Jubiiiee for Joupie!!!!

sponsor1

 

joupieLad mig lægge ud med at sige, at jeg ikke ligefrem vil kalde mig selv for nybegynder indenfor for denne her verden fyldt med dimser og dutter, som fuldstændig på lige fod med alle mulige andre brancher til dels (også) består af billig lort. Man helt ærligt godt kan tillade sig at kalde det. Men så absolut kan man også finde lækre erotiske gadgets i så høj en kvalitet, at selv jeg indimellem bliver overrasket over, hvor meget man egentligt kan få for pengene.

Apropos nybegynder, så kan jeg præsentere jer for en helt ny gæsteblogger, nemlig søde og lækre Veronica – og jeg kan kun erklære mig fuldstændig enig med hende i forbindelse med den test af begynder vibratorer, hun netop har færdiggjort: Joupie fra Fun Factory klarer sig langt hen ad vejen bedst, både oplevet med vibrator-jomfruen og ekspertens øjne. Men hvorfor så lige det???

Joupie kan ses herfun factory

Prisvenlig udgave af dyre produkter

Fun Factory har eksisteret siden 1996, så producenten her ved altså, hvad det handler om – og ikke mindst om, hvad vi kvinder ønsker os og er til, og Joupie er en yderst prisvenlig udgave af ellers ret dyre produkter fra Fun Factory. Med Joupie får du en lækker vibrator, men samtidig også en fin, slank og indføringsvenlig G-punkts-dildo, hvor knækket på vibratoren er så lille, at du stadig kan benytte den til ud/ind-sjov. I øvrigt giver Joupie, som ER ret slank, et ret så betryggende visuelt indtryk – i modsætning til mange andre dimser på markedet. Helt klart at anbefale jer mænd, som nænsomt ønsker at introducere jeres partner til denne lege-verden. Joupie er batteridrevet og har ingen fancy eller forvirrende knapper, ingen længere og forvirrende manual, er fuldstændig vandtæt, og selvfølgelig fremstillet i Fun Factorys kendte, lækre silikone.

Til en pris af cirka 200 kroner vil jeg så absolut mene, at man som nybegynder med Joupiepå bedste vis bliver introduceret til erotiske gadgets, uden at risikere at havne i en øv-situation med en gang kinesisk lort med dårlig lukning, tvivlsomt materiale, kort levetid, ustabile vibrationer osv.

Konklusionen må derfor være: Hvis du efter at have givet Joupie, som i øvrigt har en søster ved navn Jazziejazzie (ligeledes til nybegyndere, dog med en lidt anden form) en rimelig chance, uden at blive begejstret – ja, så er du altså nok bare ikke til denne type af erotiske gadgets. Og husk, med chance mener jeg, at du forsøger dig med vibratoren flere gange over tid. For som med det meste andet, dette gælder som regel også mænd, så handler det om at blive tryg ved produktet og lære det ordentlig at kende.

 

 

 

 

—————————————————————————–

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud