Eva Dame – en sanselig fornøjelse.

sponsor1————————————-

IMG_6167

Så kom endnu et spændende, dog lidt underligt udformet parprodukt ind af døren. Lad os starte fra begyndelsen: Altid lækkert, at få et produkt i nydelig indpakning. Flot æske, med produktnavn og producent. Navnet er Eva, fra producenten Dame. En producent, jeg aldrig havde hørt om før. Så jeg antager, at de må være nye på markedet. Naturligvis sætter en kvalitetsindpakning, fra starten, høje forventninger, og jeg blev da heller ikke skuffet, da den lille og mørkegrønne boks blev åbnet. Men blev noget forundret over udseendet af den underlige og lille, ægformede vibrator, der har to vinger. Der får mig til at tænke på en tæge i overstørrelse. Hvilket absolut ikke er noget, jeg egentlig havde lyst til at tage mellem benene. Men ret skal være ret, og når jeg nu har sagt ja til at teste denne lille, insektagtige vibrator, så gør jeg, som erotisk blogger, naturligvis det så også.

Hånd og strap-fri par-vibrator

Producenten påstår, at dette er den første håndfri, strap-fri og ikke penetrerende par-vibrator, set på markedet. Hvorvidt der findes noget lignende i den mere lavkvalitets og discountagtige ende af industrien, skal jeg ikke kunne sige. Med Eva, som er fremstillet i lækker, mat silikone, med et fløjlsagtigt touch, følger også satin opbevaringspose i satin, og en USB-oplader, til opladning via computer. Samt et stik, dog ikke med europæisk stik. Hvilket selvfølgelig er et minus. Jeg forventer dog et europæisk stik i nær fremtid, da Eva jo blot lige er ankommet på markedet. I øvrigt medfølger der en yderst velinformerende instruktion med tegninger, der viser nøjagtigt, hvordan Eva skal placeres.

Her kan du købe Eva fra Dame

Så er vi nået til selve produkttesten – og da Eva jo er tænkt eller ment, som et parprodukt, måtte Manden denne gang på banen. Selve Eva er, som sagt, ægformet, og cirka 3,5 centimeter på det bredeste punkt, cirka 5 centimeter lang, og 2 centimeter i tykkelsen. Give or take! De to vinger, som stikker ud i toppen af Eva, er hver 5 centimeter lange og buer indad mod bunden.Eva Dame

På overfladen af produktet sidder on-knappen, og Eva er udstyret med tre forskellige hastigheder, hvoraf den laveste faktisk er ret kraftig. Noget jeg er ret vild med, da jeg jo er en pige, som elsker masser af brum! Det siger sig selv, at anden hastighed brummer yderligere, og tophastigheden er absolut kraftig. Hvilket gør hende attraktiv som netop parprodukt i min verden.

Placering af Eva kan være lidt tricky

Selve placeringen af Eva, kan godt være lidt tricky, og jeg vil klart fraråde brug af glidecreme. Ellers kan hun nemlig være svær at få til at blive siddende. Min erfaring nu er, at brug af glidecreme (vandbaseret, vel og mærke), fungerer fint, når hun først er skruet rigtigt på. De her vinger skal, hvis du kan forestille dig det, placeres på den indvendige side af de ydre skamlæber. Og jo længere inde på skamlæberne, vingerne placeres, jo mere stabil sidder hun også. Det kan i øvrigt være en god ide at tænde hende først, da man ellers godt kan komme til at kvase klitten en smule. Hvilket, skulle jeg hilse og sige, ikke er specielt behageligt. Det er i øvrigt også nemmere at finde lige nøjagtig det rigtige spot, når vibratoren er i gang. Selvom vibratordelen, på undersiden, er tre centimeter lang – og ligner en bullet.Eva Dame

Jeg havde ikke synderligt svært ved selv at placere den, og overraskende nok, var hun faktisk ret effektiv og behagelig at have på. Lidt terapiagtigt, måske. Dog var det ikke terapi, jeg skulle have, og Manden var egentlig også ved at være lidt træt af at skulle vente på, at jeg havde set Eva godt og grundigt efter i sømmene.

Det at benytte Eva, sammen med Manden, tog lidt tid at vænne sig til. Der er der egentlig ikke noget specielt usædvanligt i, da meget legetøj i dag er pænt teknisk og avanceret designet. Noget af det, vi blandt andet fandt ud af, var, at Eva, ikke egner sig til vild og voldsom penetrering. Da Manden blandt andet har for vane at smide de fleste af sine kilo ned over mig, kan presset på Eva derfor godt blive for stort. I stedet valgte vi at forsøge os med en blidere og mere nysgerrig tilgang, hvilket resulterede i en super skøn og meget sanselig oplevelse.

Øjenkontakt, lotusstilling og bagfra

Fx blev øjenkontakt, lotusstilling og bagfra, hvilket i øvrigt inkluderede en dejlig rygmassage samtidig, til en meget kærlig stund. Det var for en gang skyld rart ikke at skulle rette vibratoren til. Måske især fordi, der ikke sidder nogen dele indvendigt, og da placeringen sidder så højt, forstyrrer det heller ikke Evas placering. Dog oplevede jeg, i starten, liggende på ryggen, at jeg måtte justere en anelse, da hun havde en tendens til at dreje en smule. Hvilket var lidt irriterende – men, igen, nye ting kan godt tage lidt tid at lære. Men gud en befrielse, at ha’ hænderne fri til andre kærtegn. Bare det at kunne tage fat i nakken Manden, er et plus.

Alt i alt, et godt produkt. Jeg vil klart anbefale Eva til par, som ønsker en sanselig og sensuel oplevelse sammen. En stund, hvor man kan fordybe sig med hinanden Lagnsomme bevægelser, altså ikke noget med og banke javerttus hårdt op i hende. Eva DameMen i stedet bruge tiden på at mærke hinanden, og måske endda fortælle hinanden lidt frække fantasier. Tiden er ikke spildt, tro mig!

Mandens oplevelse var kort og godt: Hendes nydelse, er min nydelse! What ever she may command! Jeg skal dog lige huske at sige, at Eva sagtens kan bruges af singlepiger. Især fordi, brugen af Eva giver frie hænder til at kærtegne sig selv andre steder på kroppen.

 • Genopladelig, med USB, som medfølger
 • Medicinsk silikone
 • Tre hastigheder
 • Meget kraftig vibrator
 • Vandafskydende
 • En STOR knap (rart, for en gang skyld!)
 • Rengøres med enten intimsæbe eller sexlegetøjsrens og vand, lad gerne Eva lufttørre for at undgå fnuller
 • Læs mere om Eva Dame

 

One thought on “Eva Dame – en sanselig fornøjelse.

 • oktober 11, 2015 at 9:25 am
  Permalink

  why diden’t you make a wireless remote control, I mean????

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud