Erotisk pakkekalender – super december investering

 


af blogger JoanB

Så har jeg og Manden smugkigget i årets erotisk pakkekalender fra danske Sinful – og her får man seriøst meget for pengene. Pakkekalenderen henvendt par kan desuden bidrage positivt til, at vi ikke glemmer hinanden alt for meget, når julestressen for alvor sætter ind.

Julekalenderen kan købes allerede nu lige her

Erotisk pakkekalender i oktober

Så varer det ikke mange dage, inden julen for alvor begynder at sætte sit præg på de danske hjem – og i år har jeg været så heldig, endda meget, meget tidligt, at få fingrene i Sinful julekalenderen anno 2018. En super lækker og meget varieret pakkekalender med (naturligvis) 24 låger, der indeholder rigtige mange typer af sexlegetøj og erotiske produkter.

I skrivende stund er vi kun nået frem til den 10. oktober, men pakkekalenderen fik jeg altså af Mathilde fra Sinful allerede i sidste uge – men det er jo altid godt at være på forkant med tingene.

Nok se og prøve, men ikke afsløre

Nu har jeg så, for på en ordentlig og seriøs måde at kunne teste og her anmelde produktet, naturligvis tilladt mig at smugkigge lidt på indholdet – uden at jeg dog præcist ønsker at afsløre, hvad der gemmer sig bag lågerne i år. Det ville nemlig være tarveligt over for både Sinful og alle de danskere, der frem imod jul vælger at investere i en sådan.

Men inden jeg kommer så langt, vil jeg først lige sige/skrive lidt ord omkring, hvad man som par vil kunne få ud af netop denne julekalender/pakkekalender henvendt alle os voksne og legeglade.

Køb din egen Julekaldender her

God og spændende variation

Hvis man som kæreste- eller ægtepar fx har meget lidt eller måske slet ingen erfaring med erotiske produkter til at forsøde og krydre sexlivet med, så er sådan en voksenkalender den mest oplagte måde at smage på lidt af det hele på. Og samtidig på en super uskyldig facon.

For her kommer man igennem 24 meget forskellige oplevelser sammen – en ny og spændende hver dag, fra den 1. til og med den 24. december.

Desuden er der via årets pakkekalender fra Sinful også rigtig god chance og mulighed for at komme i berøring med forskellige ting og sager, man måske ikke som det første påtænker at købe.

Oplagt måde at teste nye grænser af på

Det mest fede og spændende ved denne type af julekalender henvendt parret er dog, efter min mening, at man, af gode grunde, hverken selv vælger eller kender til indholdet.

Normalt, når man handler sexlegetøj, i hvert fald til at begynde med, så lægger man måske fra land med en lille vibrator eller en ditto dildo – og slet intet galt med det.

Lige som det også er ret almindeligt at starte ud med fx noget glidecreme eller en lille penisring til ham eller lign.

Vælger man derimod denne her jule-surprice-løsning, så bliver man i et stille og roligt tempo, dag efter dag, introduceret for en hel masse forskellige ting og sager, fra en masse forskellige genrer inden for sexlegetøjsverden. Herunder formentlig også nogle produkter, der umiddelbart nok ikke står allerøverst på ønskesedlen. Som dog fungerer som en rigtig fin ”undskyldning” for sammen at kaste sig over noget helt nyt og anderledes.

Sinful har også lavet en Deluxe Julekalender – se den her

Åbner døre til helt nye sexlege

Bag en eller flere låger kunne der fx gemme sig produkter til stimulation af numsen, der for mange fortsat er et lidt følsomt emne og område at bevæge sig ind på. Fordi den ene eller måske begge parter er lidt pinlige over at åbne op for netop denne legemulighed.

Men præsenteres man for anal-produktet ved sammen at åbne dagens låge, så er det nok noget nemmere at komme frem til en skønne dag også at benytte sig af sexlegetøjet – når man nu alligevel har det liggende derhjemme i skuffen. Hvis man da ikke allerede vælger at tage skridtet samme dag. Det er jo kun jul en gang om året!

Og så til smukigget….

Lad mig lige her og nu, igen dog uden at afsløre alt for meget, løfte sløret en lille bitte smule for indholdet ved at sige, at flere af produkterne i årets julekalender fra Sinful blandt andet lægger op til en smule blid dominans- og sanseleg (hvor man fx frarøves brugen af en eller flere sanser i forbindelse med sex). Mens andre kalender-produkter til gengæld hjælper til at skærpe ens sanser i forbindelse med sex. Lige som der også lægges op til at lege med potensen og forskellige former for sexlege uden for husets fire vægge.

Sinful Julekalenderen er kun i et begrænset oplag – skynd dig og køb

Rollespil i sengen, der jo altid er populært, lægger dele af denne julekalenders indhold også op til. Samt meget, meget mere, fordelt ud over en lang række genrer, der giver et utal muligheder for at krydre såvel sololegen som det fælles sexliv. Lige som det er oplagt – ikke mindst oplevet på den anden side af jul, at man benytter produkterne på kryds og tværs af hinanden.

I får sindssygt meget for pengene

Prismæssigt, der selvfølgelig er værd at bide ekstra meget mærke i, så får I her sindssygt meget for pengene. Ikke mindst målt op imod, hvad det i sidste ende ville koste, hvis I satte jer for at købe hvert enkelt af produkterne stykvis. Hvorfor årets Sinful pakkekalender under alle omstændigheder en rigtig fin december-investering.

Slet ikke mindst med tanke på alt den stress og jag og ofte meget lidt overskud, vi netop her i julemåneden har til for alvor at være kærester og intime med hinanden.

Henvender sig til alle par-konstellationer 

Lad mig slutte af med at sige og slå fast, at jeg (og min mand) 110 procent kan anbefale dette produkt, denne Sinful 2018 pakkekalender – som desuden ikke kun henvender sig til mand/kvinde-parret, men som på daglig basis også vil kunne få julelys frem i øjnene på mand/mand- og kvinde/kvinde-parret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud