For dyr og ringe oral stimulation

sponsor1

 

ora 2ORA hentyder til oral, og ORA 2 fra svenske LELO er da også tiltænkt ”oral stimulation” af klitoris. Selv om der ikke er specielt meget hverken mund, læber eller tunge over den sorte svensker ring. Til gengæld er det smukke sexlegetøjsprodukt udstyret med en lille ”dut/kugle”, der under brug bevæger sig rundt under ORA’s tynde silikoneoverflade, og på den måde stimulerer klitoris.

ORA 2 kan købes her

Oral stimulation for viderekomne

Godt tænkt og vel udført, og produktet er da også både smukt og lækkert. Men desværre bare ikke specielt effektivt. I hvert fald ikke oplevet med min krop. Og det samme gjaldt også for forgængeren, der blot går under navnet ORA. Og da slet ikke med tanke på, at man skal bløde et stykke over 1000 kroner for det nye produkt. Det er simpelthen for meget, for for lidt!

Oral dutten er blevet større

Da jeg testede første udgave af ORA, der havde jeg seriøst svært ved at få ret meget ud af ”dutten”. Som efter min mening var for lille. Og det har jeg øjensynlig ikke været ene om at opleve. For på ORA 2 er stimulationskuglen blevet tanden større tanden bredere. Men tricket virker desværre stadig ikke helt for mig. Med hensyn til vibrationerne, ORA 2 er udstyret med, så er de egentlig fine nok. Men bare ikke helt kraftige nok.

oral stimulation

ORA 2 har hård konkurrence

Målt op imod nogle af de mest populære og effektive produkter til stimulation af klitoris anno 2017. Som fx Womanzer Pro40, som i dag koster et stykke under 1000 kroner, så er det mere end svært for ORA at klare sig. Hvorfor det også vil undre mig, hvis der på et tidspunkt kommer en tredje udgave af produktet på markedet. Det er der nemlig bare ikke basis for.

ORA 2 kan købes her

Fakta om ORA 2

Producent: LELO

Materiale: Silikone og ABS

Vibrationer: Lidt for blide

Antal programmer: 10 stimulationsmønstre

Genopladelige: Opladelig – USB oplader medfølger

Vandsikker: Ja, 100 %

Pris: For dyr

Fordele: Smukt produkt, lækkert materiale.

Ulemper: Koster for meget, ikke effektiv nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud