Rid uden tøjler – med Nexus G-Rider

sponsor1———————–

nexus g-riderI denne ombæring ønsker jeg at slå et slag for et spændende produkt udviklet af producenten Nexus, nemlig G-Rider. Et produkt henvendt os kvinder, der helt automatisk gør os tanden mere aktive i sengen. Og som bekendt har ingen endnu taget skade af at røre sig og svede en smule – heller ikke i forbindelse med seksuel aktivitet.

Desuden, vil jeg hurtigt tilføje, så er G-Rider egnet til både at benytte solo og sammen med en partner, hvor man som kvinde ønsker at have begge hænder fri til andet imens.

Denne kombinerede G-punkts-, A-punkts- og klitorisvibrator i et og samme produkt er nemlig et såkaldt håndfrit stykke sexlegetøj, hvor man udelukkende benytter og bevæger og arbejder med underlivet for at fremkalde stimulation.  Derudover er det en super fed måde at aktivere sin bækkenbundsmuskulatur på. Bedst og vigtigst af alt er dog, at virker vibratoren efter hensigten, som naturligvis er nok så vigtigt.

Jeg har fundet Nexus G-rider her

Sådan benytter begge køn G-rider

G-Rider, som navnet da også ret tydeligt fortæller, er til at ride med, eller måske rettere til at ride på – og selve indføringsdelen er udformet på en sådan måde, at det under solo- og/eller parleg både er muligt at pirre og stimulere A-punktet (helt oppe ved livmoderhalsen) og G-punktet.

Enten hver for sig eller på samme tid, alt afhængig af hvor man lige får G-Rider med indbygget vibrator til at ramme.

Og har man en mand gående rundt derhjemme, der ikke er alt for anal forskrækket – altså når det kommer til stimulation af egen anus, så kan G-rider rent faktisk også benyttes af ham til såvel pirring som massage af prostata. Her skal dog lige føjes til, at størrelsen og udformningen af Nexus-vibratoren måske ikke lige henvender sig til nybegyndermanden i denne boldgade. Samt at produktet ikke er udformet 100 procent anatomisk korrekt til at pirre det mandlige lystpunkt indvendig i anus, men kan altså godt med lidt god vilje benyttes til dette. Hvis han prøver sig lidt frem.

nexus g-rider 2

Som allerede nævnt, så er G-rider fra Nexus en vibrator, med fem forskellige typer af vibrationer, og alle fem programmer er i den lidt mere snurrende ende af skalaen – som for eget vedkommende er en lille smule ærgerligt, da jeg generelt får en del mere ud af de lidt mere slående/”bankende” vibrationer. Men også på dette punkt er vi kvinder jo forskellige. Og så er Nexus G-Rider batteridrevet, via et enkelt AAA-batteri,  så husk altid at have et nyt eller opladet i baghånden i tilfælde af, at legene med vibratoren trækker lidt ud.

Med eller uden vibrationer?

Når dette er sagt, så kan G-rider, af både hende og ham, med stor fornøjelse sagtens benyttes uden at slå vibrationerne til. Selve berøringen/massagen af lyst-punkterne indvendig i skeden pirrer og stimulerer nemlig også.

Men G-Rider er ikke udelukkende til indvendig stimulation. Bunden/underdelen af produktet er nemlig udformet sådan, at klitoris og området ved anus også vibrator-stimuleres under legen med produktet.

Denne håndfri Ride-vibrator, som med alle andre stykker sexlegetøj, kræver at man lige lærer det ordentligt at kende – dermed samtidig sagt, at man helt klart bør give sin G-rider en ordentlig og fair chance. Til gengæld, når man har lært det lidt bedre at kende, så har man så også et sexlegetøjsprodukt i samlingen, man kan få stor glæde og fornøjelse ud af.

Nexus G-Rider kan købes her.

Fakta om Nexus G-Rider

Producent: Nexus

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: summende

Antal programmer: 5

Genopladelige: Nej, bruger et AAA batteri som medfølger

Vandsikker: Nej

Pris: Ok, pris dog i den højere ende. Men kvalitet for pengene.

Fordele: Meget nem at bruge, fed måde at arbejde med sit g-punkt på.

Ulemper: Ikke genopladelig, summende vibrationer.

Hvem kan få glæde af Nexus G-Rider.

Dig som gerne vil bruge kroppen i din sex med dig selv, dig som også er bevidst om din bækkenbund under onani.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud