4,1 cm bred.

Ulemper: Suger lidt fnug til sig.

Læs her om hvorfor vi kvinder bør onarere mindst ligeså meget som mænd

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud