Womanizer Pro W500 – bedre end fantastisk

sponsor1——————————-

womanizer w500

Pænt goddag til Womanizer Pro W500 – en ny generation af Womanizer henvendt til os kvinder og sexlegetøjs glade par.

Womanizer Pro W500

Da den første udgave af Womanizer kom på markedet – og jeg som en af de første heldige blev præsenteret for det lettere underligt udseende, nye produkt, var jeg pænt forudindtaget. Og udelukkende, det indrømmer jeg gerne, oplevet med de negative briller på. Og dette kun på grund af sexlegetøjets design og udseende, da jeg jo endnu aldrig havde prøvet en Womanizer.

Stimulatoren lignede nemlig – og ligner naturligvis fortsat – i mine øjne mere et stykke børnelegetøj end noget andet. I bedst fald et øretermometer. Men som bekendt bør man jo hverken skue hunden på hårene. Eller bedømme et stykke sexlegetøj på kun sit fysiske ydre – og da slet ikke når det kommer til netop dette produkt. Som der altså nu er kommet en helt ny udgave af.

Lad det være sagt og slået fast med hardcore syvtommersøm med det samme:

Jeg er fortsat kæmpe, kæmpe fan af Womanizer – og det faktum, at den nye og opdaterede model endda er tanden bedre end forgængeren, det siger ikke så lidt. For når det kommer til at benytte womanizer pro W500, så ligger modellen nemlig helt i top. Altså også tanden over forgængeren/originalen, efter min mening.

Womanizer kan findes her

To mundstykker og udvidet orgasme

womanizer w5002

Med den nye Pro W500 følger to puste/suge-mundstykke. Et lille (det samme som hos forgængeren) og et lidt større, der giver god mulighed for variation.

Det lille mundstykke slutter helt tæt til klitoris, mens det store, som jeg mest selv benytter, kun lige næsten rammer. For mig forlænger dette både ”forspillet” og selve orgasmen, når jeg når så langt.

Womanizer Pro W500 – det bliver aldrig for meget

Med det store mundstykke bliver det nemlig aldrig FOR meget, aldrig SÅ intenst, at jeg til sidst bliver nødt til at fjerne stimulatoren og begynde helt forfra. Og ved at det bare aldrig bliver for meget, så bliver hele orgasme-introen også bare så meget mere pirrende og intens. Primært på grund af, at klitoris på intet tidspunkt rent fysisk bliver berørt.

En anden fed og givende nyhed ved den nye W-model er, at Womanizer Pro W500 kan skrues noget længere ned i intensitet end sin forgænger. Der gør, at jeg, når orgasmen ruller igennem kroppen på mig, kan holde den kørende en del længere end ellers.

Tricket er simpelthen at skrue helt ned for den pulserende suge-puste-stimulation, så orgasmen bare lige så stille holdes i live. Altså ikke ebber ud efter de her måske 10 – 15 sekunder, men kan holdes kørende i både halve og hele minutter. Som for mig personligt er ret så fantastisk.

Indpakningen er blevet opgraderet

Som den kvinde, jeg nu engang er, så betyder design og æstetik helet generelt pænt meget. Også når jeg skal vurdere og teste et stykke sexlegetøj, hvor jeg skal hele vejen rundt om produktet.

Når det kommer til indpakningen, altså den æske, man får sin nye Womanizer i, så har producenten bag helt klart oppet sig. Et stort plus for det.

Til gengæld er designet af den nye udgave fortsat ikke imponerende – for nu at udtrykke det lidt mildt.

Her kunne man dæleme godt have oppet sig, synes jeg. Altså forsøgt på at komme væk fra børnelegetøjs-looket, som hverken er specielt tiltalende eller charmerende.

Ikke mindst med tanke på, at vi kunder altså lægger en pæn sum penge for at få fingre i produktet.

Alligevel, trods alt, bliver jeg nødt til at holde fast ved, at Womanizer, både originalen og nu version to, er pengene værd. For når alt kommer til alt – om man benytter Womanizer Pro w500 alene eller sammen med sin partner, så er produktet sgu ret så effektivt.

En klitorisstimulator, er min påstand, 19 ud af 20 kvinder vil kunne opnå orgasme med.

Version tre kommer med garanti

Og ja, der vil uden tvivl, på et tidspunkt, med garanti også kommer en version tre af produktet på markedet. For hvorfor dog stoppe legen nu, hvor verdens kvinder for alvor er ved at få øjnene op for at lege med Womanizer?

Womanizer Pro W500 kan købes her

Fakta om Womanizer Pro W500

Producent: Womanizer (Tysk)

Materiale: Medicinsk silikone og plast

Puste/sug: Pulserende i de laveste trin og over i brummende.

Antal hastigheder. 8

Antal programmer: 0

Genopladelige: ja, med USB

Vandsikker: Nej

Pris: Et dyrt stykke legetøj, dog det mest orgasmesikre jeg kan anbefale.

Fordele: Meget anvendelig, super nem at bruge, 99,9 %orgasme sikker, mit absolut bedste stykke legetøj til dato.

Ulemper: Støjer en del indtil den er placeret. Dyr.

Hvem kan få glæde af Womanizer Pro W500

ALLE, har du pengene, så invester dem i enten dig selv eller hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud