Glas dildo med potentiale og muligheder


 

Jeg indrømmer gerne, at jeg aldrig har været den helt stor fan af glas dildo – eller buttplugs og andre typer af sexlegetøjsprodukter fremstillet i glas. For glas hører ikke rigtigt til i mit køn, synes jeg.

Men, som bekendt, så skal man aldrig sige aldrig. Så stå ikke af endnu!

For nu har jeg nemlig fået denne her glasdildo fra Icicles – endda en håndblæst af slagsen, og som jeg egentlig synes ret godt om.

Min Icicles kan købes her

Måske netop fordi, dildoen IKKE er så forbandet ”glasagtig”. Produktet skriger ikke ligefrem glas. Dildoen er hverken (glas)klar eller gennemsigtig, men er derimod flot og lækker gylden, og er del af producenten Icicles såkaldt gold edition serie.

Glas dildo med mange muligheder

Min nye glasdildo er designet på en måde, så man kan benytte den på rigtig mange forskellige måder – og har samtidig en rigtig god tyngde….der gør, at man faktisk nemt kan snydes til at tro, at den er fremstillet i metal. Hvis man altså ikke lige ved bedre.

Blandt andet er Icicles glasdildo rigtig god til bækkenbundstræning. Man placerer simpelthen dildoen oppe i vaginaen, hvorpå man skiftevis spænder op og slapper af i bækkenbundsmusklen, der får glasdildoen til at vippe op og ned – og hvor produktet benyttes som ”vægt”.

Og da denne glas dildo har den tyngde, den nu har, kan man også vende den om, så den i stedet stimulerer G-punktet.

Kan bruges til A- og G- og anal-stimulation

Man kan også skubbe dildoen endnu længere op, så benytte den til at stimulere det såkaldt A-punkt, der befinder sig helt oppe i bunden af skeden, ved livmoderhalsmunden.

Og da den gyldne glas dildo buer lidt længere nede ad skaftet, kan man rent faktisk benytte produktet til at stimulere både G- og A-punktet med på samme tid.

Icicles dildoen kan også benyttes analt. Ude i enden af produktet er nemlig et ”håndtag”, formet som en krog, der gør, at den ikke bare lige sådan smutter op – og derfor benyttes til anale lege af både ham og hende. Hvis du altså har en af dele produkt med.

Icicles kan købes her

God til kulde-varme-lege

Icicles glas dildo er ikke et produkt, du bare sådan kan smide rundt med (uden for dynerne) – som man fx kan med en silikonedildo. Du bør hele tiden have i baghovedet, at sexlegetøjet er fremstillet i glas – og at det derfor er tanden mere skrøbeligt end pendanterne i stål, plastik og silikone.

Til gengæld er den rigtig sjov og spændende at benytte i forhold til varme- og kuldelege.

Hvis du køler dildoen ned under den iskolde hane eller lader den ligge noget tid i køleskabet, så har du pludselig mulighed for at lege og eksperimentere med en helt ny type af stimulation.

Alternativt kan glasdildoen lunes også under den varme han – pas dog på med ikke at overgøre det. Hellere prøve sig lidt frem, fremfor en mindre lystfremkaldende oplevelse på den konto.

Glidecreme og glas spiller fint sammen

For at få den bedste og mest lækre oplevelse med glasdildoer, så husk altid at benytte glidecreme, er min anbefaling – og her har du frit valg på alle hylder. Glas spiller nemlig helt fint sammen med både den vandbaserede, den oliebaserede og den silikonebaserede glidecreme.

Icicles er fundet her

Bag produktet: Icicles

Materiale: Hypoallergenic Glass

Ftalatfri: Ja

Stimulations niveauer: Ingen

Programmer: Ingen

Strømkilde: Ingen

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Lækker form, god vægt, nem.

Ulemper: Skal ikke tabes på gulvet

Pris: Meget fin

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud