Penisring til par – bedste til dato punktum

 


Penisring til par vist her af joanb

Så er jeg endelig kommet i besiddelse af denne her helt nye Atom+, som er en rigtig lækker og effektiv penisring til par. Men altså ikke bare en ganske almindelig en af slagsen. For hold nu fast, hvor er den bare fed. Både oplevet af ham og hende, er min personlige erfaring. Derfor også den indtil videre bedste penisring til par.

Vi har fundet ATOM+ her

Penisring til par med ekstra dybe vibrationer

smuk og effektiv penisring til parDet, der gør netop denne her penisring, altså Atom+ fra producenten Hot Octopuss, så dælens speciel, er, at Hot Octopuss generelt benytter sig af nogle meget, meget dybe, kraftige, velvirkende og pulserende vibrationer i deres produkter.

Vi kender det fx fra Pulse 3. Der er en form for masturbator, manden han kan lægge/placere sin penis i – og så enten benytte den solo eller sammen med partneren, da den også har vibrationer til hende.

Silikonering til både penis og kuglerne

Men nok om Pulse 3, nu handler det i stedet om Atom+ – og dette produkt til både ham og parleg er udstyret med et ”stort” hul/ring, hvor enten kun penis eller både penis og kuglerne på samme tid skal igennem. Her skal dog siges, at penis skal være pænt tyk, altså stor i omkreds, hvis kun penis skal fylde ringen ud – og dermed samtidig kunne fungere effektivt som lige netop penisring. Hvor det jo i høj grad handler om, at sexlegetøjet skal evne at holde blodet ude i penis.

Det sikre valg for de fleste mænd vil derfor være at montere Atom+ helt inde om roden på penis – og så samtidig krænge kuglerne igennem. Så skal tingene nok spille max.

Du kan købe din egen ATOM+ lige herAtom+ er en penisring til par som kan genoplades

Penisring med orgasme muligheder for hende

Atom+ penisring er udstyret med hele to sæt vibratorer – og så er det så smart, at man kan montere/vende dette stykke sexlegetøj på indtil flere måder. Alt afhængig af måden, man som par nu engang er seksuelt sammen på.

Blandt andet kan Atom-ringen monteres på en sådan måde, at vibrationerne, der er tiltænkt ham, stimulerer mellemkødet. Mens han samtidig har denne her store og meget flade motor/vibrator siddende oppe over skaftet, altså pegende op imod maven – og det er så her, det for alvor bliver sjovt. Ikke mindst for hende. For denne her store silikoneflade med vibrator er nemlig så velformet og blød, at den under samlejet giver kvinden en masse fede muligheder for at stimulere sig selv og opnå klitorisorgasme. Samtidig med, at manden penetrerer hende – og oven i købet helt uden, at man behøves at bruge hænderne til hjælp.

Atom+ kan benyttes i et utal af stillinger

Denne super effektive penisring til par fra Hot Octopuss er altså både et soloprodukt, manden selv kan hygge sig med, men er helt klart også et godt og meget effektivt parprodukt, der kan benyttes i et utal af forskellige stillinger. Og som samtidig overflødiggør andre vibratorer under parlegen.

Af stillinger, man med fordel kan benytte Atom+ i, kan jeg i flæng fx nævne missionærstillingen og cowgirl-stillingen (altså hvor hun rider ham). Samt lotus-stillingen, hvor man har mulighed for at kigge hinanden dybt i øjnene og kysse inderligt imens. Ja, i virkeligheden sætter næsten kun fantasien og lysterne grænser. For her er nemlig SÅ mange muligheder for at kombinere og arbejde med de her to motorer/vibratorer.

Køb og læs mere om ATOM+ her

Kompleks Hot Octopuss system

Hvad der måske kan virke enkelt, når det nu fungerer så godt, som det nu gør, har dog ikke været helt så enkelt og simpelt at sammenstykke, kan jeg godt love. Det er nemlig ikke bare sådan lige til at få to separate vibratorer til at arbejde komplekst sammen.

Hot Octopuss har i denne forbindelse benyttet sig af en teknologi, hvor ledningerne inde i produkterne til de to vibratorer bare ikke kan knække – uanset hvor meget og hvor voldsomt, man nu engang hiver og slider i den samtidig meget fleksible penisring.

Ledningerne er simpelthen placeret i en slags spiral, der giver en masse fleksibilitet, samtidig med at spiralen både beskytter og muliggør, at man kan være lidt hård ved sit produkt.

Atom+ er simpel at benytte   

Denne penisring med vibrationer er mega simpel at benytte. I bunden af produktet, altså på det stykke, jeg anbefaler peger ned imod mandens mellemkød, der sidder der en lille bitte knap, der er ganske nem at betjene. Knappen skal blot holdes inde, så arbejder begge vibratorer – og så er produktet derudover udstyret med en plus-knap og en minus-knap. Hun kan styre og kontrollere den store motor med, der er henvendt hendes glæde og vibrator-fornøjelse.

Man kan også vælge at benytte den lille tænd/sluk-knap til at køre igennem et hav af vibrationsprogrammer, samt skrue op og ned for vibrationerne via plus/minus-knapperne.

Og opladningen af Atom+ penisring foregår ganske simpelt via et USB-plug

Læs også her hvad medierne har skrevet om Atom+

Dybe og brummende vibrationer

Ganske kort vil jeg lige gentage mig selv: Atom+ cockrings vibrationer er meget, meget dybe og brummende. Vibrationerne er i princippet faktisk rigeligt effektive til, at man som kvinde bare kunne smutte produktet ned i underhylerne – og så er man pænt godt kørende.

Så selv om dette er et stykke sexlegetøj er udviklet til ham/parret, så kan kvinden altså også, med lidt god vilje, benytte det solo.

Lad mig også lige flette ind, at Hot Octopuss er et britisk mærke – udviklet af en mega sød og ret lækker fyr, der hedder Adam. Som jeg snart har mødt nogle gange, blandt andet på den årlige fagmesse med sexlegetøj, EroFame, der afholdes hvert efterår i Tyskland.

Det bedste af det bedste

Personerne bag Hot Octopuss er helt generelt ret gode til at komme op med produkter, hvor der virkelig er tænkt over tingene, fra a til z. Hvorfor det indimellem også tager dem lidt lang tid at få nye produkter 100 procent færdiggjort og ud på markedet. For skal det være, så skal det også være det bedste af det bedste.

Så – Atom+: Til dato den nok bedste penisring med vibrationer til både ham og hende, jeg har haft fingrene og andre legemsdele i.

Punktum!

Tjek ATOM+ ud her

Fakta om ATOM+

Producent: Hot Octopuss

Materiale: Medicinsk silikone og abs plast

Vibrationsstyrker: 5

Programmer: 5

Genopladelig: ja, via medfølgende usb

Vandsikker: Ja, 100 procent

Pris: God pris

Fordele: Parvenlig såvel som solo produkt til ham.

Længde/størrelse: 12 centimeter lang, 7 cm bred med 4 cm indvendig/flexibel diameter

Ulemper: umiddelbart ingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud