Erotisk Gaveide Med Klitoris Balm Og Bullet Vibrator

 


12 forskellige Horøscope kasser hver deres stjernetegn, indeholdende klitoris balm, bullet vibrator og en gylden halskæde med en halvædelsten tilhørende netop det stjernetegn, man er født i. Den perfekte gave til hende fra hende selv – eller til hende fra ham, der gerne vil forkæle sin partner.

Stjernetegn æsken med bullet vibrator, halskæde og balm er fundet her

På årets store fagmesse for alle os sexlegetøjsnørder i Tyskland i oktober 2018, mødte jeg nogle af pigerne fra brandet Bijoux Indiscret. Der står bag en masse spændende og lækre produkter, ofte indenfor kosmetikkens verden. Vi taler klitoris geler og penis geler, feromon dufte, glidecremer og olier mv. Herudover har brandet lanceret nogle enkelte vibratorer.

Horøscope med bullet vibrator

Men nu – og i en lidt anden boldgade af det erotiske univers, er Bijoux Indiscret også kommet på markedet med den måske sødeste kvindeting nogensinde, nemlig Horøscope, det meget gavevenlige produkt er blevet døbt. Og jeg var så heldig at få mit helt eget Horøscope aka horoskop med mig hjem fra messen.

Konceptet består af 12 forskellige trekantede kasser, en kasse for hvert af de 12 stjernetegn.

Ideen går naturligvis så på, at man vælger sit eget stjernetegn – som i mit tilfælde er tvillingen.

Alle stjernetegnene findes som erotisk æske lige her

Forgyldt halskæde med halvædelsten

I hver kasse finder man en lille forgyldt halskæde, og i mit tilfælde, altså tvillingens tegn, er vedhænget til halskæden halvædelstenen Tigerøje. Tigerøje skulle nemlig være min bedste allierede på denne her lille frække rejse. Desuden siges det, at Tigerøje opløser eventuelle usikkerheder og booster mit selvværd. Samt hjælper mig til at vise mit sande jeg – som da helt klart også er værd at tage med, synes jeg.

Klitoris balm med stjerne anis duft

Herudover indeholder Horøscope kassen en lille klitoris balm, hvor tvillinge-duften er af stjerne anis. Ifølge horoskoppet er alle vi tvillinger desuden sjove og rastløse og har en masse flyvske tanker – og her skulle netop duften af stjerne anis blandt andet hjælpe til at få bedre hold på tankerne. Samt højne ens selvbevidsthed.

Udover halskæde med sten og en klitoris balm med en duft, der passer til ens stjernetegn, så får man også en lille bullet vibrator (til stimulation af klitoris) – som man under brung enten kan holde i hånden eller placere på en finger. Og det er rent faktisk enret fin vibrator, der er super nem at benytte. Man trykker blot på knappen placeret i den ene ende af produktet, hvorpå man ellers kan trykke sig igennem et hav af forskellige vibrations programmer.

Læs den store vibrator test her, og se vinderen

Lidt højtragende, men til at leve med

Det der er så fedt ved det her Horøscope sæt er, at det giver os kvinder lov til at være os selv – og til at have noget med sig selv. Og ja, jeg ved godt, at det hele pakkes ind i lidt højtragende og luftige ting og sager, men i dette her tilfælde synes jeg egentlig, at det er ok.

Tager man fx halskæden. Så er den både fin og sød – og personligt kunne jeg sagtens finde på at bruge den til lidt mere dagligdagsbrug. Klitoris balmen er heller alt ikke for skrap, og så dufter den rigtig dejligt. Man skal dog sørge for at vaske fingrene godt, inden man smører med produktet inde omkring klitoris og på de indre skamlæber. Hvorpå man efterfølgende så passende kan benytte den lille vibrator til at opnå noget lækker kvalitetstid med sig selv.

Hverken farligt eller uartigt

Mange kvinder, der normalt ikke benytter vibrator i forbindelse med onani, kan her får lov til at prøve sig lidt frem med nogle fine og søde produkter, der hverken er mega farlige eller mega uartige – nok nærmere tværtimod.

Sidst men ikke mindst, så er en Høroscope kasse endda meget prisvenlig målt op imod, hvad man helt ind til benet får for sine penge.

Sød veninde- eller kæreste-gave

Så har man fx lyst til at forære veninden en sød og lidt anderledes gave, eller måske bare ønsker at forkæle sig selv, så er her en endda rigtig god og oplagt ide. Lige som jeg også kun kan opfordre mænd til at forære kæresten en Horøscope kasse.

Husk dog alle omstændigheder, naturligvis, at få kassen med det helt rigtige stjernetegn med hjem – ellers falder ideen med det her koncept ret meget til jorden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud