Womanizer Liberty – kraftigere end nogensinde

 


Af blogger JoanB

Womanizer Liberty, der har to stimulations snuder og er kraftigere end nogensinde. Et lille og lækkert produkt, der kan give langt de fleste kvinder orgasme.

Derfor anbefaler jeg også Liberty.

Jeg har fundet WOMANIZER LIBERTY her

Så kom jeg vel hjem fra årets Erofame. Den store fagmesse i Hannover, henvendt til alla os med interesse for alle mulige dimser og dutter indenfor sexlegetøjsgenren til at forsøde sexlivet med.

Hvor jeg blandt andet blev præsenteret for den nyeste Womanizer klitoris stimulator, der hedder Womanizer Liberty.

Til dem, der ikke kender dette her Womanizer fænomen, så kan jeg meget hurtigt forklare. Vi taler om et stykke sexlegetøj til os kvinder, hvor man benytter sig af et lille og intenst lufttryk til at stimulere klitoris med.

Læs her om den tidligere men super lækre Womanizer Pro40

Womanizer Liberty – berøringsfri stimulation

Det fungerer på den måde, at Womanizer Liberty stimulatoren er udstyret med en lille snude med et mindre hul i, hvor selve stimulationen kommer fra. Man placerer så produktets snude rundt om klitoris, uden fysisk at berøre klitoris direkte. Når man så tænder for sin stimulator, så oplever man, via lufttrykket, en pirrende og pulserende fornemmelse direkte på klitoris. Som, kan jeg godt anbefale, helt klart bør opleves på egen krop.

For mit og rigtig, rigtig mange andre kvinders vedkommende verden over, så er brugen af denne type stimulator en af de mest orgasmesikre.

Tjek testen mellem Womanizer og Satisfyer ud her

Den nyeste i genren, der netop blev lanceret under messen i Hannover, altså Womanizer Liberty. En lille og fin udgave, som ligger rigtig godt i hånden. Der er udstyret med et smart lille låg, der beskytter produktet, og som gør det nemt at transportere sexlegetøjet rundt i tasken eller lignende. Uden at sexlegetøjet samtidig bliver fyldt med fnuller og snavs på den nok så væsentlige snude.

Du kan købe WOMANIZER LIBERTY her

Lækkert og helseagtigt design

Jeg kan rigtig godt lide denne her nye Liberty. Med hensyn til designet er det dejligt at opleve, at vi er kommet tilbage til det helseagtige look.

Den udgave, jeg modtog på Erofame, er baby-lyseblå med en helt hvid snude, og man styrer stimulations styrken via en plus- og minus-knap. Så den er super nem at betjene.

Womanizeren tændes ved at holde plus-knappen inde, og man lægger ud på laveste niveau. Man slukker igen for stimulatoren ved atter at holde plus-knappen inde. Nemt og lige til.

Forskellen på Womanizer Liberty og nogle af de allerførste Womanizer stimulatorer er, at den nye udgave ikke kan skrues så langt ned i styrke, som jeg godt kunne have ønsket mig. Der helt enkelt betyder, at stimulansen er noget kraftigere, selv på laveste niveau, end oplevet med tidligere udgaver af produktet.

Liberty henvender sig derfor i den grad til piger, der har brug for en mere intens stimulans direkte på klitoris, for at komme hele vejen i mål.

G-punkt stimulation og Womanizer i en, læs anmeldelsen her

Liberty stimulerer ekstra kraftigt

Fra start-niveau, laveste indstilling, er det muligt at gå hele seks niveauer op i styrke med Liberty. Men så bliver stimulationen altså rigtig, rigtig kraftig, kan jeg godt love.

WOMANIZER LIBERTY kan fås i tre andre farver her

Og som min god veninde fra Sinful.dk, Mathilde, så rigtigt sagde, så kan man jo bare lade være med at placere stimulatoren direkte på spidsen af klitoris. Men i stedet plante den lidt længere oppe på strengen eller på roden af klitoris, som løber lidt højere oppe ad skambenet.

Womanizer Liberty leveres i en fin æske. I dette tilfælde en lyseblå æske, med billeder af noget vand og natur uden på. Der medfølger desuden et ekstra suge/puste/stimulations-hoved, snude. Der er indrettet en lille bitte smule anderledes end den snude, den bliver leveret med. Så her er god mulighed for at prøve sig frem.

Ønsker du en billigere udgave af Womanizer fænomenet, så læs her

Womanizer Liberty på top 3 listen

Womanizer Liberty er genopladelig via en medfølgende magnetoplader. Med usb i den anden ende, så der også er mulighed for at benytte stikkene til computeren eller smartphonen.

Sidst men ikke mindst, hvis man nu ønsker at skjule, hvad man har liggende hjemme på hylden eller i sin taske, så medfølger der en lille opbevaringspose.

Alt i alt en fin nyhed fra Womanizer, der helt klart får min anbefaling. For ja, jeg kan altid, i hvert fald indtil videre, anbefale produkterne fra Womanizer. Sådan er det bare!

Og helt til sidst, målt over nyheder til kvinder oplevet på Erofame 2018, så placerer Womanizer Liberty klart på min helt personlige top tre liste.

Du kan købe din egen WOMANIZER LIBERTY her

Fakta om Womanizer Liberty

Producent: Womanizer

Materiale: Medicinsk silikone og ABS plast

Antal styrker: 6

Genopladelige: Ja med USB

Vandsikker: Ja, 100 %

Pris: Super pris, Orgasmesikker for pengene

Fordele: Meget nem at bruge, mest garanti for pengene, lækker stimulation.

Ulemper: Ønsker et lavere niveau.

Hvem kan få glæde af Womanizer Liberty?

Alle Kvinder, der ønsker sig et så tæt på orgasmesikkert produkt, med et sobert og nydeligt udseende.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud