Transformer, vibratorernes schweizerkniv

transformer 1Transformer – eeehmm, vidste ikke lige, hvad jeg lige skulle mene om produkter, efter lige at have pakket den ud. Troede helt seriøst, at det var en lille vibrator, der kunne bøjes og krummes i alle tænkelige retninger, men kunne virkelig ikke se fidusen med den. Men den er stor og lang……!!! Igen må jeg dog indse, at hvad der i mit hoved, sådan umiddelbart, ser lidt latterligt og ubrugeligt ud, ikke altid holder i virkeligheden. Og for en gang skyld kunne Manden altså se muligheder, hvor jeg ikke kunne.

Transformer er cirka 65 centimeter lang, når det er helt udstrakt, med en fortykket del i hver ende, der er cirka 10 centimeter lang og 10 centimeter i omkreds på den tykkeste del – og begge ender kan vibrere både alene og sammen. Og på mange forskellige måder, og det er seriøst kraftige vibrationer, vi taler om her.

Min Transformer er herfra

Jeg må krybe til korset!

Og her må jeg altså krybe til korset: Transformer kan vitterligt formes lige nøjagtig, som man nu gerne vil have. Altså bøjes, skrues og endda bindes knude på, lidt skørt, ik…??? Indtil videre har jeg blandt andet fået en Rabbit, en dildo og en dobbelt vibrator ud af at vride og dreje på min Transformer, men den bedste mulighed, jeg er kommet frem til, er nok G-punkts vibratoren krydret med stimulation af klitoris, den altså også kan forvandles/transformeres til. Men det kræver nok lidt forklaring. Here goes!!

Hvis Transformer bøjes skarpt i begge ender, og derefter trækkes mod hinanden i en let bue, kan nemlig både G-punktet og klitoris nås (formet som på mit foto).  Tricket er så, at når man trækker i Transformer, så bliver presset imod g-punktet kun hårdere – og det er lige nøjagtig det, der gør Transformer ekstra interessant i mine øjne – og oplevet med min krop! Rent faktisk vil jeg tillade mig at udråbe Transformer som vibratorernes schweizerkniv, da produktet jo kan benyttes til så mange former for stimulation – fantasien sætter næsten kun grænser.

LELO’s lillesøster

Her kommer lidt Transformer fakta: Mærke: Picobong (svenske LELO’s lillesøster). Transformer er dækket af medicinsk silikone og kan derfor kun benyttes med en vandbaseret glidecreme. Produktet kan bøjes i alle ønskede retninger, og kan benyttes både solo og af to personer på samme tid. Picobong selv viser seks forskellige muligheder på æsken, og så har Transformer 10 forskellige vibrationsmønstre. Oplader medfølger, og Transformer er vandsikker.

Transformer kan købes her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud