Luksus Julekalender – Dansk Deluxe Sexlegetøj

 


Luksus Julekalender med 24 stykker sexlegetøj. Danske Sinful har gjort det igen. Her følger min test og anbefaling af Sinful Deluxe erotisk Julekalender. En julegave til parret, der ønsker en december måned med mere sex og mindre stress. Få her en lille ide om, hvad der blandt andet gemmer sig af luksus sexlegetøj i deluxe udgave af en fræk julekalender anno 2020.

Luksus Julekalender med 24 frække overraskelser

Sinful’s Deluxe julekalender er fundet her

Så blev det endelig tid til at se på den sidste erotiske julekalender. Aka frække julekalender, jeg har modtaget med posten i år. Der naturligvis er danske Sinful Deluxe Julekalender.

Inden jeg fik årets (2020) udgave i hænderne, var jeg sindssygt spændt på lige netop at tjekke denne ud. Dels i forhold til, hvordan årets Deluxe julekalender tager sig ud i forhold til de tidligere udgaver af samme voksenkalender. Dels på grund af variationen af sexlegetøj og andre typer af erotiske produkter, man her hvert år bliver begavet med.

Luksus julekalender med lækre stykker sexlegetøj

Lad det være sagt med det sammen: Jeg blev – og er naturligvis fortsat, både glædeligt og positivt overrasket. For Deluxe udgaven af de danske erotiske julekalendere gemmer nemlig på nogle seriøst lækre stykker sexlegetøj. Selv om det trods alt ikke er hver eneste dag helt frem til juleaften, at der er vildt smæk på drengen.

Er du ude efter en lidt billigere udgave, så læs test af Classic kalenderen her

Ligesom denne luksus julekalender også indeholder få gengangere. Men igen har Århus-baserede Sinful.dk, med medstifter Mathilde ved jule-roret, formået at få nogle af shoppens nye toplækre produkter med gemt bag mange af lågerne.

Et af de virkelig fede produkter aka sexlegetøj, finder man bag låge nummer 6. Og uden at sige alt for meget, man her op til jul jo heller ikke bør gøre. Så taler vi om en lille ”dims”. Som blandt andet kan gøre, at manden kan få sig en lille pause fra at varme ørerne nede mellem hendes ben. Hvis du/I forstår en sådan hentydning?

Mange toplækre og sexlegevenlige ”dimser”

Et andet og mindst lige så fedt stykke sexlegetøj, årets Sinful Deluxe Julekalender i år byder på, er søreme også en ”dims”. En ”dims” til ham. Sikke mange dimser. Men jeg vil jo så nødigt komme til at sige og skrive lidt for meget. Og da slet ikke her. Så ryger alt for meget af hyggen og spændingen ved julekalenderen som bekendt fløjten.

Nå, men dette her stykke sexlegetøj det hjælper manden til at opnå en kun endnu flottere og mere erigeret penis end ellers. Der som regel også glæder og fornøjer partneren. Det er et super lækkert og effektivt stykke sexlegetøj, der i forbindelse med vaginal sex stimulerer kvinden.

Køb din egen Deluxe julekalender her

Ligesom produktet, på grund af dets design og udformning, samtidig giver manden en ekstra dosis stimulation under sexakten. Altså udover det, man rent fysisk, som par, forkæler hinanden med.

Gemt bag låge 12 i denne luksus julekalender, der….!

Den 12. december begaves man med et sexet produkt, hun kan tage på. Og som kun får hende til at føle sig ekstra lækker og sexet. Mens samme lettere kinky påklædnings genstand uden tvivl også vil kunne gøre underværker for hans lyst og liderlighed. Tør jeg godt skrive.

Hvorpå vi så er nået frem til en af mine helt klare favoritter fundet i denne luksus julekalender fra danske Sinful. Nemlig et super fedt stykke sexlegetøj fra online sexshoppens helt eget brand, Amaysin. En helt bestemt vibrator, der falder i endda rigtig god jord hos langt de fleste. Er min klare overbevisning. Synes man ikke om det, så grænser man til at være et u taknemmeligt skarn.

Læs testen af Sinful’s Advents kalender lige her

Bag en helt femte låge i årets udgave af Sinful Deluxe Julekalender, gemmer sig atter et stykke sexlegetøj til ham. Manden med stor fornøjelse fx kan benytte solo, hvis hun nu en aften er i byen med veninderne. Her er igen tale om et både lækkert og effektivt sexlegetøjs produkt. Som i den grad kan hjælpe manden til at komme i ekstra godt humør. Så han for alvor kan give den gas sammen med kæresten, når hun på et tidspunkt kommer hjem igen. Ligesom parret i frækt fællesskab selvfølgelig også kan benytte sexlegetøjet sammen.

Luksus julekalender øger sexlysten og sænker stres niveauet

I det hele taget, så indeholder årets deluxe udgave fra Sinful shoppen rigtig meget sexlegetøj. I mange forskellige genrer. Der gør det muligt for parret at sexlege sig godt og grundigt ind på hinanden. Kan jeg også roligt afsløre. Som samtidig er noget af det mest fede og oplagte ved netop at investere i en fræk julekalender. For sex er som bekendt ikke kun godt og sundt for samlivet. Både her og nu og fremadrettet. Onani og sex hjælper i den grad også til at sænke stress niveauet.

Skynd dig og få fingre i Deluxe julekalenderen inden det er for sent

Rigtig mange af os, om man er single eller i parforhold, har god behov for i de her så usikre og ustabile corona tider. Ja, stod det udelukkende til mig, så havde man som par en sexlegetøjs kalender at ty til hver eneste måned i de her pandemi tider. Perfekt til hyggeligt og spændende samvær. Der samtidig bidrager til at lægge en dæmper på hverdagens stres og jag. At det sexlegetøj, der nu engang gemmer sig bag de 24 låger, så oven i købet også udfordrer og booster sexlivet. Det er kun et yderligere plus og bonus oven i julehatten.

En klar Joan favorit gemmer sig bag låge 19

Her til slut vil jeg fortælle, at Sinful-Mathilde i år har beriget shoppens Deluxe voksenjulekalender med et af mine mest nye favorit produkter. Et stykke sexlegetøj, jeg rent faktisk ikke engang har fået anmeldt endnu. Men det kommer, og det kommer meget snart. Sexlegetøjet er nemlig prøvet og gennemtestet. Og det gemmer sig altså inde bag låge 19.

Men hvad er det så er? Ja, lad mig indtil videre sige/skrive, at det handler om et stykke sexlegetøj henvendt os kvinder. Et stykke super præcisions værktøj. Der er lækkert og smukt lavet. Og som heller ikke ens partner kan ramme forkert med.

Tjek også video med de forskellige julekalendere her

Sidst men ikke mindst, er min opfordring: Benyt denne luksus julekalender til at kaste jer ud i masse spændende og fræk december sjov. Der bidrager til at få lagt dagens stress og jag og bekymringer en smule på hylden til fordel for at – ja, bare sexhygge med hinanden.

Har I som par ikke tidligere forsøgt jer med en fræk julekalender, og derfor gerne vil lægge fra land med en måske lidt billigere udgave. Så overvej Sinful Classic Julekalender – den mest solgte her i Danmark. År efter år, og ikke uden grund.

Du kan finde Sinful’s julekalender Classic lige her

Ligesom det også er muligt at komprimere al spændingen af legen til weekenden. Hvis man vælger Sinful Advent Julekalender. Det legeglade pars garanti for godt med weekend sjov og ballade.

Sinful’s advents julekalender kan købes her

Fire frække weekender i træk.

Rigtig god og fræk december og jul til alle!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud