Tenga SVR – penisring udløser krammeorgasmer

sponsor1


tenga-ring

Penisring til ham og hende fra Tenga

Igennem årene har jeg snart prøvet og testet et hav af forskellige penisring, og langt de fleste virker heldigvis efter hensigten. En god og passede ring hjælper mig til at blive tanden tykkere end ellers. Måske endda også et par millimeter længere. Som da også er værd at tage med.

Penisring – en af de bedste, vi har leget med

Tenga SVR kan købes her 

Samtidig er det svært at komme uden om, at penis iklædt en forstørrende ring tager sig flottere og mere stolt ud. Synes jeg selv, og heldigvis også Joan. Ellers kunne det jo næsten være lige meget med en ring, når man hygger sammen som par.

En af de bedste ringe, jeg og fruen til dato har stiftet bekendtskab med, er penisringen Tenga SVR.

En ret simpel men samtidig flot ring, som ikke kun gør mig stor og ekstra holdbar, men som fysisk også fornøjer Joan. På flere måder. Og hvad der glæder og fornøjer hende, giver i høj grad også mig et ekstra boost. Både fysisk og mentalt.

SVR penisring er nem at påføre

Flere gange har vi har penisringe mellem hænderne, hvor det kræver knofedt og et godt tag om kronjuvelerne, når produktet skal placeres på rette plads. Som både kan fremkalde grin og en lille irritation, som desværre også kan få begejstringen til at dale.

Sådan heldigvis ikke med SVR penisring af gummi, der er ganske simpel og nem at påføre. Og det gør ikke det mindste nas, hvis jeg lige husker at skrabe mig helt glat inde omkring roden, hvor produktet nu engang skal sidde.

Springer jeg derimod over på dette punkt, jeg helt personligt vil fraråde, så kan enhver ring i kampens hotte hede meget nemt komme til at både nive og irritere. Som selvfølgelig er mindre fedt, når man har sat sig op til nydelse og fornøjelse.

Det mest givende ved Tenga SVR (der passer alle størrelser), er uden tvivl, at legetøjet mere er et parprodukt end et decideret soloprodukt. En lille, flad og pænt effektiv vibrator er nemlig koblet på ringen – og er designet på den måde, at vibratordelen rammer og stimulerer kvindens klitoris i forbindelse med vaginal stimulation.

Men dog kun i de tilfælde, hvor alle ens centimeter er helt oppe. Så er man ekstra lang, så kan man altså godt opleve problemer i forhold til at stimulere hende med vibratordelen.

tenga-svr-1

Parprodukt til intensiv krammesex

Som bringer mig frem til, at ”parproduktet” på alle måder indbyder til, hvad vi herhjemme omtaler som lækker og intensiv krammesex. Og er det rigtig, rigtig godt, det heldigvis ofte er, så kan en tæt og intens omgang krammesex meget nemt munde ud i endda flere orgasmer til hende i streg. Som sgu næsten er bedre end selv at komme.

Krammesex skal forstås på den måde, at man som par i den ene, anden eller tredje stilling, hvor vaginal penetration er mulig og behagelig, ligger eller sidder helt tæt koblet sammen. Og hvor manden lige så forsigtigt bevæger underlivet, mens vibratoren samtidig gør sit arbejde for at stimulere hendes klitoris.

En super fed og samtidig meget intens form for hyggesex, der ikke kræver de helt store fysiske udfoldelser, vi helt personligt har gode erfaringer med.

Tenga SVR passer alle størrelser

Tenga SVR, der er produceret i ftalatfri silikone, er en onsize ring, der passer til alle størrelser. Og skal du/I have noget som helst stort og stift ud af produktet, så skal ringen placeres helt inde om roden på penis. Og påføres mens penis er slap eller halvstiv. Tricket med enhver penisring er nemlig, at den ved at klemme om roden holder mere blod ude i penis end ellers.

Og ja, man kan tydeligt både se og mærke, når ringen fungerer efter hensigten – til ekstra stor glæde og fornøjelse for både ham og hende.

Men det nytter altså ikke at lade ringen sidde i timevis. Det kan være decideret skadeligt for penis. Så har I fx kørt på en halv times ellers mere, så tag lige en lille pause, inden ringen eventuelt atter monteres. Begynder det decideret at gøre ondt, så af med den med det samme.

Vibratoren, til primært hendes fornøjelse (selv er jeg ikke den store fan af vibrationer), er med to programmer og fem forskellige styrker. Der giver god mulighed for at variere og prøve sig lidt frem. Produktet er 1000 procent vandsikkert, og der medfølger en USB-oplader.

God fornøjelse – til jer begge!

Tenga SVR kan købes her 

Producent: Tenga

Materiale: Silikone

Vibrationer: Dejlige kraftige vibrationer

Antal programmer: 2

Antal styrker: 5

Genopladelige: ja, Usb opladermedfølger

Vandsikker: ja, 100 %

Pris: Lidt dyrt, men fantastisk investering.

Fordele: Effektiv, lækkert, kvalitet, nem, også god solo.

Ulemper: Ingen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud