Besøg Sinful og få sexlegetøjsprodukter med hjem

 


Tre kvinder med ingen eller kun meget lidt erfaring med sexlegetøjsprodukter søges til eksklusivt besøg hos landets største sexlegetøjsshop på nettet.

Er du parat til at give sexlegetøj chancen?

Er du kvinde og nysgerrig på, hvad forskellige typer af sexlegetøjsprodukter kan gøre for din lyst og fysiske og mentale velvære, så har du nu mulighed for at komme på et eksklusivt besøg i Danmarks største internetshop: Sinful.dk – naturligvis sammen med mig!

Til heldagsturen til Jylland efterlyser jeg tre kvinder: en ung (20 – 30 år), en voksen (30 – 50 år), og en ”ældre” (plus 50 år), der har ingen eller kun meget lidt erfaring med sexlegetøjsprodukter.

Men som er åben over for at give brugen af forskellige typer af sexlegetøj chancen.

Se her hos Sinful hvad der findes af sexlegetøj

Du får sexlegetøjsprodukter med hjem

Se ”projektet” her som en lille og unikt projekt. Se det også gerne som et spændende og forhåbentligt lærerigt sommer eksperiment. Under alle omstændigheder handler det for mig – i tæt samarbejde med Sinful.dk – om at finde en del mere ud af, hvordan du som ”legetøjs-debutant” tænker, føler og oplever det at benytte sexlegetøj for første gang.

Enten solo og/eller sammen med din partner.

Sådan kommer du i betragtning

For at komme i betragtning til at komme med på turen, skal du have det ok med, at vores besøg hos webshoppen bliver videofilmet. Samtidig skal du kunne sige ja til, at der bliver skrevet om oplevelsen her på bloggen og i diverse medier, som kunne have interesse i at fortælle om vores oplevelser i det jyske.

Bliver du blandt de tre udvalgte, trækkes intet ned over hovedet på dig. Du er nemlig i sidste ende selv med til at udvælge de produkter, du gerne vil have med hjem fra turen til Sinful.

Naturligvis godt hjulpet på vej af mig og Mathilde fra webshoppen, der under besøget vil komme med gode råd og vejledning omkring de mange forskellige produkter til ham, hende og parret, webshoppen har på lageret i hovedkvarteret i Silkeborg.

Sexlegetøj er udelukkende et krydderi

Selv om jeg i mere end 15 år har beskæftiget mig med at teste og omtale de nyeste og mest efterspurgte sexlegetøjsprodukter på markedet, så bliver jeg aldrig den, der bliver fortaler for, at man absolut og hele tiden skal benytte dildoer, vibratorer, masturbatorer mv. Slet ikke.

Sexlegetøj er og bliver nemlig et krydderi, og dermed heller ingen konkurrent til hverken ham eller hende i sengen. Dildoen kan aldrig erstatte en mand og kød og blod og lidenskab, og hans masturbator vil heller aldrig kunne erstatte eller konkurrere med en kvinde.

Sexlegetøjsprodukter er og bliver et krydderi på sexlivet med sig selv og sin partner – og bør derfor også kun opleves som sådan. Til gengæld er det et krydderi, der kan sparke yderligere gang i lysterne og åbne døre til helt nye former for stimulation og lege – og dermed lysten til endnu mere onani og sex. Som bekendt er endda rigtig sundt, for både krop og sjæl.

Læs her mine 10 gode grunde til onani – med eller uden brug af sexlegetøjsprodukter

Lad mig høre fra dig – hurtigst muligt

Der er endnu ikke blevet sat en fast dato for det kommende Sinful-besøg, men det vil finde sted engang sidst på sommeren – formentlig engang i slutningen af august måned.

Er du interesseret i at komme med, vil jeg dog rigtig gerne høre fra dig hurtigst muligt – senest engang i midten af juni.

Skriv hurtigst muligt til mig på joan@joanb.dk og fortæl lidt om dig selv om dine erfaringer – eller måske mangel på samme – med sexlegetøj. Samt hvorfor du rigtig gerne vil med på pige-hyggetur til Sinful. Det er vigtigt at du skriver din alder, om du er single eller i parforhold, og hvor i landet, du bor. Send også gerne et foto eller to af dig selv.

Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud