Drømmen om at få sexlivet tilbage!

sponsor1

 


Jeg har mødt mange mennesker i mit virke som fotojournalist og sexnørd, og nogen husker jeg bedre end andre. Naturligvis fordi de har givet mig inspiration til at gå dybere med en ide/problematik, eller bare har rørt noget i mig. Og det er her, søde og åbenhjertede Iben kommer ind i billedet, og forhåbentlig inspirere andre kvinder i samme situation som Iben.

So here goes…..

nytAkutsygeplejersken Iben, der første gang gik ned med stress i 2007, har drømmen om at få evnen til ”bare” at opnå orgasme, når hun selv vil. Medicinering i forbindelse med en stress-relaterede depression har nemlig langt hen ad vejen lagt en stor dæmper på hendes sexlyst – og samtidig evnen til selv at opnå orgasme. -Jeg har mere eller mindre altid benyttet mig at sexlegetøj,når jeg har dyrket sex og onaneret, og jeg har også altid haft endda meget stor glæde og fornøjelse af at onanere – og målet for onanien er naturligvis i sidste ende at opnå denne her så både fysisk og psykisk forløsende orgasme, forklarer 37-årige Iben fra Kellerup – og primært er det klitoris-orgasmen, der hele livet igennem har været i fokus for Iben.

Læs mere her om en super en god vibrator

Og til forskel fra en del andre kvinder, så havde Iben som ung ikke de store problemer med at få orgasme – til forskel fra nu, hvor der ofte skal kæmpes indædt for at opnå den så eftertragtede forløsning. -Det var da helt fantastisk, kan jeg huske, det med at give sig selv en orgasme, inden man lagde sig til at sove – ja, i det hele taget bare at kunne gøre det, uden at skulle kæmpe som en desperat. Der selvfølgelig ikke kun går en selv på, men også partneren.

Børn og arbejde gjorde udslaget

Indtil Iben og hendes mand, der har været gift i 10 år, fik deres første barn sammen, havde parret et endda meget aktivt sexliv, og begge havde de generelt et endda meget stort behov for sex. I dag, hvor familien fra Kellerup er blevet beriget med tre skønne drenge i alderen 9, 7 og 5 år, er der – hvis bølgende går højt – sex på programmet måske 3 – 4 gange om måneden, og ikke mindst er parret milevidt fra hinanden hvad angår lyst. Der naturligvis ikke gør situationen meget nemmere. Men bare sådan at lægge det seksuelle og orgasmerne på hylden, selv om der godt nok skal kæmpes nok hårdt for at opnå dem, har Iben under sit sygdomsforløb på intet tidspunkt været indstillet på.Elise Orgasmen, udover den afslappende og afstressende effekt, udløser nemlig også det såkaldte kærlighedshormon oxytocin(læs her mere om Henrik Littauer syn på oxytocin) der på det mere ubevidste plan er med til at binde par sammen. Hormonet findes i meget lille udstrækning hos mænd, mens kvinder udskiller det i større mængde – blandt andet i forbindelse med sex og orgasme. Desuden tiltrækkes manden mere af sin kvindelige partner end af andre kvinder, når hun udskiller oxytocin, lige som kærlighedshormonet øger aktiviteten i hjernens belønningssystem. Så mere vil have mere! -Min mand har altid haft, og har fortsat, et meget stort behov for sex. Han så faktisk gerne, at vi var seksuelt sammen både morgen og aften. Min lyst til sex er desværre havnet helt ovre i den anden grøft. Jeg oplever måske kun lyst til seksuelt samvær 2 – 4 gange om måneden, og dette skaber helt naturligt en hel del spændinger imellem os, forklarer den pt. sygemeldte akutsygeplejerske, der første gang gik ned med en stressrelateret depression tilbage i 2007, hvor hun efter at have født parrets mellemste søn skulle tilbage på jobbet som sygeplejerske. -To små børn derhjemme og en traumatisk 2 x 12 timers dobbeltvagt endte med at blive den berømte dråbe, der fik glasset til at flyde over, hvorpå jeg blev sygemeldt og kom i medicinsk behandling – og så røg lysten til både sex og onani sig for alvor sig en tur. Og samtidig også evnen til at opnå orgasme. Der naturligvis ikke gjorde hele situationen meget nemmere, forklarer Iben, der oplevede, at den antidepressive medicin, hun tog, lagde et ekstra tungt låg oven på en i forvejen formindsket sexlyst. -Så langt, jeg kan huske tilbage, har jeg fundet endda rigtig stor tilfredsstillelse ved at onanere og få orgasme. Så når det pludselig ikke er så nemt længere, for at udtrykke det lidt mildt, og helt klart primært på grund af medicinen, så slår det kun endnu hårdere.

Læs her om de anbefalet berømte “wands”

Drømmejobbet kostede nyt sygdomsforløb

EliseEfter et længere sygdomsforløb kom Iben tilbage på arbejdsmarkedet, og nu i hjemmeplejen, der var tanden mindre udfordrende og stressende end arbejdet som sygeplejeske. Samtidig kom parrets yngste søn til verden, og efter endt barsel fik hun så drømmejobbet som akutsygeplejeske, som desværre også blev den udløsende faktor i endnu en stressrelateret depression i januar 2014. -Igen blev jeg sygemeldt, og skiftede så samtidig medicin, og primært på grund af netop min manglende lyst til sex. Men fortsat, også på den nye medicin, var det en kamp for mig, både alene og når jeg var sammen med min mand, for at opnå denne her orgasme. Mit håb i situationen var dog, at den nye medicin med tiden forhåbentlig ville kunne gøre tricket – og da det efter noget tid endelig lykkedes mig at få en orgasme sammen med min mand igen, brød jeg simpelthen tudbrølende sammen, forklarer Iben, der altid har haft stor glæde og fornøjelse af at benytte sig af hjælpemidler, primært vibratorer, i forbindelse med både onani og sex. Noget der ikke altid er faldet i god jord hos hendes mand, men som har været en nødvendighed for Iben.

Det meste foregår mellem ørerne

-Jeg er udmærket godt klar over, at det meste foregår oppe mellem ørerne, både hvad angår det medicinske og min generelle manglende lyst til sex og evnen til at kunne opnå orgasme. Derfor er mit store håb da også, at jeg på en eller anden måde kan få lysten ned i kroppen igen. At jeg, som inden vi fik børn og jeg blev syg, vil være i stand til at ”arbejde mig tilbage” til at kunne opleve den kropslige lyst og higen efter sex, som jeg i høj grad havde i ”gamle dage”. Og selvfølgelig ikke kun for min egen skyld, men i høj grad også for min mands og parforholdets skyld, smiler Iben, der i øjeblikket lægger sine orgasme-håb i hænderne på dildo-vibratoren Elise der de fleste gange kan gøre tricket for hende. -For få dage siden var vi en tur i byen, og inden vi tog hjemmefra havde jeg sørget for at Elise var godt opladet. For det kunne jo være at lysten kom over os, når vi kom hjem. Og ja, sådan gik det heldigvis da også, men at få orgasme, var stadig ikke det nemmeste. Der skulle godt nok kæmpes for sagen, inden det til sidst gav pote, slutter Iben, der nu overvejer at skifte Elise ud med en såkaldt Wand.

 Iben har fået en Sinful Wand, og vil efter sommeren fortælle om det er en succes eller ej.

Jeg håber at du kan bruge Iben’s historie til noget positivt – jeg kan i hvert fald.

Meget modigt at fortælle os andre om livets udfordringer ved at være mor, hustru og karrierkvinde.

Tusind tak Iben for at lade os kigge og læse med i dit liv.

Knus

Joanb

6 tanker om “Drømmen om at få sexlivet tilbage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud