Den til dato bedste penisring – Lelo Pino

sponsor1

——————————————————————–

Pino

 Pino er bedste penisring, synes både jeg og Manden

Okay! – Manden min er hverken til slips, habitter, butterflys eller lignende unødvendigt pynt, set med hans øjne. Og derfor er det faktisk også lidt, set med mine øjne, overraskende, at han er lige så vild med Pino, som jeg er. For ifører han sig et par jeans og en casual skjorte, er jeg heldig.
Eller er jeg….for i virkeligheden er det jo ligegyldigt hvad han har på, så længe han er Manden min.

Bedste penisring til dato

LELO, åhhh kære LELO, du gør mig lykkelig – 9 ud af 10 gange! – og jeg ved at du har meget i dig endnu at give – og jeg glæder mig! Men du har sgu godt nok oppet dig til det yderste, når det gælder om at finde gaven til manden, der har alt, hvor hun også gerne vil have en stor bid af kagen.

Noget af det første, Manden og jeg gav os i kast med inden for det erotiske verden, var en simpel penisring i gummi – og den gjorde tricket, fin og fancy, stor og stolt var Manden, og mere kunne jeg jo ikke bede om. MEN….da ringene efterhånden, flere og flere blev udstyret med en lille vibrator, blev lykken betragtelig mindre. For hvor har det været svært at finde en ring som blev hvor den skulle, vibrerede på den rigtige måde – i mit tilfælde kraftigt nok, så jeg kunne mærke den – og, nå-ja, måden vibratoren er monteret på ringen, er tilsyneladende også super svært for producenterne at finde frem til.

Din egen Pino findes her 🙂

Det er jo ikke svært for Manden at få noget ud af det, da ringen i sig selv, forudsat det er den rigtige størrelse, giver ham en fin, fancy og stor diller.
Ja-ja, det giver selvfølgelig også mig noget, men er der vibrator monteret, skal den sgu også kunne gøre det ekstra, set med mine øjne.

Som altid, lækker indpakning, flot og sort og maskulin, præget med blankt, romersk mønster.
Selve boksen har lækkert, nålestribet finish, men det fedeste er klart, når man åbner boksen og bliver mødt af en dødlækker, blandt og børstet manchetknap, sat på hvad giver indtryk af en skjortemanchet. Og dem er der naturligvis to af – og de er naturligvis også til at benytte.

Stor, sort og elegant

Og så kommer godterne: En stor, sort og meget elegant penisring i silikone, og min første tanke var, at den ligner et slangehoved, klar til at hugge til.
Umiddelbart ret stor vibratordel, som jeg ikke have meget tiltro til, men dette her er måske nok den første penisring med vibrator, vi begge har haft – og fortsat har – stor glæde af.
Og mit umiddelbare bud er, at den passer de fleste – tyk som tynd.
Og husk nu endelig at sætte den på, inden erektion, så bliver han nemlig flottest.

Nå, men tilbage til vibratoren – og den er ret speciel.
Som sagt, så minder den mig om hovedet af en slange, my snake!, men måden, den sidder – og jeg foretrækker at vibratordelen peger imod hans mave, gør – uanset om det er mig eller ham, der er oven på – at den ”spiser”, ”omfavner” min klit.
Og jeg tror at forskellen fra tidligere ringe kontra Pino er, at Pinos to omfavnende dele er luftfyldte, bløde og fleksible, hvilket giver ham mulighed for at støde til, uden at brække mit skamben.

Vælg eller ønsk dig en Pino

I skal også lige have det sidste med – henvendt til jer, der vælger at ønske eller give en Pino:
Sidder hun oven på ham, som ligger fladt udstrakt, så prøv at lave lidt bækkenbundsøvelser – begge to! Yderst stimulerende og orgasmefremkaldende, sammen med sund træning.
Så bliver det ikke meget bedre!

visitkortSidst men ikke mindst, ej at forglemme, for dælen da, så hører der også en pengeklips med i sættet – det er naturligvis til en gentleman, dette er tænkt til.
Men nu er jeg jo ganske almindelig dansk hausfrau, mor, hysterisk kvindemenneske, så den er i stedet blevet til en visitkortholder – hvis det altså giver nogen mening.

Til dato den bedste penisring hos os 🙂

———-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud