Erotisk julekalender 2019 fra danske Sinful

 


Erotisk julekalender. Få som par ekstra spænding og intimitet i julemåneden fyldt med stress og jag. Flere og flere køber årets frække julekalender for at høste nyt sexlegetøj. En mindre læs af produkter, til en ekstra billig penge.

Min Erotiske Julekalender har jeg naturligvis fundet hos Sinful

Så har jeg fået de to første erotisk julekalender. Der er også kun en måned til, inden vi rammer julemåneden. Den første kalender er fra Rituals og indeholder en masse lækre cremer mv. Den anden er fra sexlegetøjs shoppen Sinful. Der hvert år kommer på gaden med flere varianter af deres klassiske sorte, erotisk julekalender.

Erotisk julekalender – og jeg har snydt

Og disse to, kan jeg godt love, er sædvanen tro pivfrække. Som en sådan jo også gerne skal være.

Da jeg nu engang tester og anmeldelser sexlegetøj, så har jeg valgt at snyde lidt. Jeg har tilladt mig at se, hvad der gemmer sig bag lågerne. Ja, rent faktisk har jeg pillet alt indholdet ud, uden dog at åbne lågerne. Men ro på nu! For jeg har ingen intentioner om at afsløre, hvad der mere specifikt gemmer sig bag de 24 låger.

Små hints til, hvad der venter dig

Til gengæld kommer jeg med nogle mere eller mindre skjulte hints til, hvad du i år får  af frække produkter. Hvis du fx vælger at investere i Sinfuls erotiske julekalender anno 2019.

Inden jeg dog kommer så langt, så vil jeg kort lige nævne et eksperiment og undersøgelse. Jeg for nogle år tilbage lavede sammen med en række par. Alle skulle de have en form for intimt samvær alle dage i december måned, helt frem til juleaften. For lige som at finde ud af, om erotik og kærlighed hjalp på stress niveauet op til jul og nytår.

Og den ”tvungne intimitet” gjorde rent faktisk en stor og positiv forskel for næsten alle medvirkende par.

Nå, men tilbage til Sinfuls erotisk julekalender, der i høj grad også kan bidrage til at sænke stress niveauet. Samt agere løftestang for lysten til at være intimt sammen. Både op til og efter jul.

Du kan købe jeres egen erotiske julekalender her – men skynd dig, de bliver hurtigt udsolgt.

Allerede 1. december venter der et produkt, der meget vel kan være orgasme udløsende. Vi taler om et stykke sexlegetøj, der kilder, pirrer og vibrerer. Desuden kan det benyttes af både ham og hende.

Erotisk Julekalender med kink og sexsjov

Sådan fortsætter det denne erotisk julekalender med juleaften, hvor man hver dag åbner en ny låge. Til enten noget sex-sjovt, noget kink, en seksuel udfordring eller noget helt fjerde eller femte i genren.

Som fx den 7. december. Hvor man efter låge åbningen passende kunne overveje at gå en lang tur. Hvis man altså er kvinde. Iført det her, der nu åbenbarer sig bag dagens låge.

Ja allerede den 2. december bør manden i huset kunne få sig et lille private moment. I selskab med dagens produkt. Eventuelt krydret med en fræk pornoscene på iPaden. Der med garanti ikke ville gøre helheds oplevelsen mindre interessant. Mænd engang imellem også skal have lov til, hvis man spørger mig.

Grænsesøgende sexlegetøj

I løbet af måneden vil man i Sinfuls erotisk julekalender også blive præsenteret for nogle mere grænsesøgende stykker sexlegetøj. Eller måske ligefrem grænseoverskridende produkter. Alt afhængig af, hvad man er til og tænder på.

I forhold til fx at lege med anal pirring og decideret anal penetration. Dette gælder naturligvis for begge køn. Der kunne jo gemme sig et produkt til mænd, hvor fokus netop er på stimulation af prostata.

Sexlegetøj til at sætte hende på plads med

Bag 21. december lågen, igen uden at afsløre for meget, gemmer der sig et ret spændende stykke sexlegetøj. Der er perfekt til at sætte hende derhjemme på plads med. Man så kan glæde sig mere eller mindre til at tjekke ud.

Sidst men ikke mindst, så vil jeg juleaften foreslå, at lågen her først åbnes, når gæsterne er gået. For her gemmer sig nemlig et stykke sexlegetøj, der vil være perfekt af slutte aftenen af med. Inde i dobbeltsengen. En sjov og super effektiv ”dims”, der også kan benyttes under julefrokosten de følgende dage. Eller for den sags skyld til at tage med sig i byen nytårsaften.

Køb en erotisk julekalender og få dejlige december stunder

Seriøst meget sexlegetøj for få kroner

Det hele lagt sammen, så kan jeg godt love, at du/I får seriøst meget godt og spændende sexlegetøj og erotik for pengene. Og at der både er produkter gemt bag lågerne til ham, hendes og fælles parbrug. Lige som hele bunken af diverse sexlegetøj kan benyttes på kryds og tværs af hinanden.

Som par bliver man fra 1. – 24. december trukket rundt i mange finurlige afkroge af det kun fortsat voksende erotiske univers.

Derfor får Sinfuls erotisk julekalder også min klare anbefaling!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud