For hurtig udløsning – Brug trænings rør og app

 


For hurtig udløsning er et stort problem for en del mænd. Et helt nyt produkt på, MYHIXEL, kan afhjælpe problemet via forskellige trænings øvelser og missioner på tid. Her lærer du at benytte de muskler i bækkenbunden og forskellige teknikker, der hjælper dig til at kunne holde noget længere

For egen del tror jeg på denne unikke kombination af masturbator-brug og målrettet app baseret træning og læring. MYHIXEL kan være en stor hjælp til at komme for hurtig udløsning problemet til livs.


Først en meget stor tak til Jonathan, som på min foranledning har testet MYHIXEL konceptet på egen krop.

Uden hans oplevelse af MYHIXEL var dette indlæg ikke blevet til……

Du kan se og købe MyHixel lige her

For hurtig udløsning – øv med øv på

Da jeg var helt ung og boede i London, så jeg en overgang en sød fyr, og vi havde det fint sammen. Vi havde dog en lille udfordring. Han fik nemlig for hurtig udløsning. Endda alt, alt for hurtig udløsning. Faktisk så hurtigt, at vi aldrig nået frem til et decideret samleje. I hvert fald i det første lange stykke tid, vi var sammen.
Her er jeg næsten provokeret til at sige, at han i sengen var som Jim Levenstein fra den første American Pie film fra 1999. Hvor Nadia viser lidt af sig selv frem, hvorpå Jim simpelthen kommer i bukserne. Uden hverken at røre ved hende eller sig selv.

Endelig kunne vi fuldføre et samleje

Allerede i den alder, jeg har nok kun været 19 år, prøvede vi i fællesskab at øve hans stamina. Altså at få ham til at kunne holde lidt længere. Efter en rum tid lykkedes det da også, så vi rent faktisk kunne fuldføre et samleje. Også selv om det blev et lidt kort et af slagsen.
Denne begyndelse for at komme  frem til lanceringen af et spritnyt produkt henvendt mænd, der hedder MYHIXEL.
Der ligner et helt nyt stykke sexlegetøj, men altså ikke er det. I hvert fald ikke primært. Produktet er derimod kommet til verden på baggrund af en del mænds alt for tidlige/hurtige udløsninger.

Bygget op omkring en simpel masturbator

Vi taler om et lidt ”sjovt” produkt, der er bygget op omkring en ret simpel masturbator. Hvorpå man pr. automatik tænker sexlegetøj, der er fedt at onanere med. Men her er konceptet bag altså en smule anderledes. Jeg nok meget snart nok skal komme tilbage til.
Der medfølger en app til MYHIXEL masturbatoren. Men app og masturbator, bør man hurtigt skrive sig bag øret, taler ikke sammen. Derimod skal man, for at få det maksimale ud af hele produktet, konsekvent benytte sig af appen i forbindelse med sine øvelser.

Hjælper mod for hurtig udløsning

Hurtigt opridset, så hjælper appen manden til bedre at kunne kontrollere muskler og åbne/lukke-funktioner, der sker under udløsningen. Med det nok så væsentlige mål for øje, at man fremadrettet undgår alt for hurtig udløsning.
Masturbatoren, altså selve onanirøret, minder i høj grad om de masturbatorer, vi fx kender dem fra Fleshlight serien. MYHIXEL udgaven er dog noget mere neutral og helt uden kønsdele som indgangsparti.

Køb din egen MyHixel og træn dig til bedre kontrol

Masturbator træning med varme og vibrationer

Helt ind til benet taler vi om et ret simpelt ”rør” med et sleeve inde i. Herudover kan man krydre med vibrationer samt et låg/dæksel, hvorfra der udgår et tyndt varme-element, der inden brug varmer/luner sleevet op.
Det man inden brug gør, er at koble sig på appen på sin smartphone. Der så løbende guider en igennem hele processen med at blive bedre og bedre til at holde igen. Ligesom man også lærer at identificere og bedre styre de muskler, der er i spil i bækkenbunden, når man dyrker sex og onanerer.
Som bekendt er jeg ikke mand. Så rent fysisk, på egen krop, har jeg derfor heller ikke kunnet teste dette her produkt.

iPhone skifte afhjalp problemet

Det fik jeg i stedet en god, mandlig ven til. Til gengæld har jeg været hele den omfattende app igennem. For at finde hoved og hale i, hvad det hele egentlig gik ud på. Og det var altså lidt af en kamp, bliver jeg nødt til at sige.
Dog hjalp det ret meget, da jeg skiftede til en iPhone 8 Plus. Problemet med den første smartphone, jeg testede appen på, var simpelthen, at jeg ikke kunne læse halvdelen af de ting og sager, jeg skulle. Men det hjalp altså pænt meget på tingene, da jeg i stedet forsøgte mig med en lidt nyere iPhone.

Indsamling af person info om for hurtig udløsning

Til en start skal man dog være klar over, at man via appen deler en lang række intime data og informationer om sig selv. Det kan være oplysninger om i hvor lang tid, man kan holde. Samt hvor mere eller mindre generet man er med hensyn til for hurtig udløsning. osv., osv. Disse info går helt pr. automatik direkte videre til producenten bag. Og vælger man ingen data at indtaste, så kommer man heller ikke videre i programmet. Såååååå!!!
Efter denne advarsel, så er det også en rigtig god ide at bruge tid på at tjekke appen godt og grundigt ud. Inden man for alvor begynder at benytte den som foreskrevet. Altså i forbindelse med sin fremtidige træning. Vi taler nemlig om en lettere indviklet app, som slet ikke er skruet sammen som en fræk app. Derimod er vi mere over i spilverdenen. Hvor man, som bruger, her agerer astronaut. Der rejser i raket fra planet til planet, og hvor man ved hvert stop lærer nye ting og sager. Samt skal løse nye udfordringer og opgaver.

Raketten er ens penis

Raketten, for at sige det lige ud, er under turen ud i rummet lig med ens penis, der kobler sammen med MYHIXEL masturbatoren. Man starter med at sætte sin MYHIXEL masturbator til at varme op, og her skal man have god tålmodighed. For det tager altså lidt tid. Næste step er så, at man finder den gode og velegnede glidecreme frem, og den skal for gud skyld være vandbaseret. For jo mindre unødig friktion, man oplever i forbindelse med sin penetrering af masturbatoren, jo bedre og mere ægte opleves stimuleringen af penis også.

 

Oplever du også for hurtigt udløsning? Så køb en MyHixel og kom i form

Meget grundig guidning på sin rejse

Desuden gider kun de færreste bøvle med, at sleevet, hvis det ikke er smurt ordentligt. Så niver og bider det nemlig i huden under masturbationen.
Med hensyn til selve trænings forløbet, så står man overfor en endda meget grundig guidning via appen. Desuden anbefales det, at man fx kigger i et frækt blad eller ser porno inden brugen af røret. Af den enkle årsag, at man skal præstere rejsning, inden man på en ordentlig måde kan benytte masturbatoren.

Rejser fra planet til planet, fra udfordring til udfordring

Som sagt, så rejser man via appen altså fra planet til planet. Her er det en god ide, at man på forhånd forbereder sig en smule på de opgaver, man næste gang skal læse. Samtidig er det tilrådeligt, at man under brugen af masturbatoren sidder op. Denne stilling giver nemlig bedst mulighed for at kunne identificere musklerne, der kommer i spil i forbindelse med udløsningen.
Hver gang, man påbegynder en ny mission, så starter man stopuret. Man så stopper igen, når man på et tidspunkt er i mål. Uret er naturligvis indbygget i appen, hvor ens resultater løbende registreres og gemmes.

Stop før det går galt

Når en mission er fuldført, så tager man raketten til næste planet. Dog kun i fald, at den foregående mission er blevet fuldført. Og så fremdeles. Når man på et tidspunkt er kommet godt ud over stepperne, så bliver man løbende mere og mere udfordret. Her handler det ikke blot om at hyggelege penis, for nu at sige det lige ud. Her gælder det om at opnå rigtig god føling med, hvad der sker i kroppen, når man masturberer og dyrker sex. Samt at man ikke mindst lærer at styre sig og kan stoppe op, når forløsningen banker på. Hvis man altså ønsker dette.
Fx lærer man om såkaldt ”aktivt stop”. Hvor det gælder om at kunne mærke, at man lige om lidt får udløsning. Men hvor man fortsat kan nå at stoppe op. Der rent praktisk går ud på ikke at nå helt ud til point of no return. Det tidspunkt i processen, hvor ”portene” nede ved prostata, som man omtaler dem, har åbnet sig. For så er det nemlig umuligt at holde udløsningen tilbage.

Dette er IKKE sexlegetøj

Og sådan fortsætter det ellers bare derudaf. Mens man, fra mission til mission kan følge med i, om man siden sidst har forberedt evnen til at holde effektivt igen.
Det er endnu en gang mega vigtigt at slå fast, at dette IKKE er et stykke sexlegetøj. Men i det små, da godt kan benyttes som et sådant.

Tjek anmeldelse af Elsa Jeans Fleshligts ud her

Den armygrønne MYHIXEL masturbatur er dog så langt fra blandt de mest stimulerende masturbatorer af typen på markedet. Ligesom produktet også er lidt dyrt. Så køb altså ikke dette som sexlegetøj. Det er nemlig primært et trænings produkt.
Er du på jagt efter en masturbator til udelukkende at sexhygge med, så gå i stedet efter fx en Fleshlight masturbator.

Find en lækker Fleshlight lige her

Personlig tror jeg på MYHIXEL

Om jeg personlig tror på en gylden fremtid for MYHIXEL? Ja, det gør jeg rent faktisk. Specielt efter, at jeg brugte ekstra god tid på at sætte mig ind i både masturbatoren, appen og hele konceptet bag. For i virkeligheden er vi ude i noget af det samme, som når vi kvinder opfordres til at lære mekanismerne i vores bækkenbund at kende. Til glæde for ikke mindst sexlivet og evnen til at opnå stærke orgasmer. Det samme gælder her for manden, hvis udløsningen kommer for hurtigt. Til ærgrelse og irritation for både ham selv og partneren. For jo længere, man evner at trække nydelsen, des bedre og mere tilfredsstillende bliver sexoplevelsen som regel også.

Du skal have god tålmodighed og være dedikeret

Men, men, men. Som bruger af MYHIXEL, så står man formentlig overfor en lidt længere proces. For problemet med for hurtig udløsning (for de fleste) er nemlig ikke noget, der kan rettes op på over et par uger. Eller for den sags skyld på en måneds tid. Men er man dedikeret og 100 procent klar på at give den en skalle, så venter der guld for enden af træningen med MYHIXEL masturbatoren og den tilhørende app.

Læs alt hvad du skal vide om træning med MyHixel her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud