Jul med frækt sexlegetøj gemt bag 24 låger

 


Jul og december er i mange danske hjem lig med en eller flere erotiske julekalendere. Og Sinful Classic Julekalender nok er den mest populære af dem alle. Her følger min anmeldelse af de jule hotte og erotiske december produkter gemt bag 24 sorte Sinful låger. Uden dog og røbe det mest væsentlige ved denne julede parkalender. Lad det dog være sagt med dette: Jeg anbefaler en Sinful Jul.

Jul med Sinfuls Julekalender som har jeg fundet her

Jul, jul og atter jul

Jul er cool. Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg simpelthen bare elsker julen. Samt de dertil hørende juletraditioner og julekalendere. Alle tænkelige afskygninger af julekalendere. Derfor ender det som regel da også med, at jeg har en hel hylde inde i stuen fyldt med kun mine helt egne julekalendere. Spiselige og ikke spiselige af slagsen, og det ender som regel med at blive til så få. Særligt når de erotiske aka mere frække julekalendere medregnes. De uden tvivl jo skal!

Med hensyn til julekalendere med erotik gemt i enten små kasser eller gemt bag låger. Så må jeg være ærlig at sige, at jeg år efter år er blevet overrasket over danske Sinful.dk udvalg. Positivt overrasket. Igen og igen. For når man, som jeg, der tester og anmelder sexlegetøj, trevler mig igennem årets høst. Om man så må sige. Så er der mere eller mindre kun godt og positivt at sige om både sammensætning og rød tråd af de frække december kalendere.

Læs anmeldelse af af den super lækre Advents kalender lige her

Erotisk julekalender som perfekt starter-kit

Når det kommer til netop denne udgave: Sinful Classic Julekalender. Så er jeg mere og mere overbevist om, at denne igennem årene har været kraftigt medvirkende til at både oplyse og lære par en masse om, hvad sexlegetøj gøre at godt for det fælles sexliv.

Her er nemlig en rigtig fed og spændende måde at blive introduceret for en masse forskelligt fra en masse forskellige genrer på. Over en samtidig meget komprimeret periode: 1. – 24. december.

Måske kan man lide og bruge alt, hvad lågerne gemmer af sexlegetøj og andre erotiske produkter. Måske kan man ”kun” bruge det meste. I hvert fald lige nu og her. For  hele tiden udvikler vi os jo seksuelt. For øjnene op for nyt og spændende. Eller det burde vi da gøre det. Om ikke andet i det små.

Køb din egen frække julekalender lige her

Under alle omstændigheder, via denne frække julekalender, er der garanti og sikkerhed for løbende at kunne prøve en masse forskellige ting. Både sammen og solo. Ligesom de forskellige stykker sexlegetøj og andre erotiske produkter kan benyttes på kryds og tværs af hinanden.

Se video med sidste år julekalendere her

Jul og fræk julekalender med egne favoritter

Ja, jeg har været alle 24 låger igennem. helt frem til jul. Naturligvis. Og nej, jeg kommer ikke til at afsløre specielt meget. Selvfølgelig gør jeg da ikke det. For så kan det jo næsten være lige meget med en sådan julekalender derhjemme.

Så det, jeg nu i stedet her gør, er at komme en lille smule ind på nogle af de stykker sexlegetøj i årets Classic julekalender, der i forvejen hører blandt mine personlige personlige favoritter. For dem gemmer der sig nemlig også nogle stykker af i 2020 udgaven af Classic Julekalenderen fra Sinful.

Se alle Sinful’s julekalendere lige her

En af de første, jeg faldt over, og som er mega fed. Det er en lille bitte ”dims”. Der hjælper manden til at blive både smukkere og hårdere forneden. Og når han benytter dette her stykke sexlegetøj sammen med hende, så øger det hendes chance for at få en klitoris orgasme. I forbindelse med vaginalt samleje. Der jo ikke er så ringe endda. For hverken hende eller ham.

En anden ting i årets kalender, der også ryger ind under mega fed kategorien, er faktisk en genganger. Her taler vi om noget, kvinden kan bære. Hun kan have på. Både ude og hjemme. Så tager man fx en aften ud for at spise sammen. Vi heldigvis stadig gerne må. Så kan hun, via dette produkt, blive godt og grundigt liret. Man i fællesskab jo så passende kan følge op på, når man senere kommer hjem.

Skrab jer til nye udfordringer i sengen

En tredje ting, der også slår ud på mit helt personlige mega fed barometer. Gemt bag en låge i årets Sinful Classic julekalender, er et lidt specielt trænings produkt. Henvendt os kvinder. Der hjælper en til at få trænet og styrket en super vigtig muskel. Som, når vi sørger for at holde denne sund og stærk, er med til at give os nogle mere lækre og kraftige orgasmer.

Tjek anmeldelsen af Orions skønne julekalender ud her

I årets danske Sinful Classic Julekalender, henvendt alle os voksne, gemmer der sig også en række skjulte udfordringer. Man som sex-nysgerrigt par kan give hinanden. Man via brugen af en mønt simpelthen skraber sig frem til. Hvis man vel og mærke altså hopper med på (jule)legen. Man dog i det mindste bør overveje, er min opfordring.

Fræk jul for alle: Erotisk advent kalender eller erotisk julekalender

Hvis man som par tidligere har kastet sig over at berige december måned med Sinful Classic julekalender, så kunne det eventuelt være en ide at give sexshoppens ditto Deluxe udgave chancen i stedet. Altså årets Sinful Deluxe Julekalender. Eller hvorfor ikke sexshoppens Sinful Advent Julekalender. To andre gode og spændende julebud fra den danske online sexshop, jeg selvfølgelig også har kigget nærmere på – og også kan anbefale.

Skynd dig og få fingre i Sinful’s julekalender her

Er man fx weekend kærester. Eller måske langdistance kærester, der ikke ses hver dag. Så kunne den frække Advent Julekalender formentlig være et mere oplagt valg end en erotisk julekalender med 24 låger. Ønsker man lidt mere enkelt blot at opgradere fra Classic udgaven, altså denne. Så er Sinful Deluxe Julekalender det helt optimale valg. Der naturligvis også koster lidt mere. men hvor sexlegetøjet gemt bag lågerne til gengæld så også er af en noget mere deluxe kvalitet.

God og fræk sexlegetøjs jul fra mig!  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud