Erotisk julekalender 2019 fra danske Sinful

 


Voksne danskere handler i stor stil også erotisk julekalender, der giver ekstra spænding og intimitet i en (jule)måned fyldt med stress og jag. Flere og flere par køber årets frække julekalender for at høste nyt sexlegetøj til de næste mange måneder for en ekstra billig penge.

Min Erotiske Julekalender har jeg naturligvis fundet hos Sinful

Så har jeg allerede fået mine to første julekalendere i år – og der er jo også kun lidt over en måned til, inden vi rammer julemåneden og den 1. december. Den første kalender er fra Rituals og indeholder en masse lækre cremer mv., og den anden af slagsen er fra sexlegetøjs shoppen Sinful, der hvert år kommer på gaden med flere varianter af deres klassiske sorte, erotisk julekalender.

Erotisk julekalender – og jeg har snydt

Og disse, kan jeg godt love, er sædvanen tro pivfrække – som en sådan jo også helst skal være.

Da jeg nu engang tester og anmeldelser sexlegetøj, så har jeg også valgt at snyde lidt – altså tillade mig at se, hvad der gemmer sig bag lågerne. Ja, rent faktisk har jeg pillet alt indholdet ud, uden dog at åbne lågerne. Men ro på nu, for jeg har naturligvis ingen intentioner om at afsløre, hvad der sådan mere specifikt gemmer sig bag de 24 sædvanlige julekalender låger.

Små hints til, hvad der venter dig bag lågerne

Til gengæld kommer jeg her i blogindlægget med nogle små mere eller mindre skjulte hints til, hvad du/I i år kan forvente dig at høste af frække produkter, hvis du vælger at investere i Sinfuls erotiske julekalender anno 2019.

Inden jeg dog kommer så langt, så vil jeg kort lige nævne et eksperiment og undersøgelse, jeg for nogle år siden lavede sammen med en række par. Der alle skulle have en form for intimt samvær alle dage i december måned helt frem til juleaften – for lige som at finde ud af, om lidt sex og kærlighed blandt andet hjalp på stress niveauet her op til jul og nytår.

Og den ”tvungne intimitet” gjorde rent faktisk en pænt stor og positiv forskel for så at sige alle de medvirkende par.

Julekalender som stress hjælper

Så det kan altså være en rigtig god ide – ikke mindst i den mest travle og stressende måned på året, altså december, at ”tvinge” sig selv ned i et leje, hvor der også bliver plads og overskud til på daglig basis at passe og pleje parforholdet. En halv time hver dag i december, tør jeg godt love, kan gøre underværker for stemningen og atmosfæren derhjemme.

Nå, men tilbage til Sinfuls erotisk julekalender, der i høj grad også kan bidrage til at sænke stressniveauet og løfte lysten til at være intimt sammen – både før og efter jul.

Du kan købe jeres egen erotiske julekalender her – men skynd dig, de bliver hurtigt udsolgt.

Allerede 1. december, kan jeg godt afsløre, venter der et produkt, der meget vel kan være orgasme udløsende. Vi taler om et stykke sexlegetøj, der kilder, pirrer og vibrerer, og så kan det benyttes af både ham og hende.

24 dage med masser af kink og sex-sjov

Og sådan fortsætter det altså til og med juleaften, hvor man, som regel som par, på daglig basis åbner en ny låge til noget sex-sjovt, noget kink, en seksuel udfordring eller noget helt fjerde, femte eller sjette i genren.

Som fx den 7. december. Efter lågeåbningen kunne man passende overveje, hvis man altså er kvinde, at gå en dejlig lang tur – iført sig det her, der nu engang åbenbarer sig bag dagens låge.

Allerede den 2. december burde manden i huset eventuelt få sig et lille private moment, hvor han i selskab med dagens produkt kunne få lov til at hygge sig solo. Eventuelt krydret med en fræk pornoscene på iPaden, der med garanti ikke ville gøre helhedsoplevelsen mindre interessant. Det skal mænd altså også engang imellem have lov til, hvis man spørger mig.

Grænsesøgende sexlegetøj

I løbet af måneden vil man i Sinfuls erotisk julekalender formentlig også blive præsenteret for nogle lidt mere grænsesøgende eller måske ligefrem grænseoverskridende produkter. Alt afhængig af, hvad man naturligvis er til og tænder på. Hvis man fx er helt ny i forhold til at lege med bagdøren, altså anal pirring og decideret anal penetration, og dette gælder naturligvis for begge køn. For det kunne jo meget vel forekomme, at det undervejs i lågeåbnings processen gemte sig et produkt til mænd, hvor fokus netop er på stimulation af prostata.

Sexlegetøj til at sætte hende på plads med

Bag 21. december, igen dog uden at afsløre alt for meget, gemmer sig et stykke sexlegetøj, der er perfekt til at sætte hende derhjemme på plads med. Og sidst men ikke mindst, så vil jeg juleaften foreslå, når man er færdig med det traditionelle madorgie og efterfølgende gaveræs, at man først her åbner den sidste låge i den erotisk julekalender fra Sinful. For så kan det nemlig meget vel være, at man hurtigst muligt har lyst til at slutte aftenen med den helt store tur sammen i dobbeltsengen. Om ikke andet, så gemmer sig her en rigtig, rigtig sjov og super effektiv ”dims”.

Et produkt, der rent faktisk også er velegnet til at tage med sig til fx julefrokosten de følgende dage. Eller for den sags skyld til at tage med sig i byen nytårsaften.

Køb en erotisk julekalender og få dejlige december stunder

Seriøst meget sexlegetøj for få kroner

Det hele lagt sammen, når jeg nu har tjekket alt indholdet af hele årets Sinful julekalender, så kan jeg godt love, at du/I får seriøst meget godt og spændende sexlegetøj og erotik for pengene – og at der både er produkter gemt bag lågerne til ham, hendes og fælles parbrug. Lige som hele bunken af produkter, når vi når på den anden side af juleaften, naturligvis også kan benyttes på kryds og tværs af hinanden. Som par bliver man fra 1. – 24. december trukket rundt i søde små og finurlige afkroge af det kun fortsat voksende erotiske univers.

Årets frække jul varer helt til næste sommer

Min personlige anbefaling går derfor klart på, at man også i år vælger at december-forkæle sig selv og hinanden med en erotisk julekalder fra Sinful. Så vil den frække jul nemlig for alvor vare helt frem til påske, hvis da ikke næste sommer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud