Satisfyer – som at vinde i Lotto

sponsor1——————————

satisfyer

Satisfyer test og anbefaling: Som med nye og helt anderledes typer af produkter, som nu med Satisfyer Pro2, der aldrig tidligere er set på markedet.

Og som lynhurtigt går hen og bliver et stort hit verden over, så kan man godt komme til at ærgre sig gul og grøn over, hvorfor dælen man dog ikke selv fandt på denne her nyhed først.

Satisfyer Pro2 går i Womanizers fodspor

For dælen da også! Det er jo lidt på linje med at vinde den helt store gevinst i Lotto.

Sådan også med en forholdsvis ny type klitorisstimulator, der ikke stimulerer og fremkalder orgasmer via vibrationer direkte på klitoris, men som derimod benytter sig af en ny form for puste/suge-pulserende effekt.

Pust og sug – uden at røre direkte

Altså hvor stimulationen af klitoris foregår ved forskellige intensiteter af pust og sug, uden at berøre direkte – og som altså er ret så effektivt, kan jeg godt love.

Min Satisfyer PRO2 er herfra

Hvis du tidligere har hørt eller læst om den berømmede klitorisstimulator Womanizer W100, som der i dag findes to ret effektive varianter af, så kender du allerede til måden at benytte den helt nye klitorisstimulator Satisfyer på.

Satisfyer, der er henvendt os kvinder, er nemlig også en såkaldt berøringsfri stimulator – og fungerer rent fysisk på den måde, at stimulatorens ”suge-puste-mundstykke” under brug omslutter uden direkte at berøre klitoris.

Samtidig er hverken man selv eller ens partner (hvis han eller hun nu styrer produktet) det mindste i tvivl om, hvornår ”suge-munden” er placeret, hvor det nu engang stimulerer bedst.

Og når man først har skudt sig ind på dette, som altså ikke er specielt svært, så handler det egentlig bare om at holde Satisfyer helt stille og så bare nyde stimulationen.

Grim, men effektiv

 Lige som med os mennesker, hvor skinnet også kan bedrage, så skal man heller ikke lade sig føre bag lyset af Satisfyer mindre fantastiske udseende. Sagt lidt mere enkelt og forståeligt:

Satisfyer – det samme gælder egentlig også for de to udgaver af Womanizer – er godt nok ikke alt for kønne. Altså sådan rent fysisk. Som sgu da er en smule ærgerligt, synes jeg helt personligt.

For når produkterne nu engang er så effektive, som de nu er, hvorfor kan udseendet så ikke bare følge en lille smule med. Ja, selv Manden, der ellers ikke plejer at gå specielt meget op i design og skønhed, selv han kan rent faktisk godt få øje på, at Satisfyer ikke har det mest heldige ydre.

Gå efter ydeevne og effektivitet

Men, som sagt, så bør man med denne klitorisstimulator ikke lade sig afskrække af det ydre.

Med denne bør man udelukkende gå efter ydeevne og effektivitet. Samt måske samtidig vælge Satisfyer på baggrund af, at stimulationen med denne her type af stimulator er en rigtig god og anderledes afveksling i forhold til brugen af de mere almindelige klitorisvibratorer.

Apropos Manden, så er også han blevet pænt glad for Satisfyer – og primært på grund af, at den er så nem at styre og kontrollere. Og så, naturligvis, at produktet allerede har fået sig en fast plads i vores fælles skuffe med yndlingslegetøj. Hvad der glæder mig, glæder også ham, som han heldigvis synes og siger.

satisfyer_pro_2_klitoris-vibrator_2

Prisen er et kæmpe plus, støjen et minus

Satisfyer er helt ind til benet et godt og effektivt produkt, der kan give langt de fleste kvinder orgasme. Men ingen roser, som bekendt, uden torne. Og en pænt stor torn ved Satisfyer er, at produktet under brug altså larmer lidt for meget.

En anden torn/negativ ting er, at man ikke kan skrue helt så langt ned for stimulationen/intensiteten af pust og sug, som jeg personligt godt kunne have ønsket mig.

Som giver sig udslag i, at jeg med Satisfyer ikke kan holde orgasmen kørende lige så længe som med fx min Womanizer W500(2. generation). Med Womanizer W500 kan jeg nemlig skrue helt ned for stimulationen, når klimaks først er nået – og på den måde så holde orgasmen kørende et pænt stykke tid ekstra.

Til gengæld er et stort plus hos Satisfyer, at produktet både er genopladeligt og vandtæt (altså kan benyttes i badet), samt at prisen på denne stimulator er en hel del lavere end hvad begge udgaver af Womanizer i dag koster.

Satisfyer PRO2 kan købes her

Fakta om Satisfyer PRO2

Producent: Satisfyer

Materiale: Medicinsk silikone og ABS plast

Puste/sug: Brummende i de laveste trin og over i summende.

Antal hastigheder. 11

Antal programmer: 0

Genopladelige: ja, med USB

Vandsikker: 100 % ja.

Pris: Meget god pris, tjek linket, virkelig meget for pengene.

Fordele: Meget anvendelig, nem at bruge, “næsten” orgasme sikker.

Ulemper: Støjer en del, dog mindre når den er placeret, mangler lavere hastighed.

Hvem kan få glæde af Satisfyer?

Alle vil jeg mene, og en ideel ide til hende som ønsker en diskret men sikker orgasme.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud