Vive – God begynder Wand med G-punkts vibrator

sponsor1

 

————————————————————

vive shiatsu

Så har jeg fået en ny og lidt anderledes Wand fra mærket Vive. Et mærke og brand, der er kendt for et lidt mere eksklusivt look.

Vive Shiatsu er en såkaldt kombineret Wand og G-punkts vibrator. Altså to forskellige vibratortyper i et og samme stykke sexlegetøj.

Vive Shiatsu kommer i en eksklusiv indpakning. Og så synes jeg rigtig godt om, at vibratoren i fuld størrelse er afbilledet uden på kassen. Kun flere og flere producenter så småt er begyndt på.

Frem for at vi skal se billeder af en masse irrelevante ting og sager, der intet har med indholdet at gøre. Plus for det.

Shiatsu kan købes her

Vive Shiatsu Wand og G-punkts vibrator i samme produkt

Sexlegetøjet er placeret i en fin kasse med magnetlukning. Der medfølger en manual, USB oplader og stik til væggen. Selve  Vive vibratoren er fremstillet i blødt og lækkert silikone. Og det, der gør denne her Wand ret så speciel er, at man kan benytte begge ender af Shiatsu (dog ikke på samme tid). Derfor er der også placeret en motor med tilhørende vibrationer i hver sin ende af produktet.

vive shiatsu 2Wand-hovedet, der benyttes til stimulation af klitoris, er blødt og fleksibelt og har en hel masse gummidutter. G-punkt-vibratoren, der er designet i mere hård silikone, er placeret i den anden ende af Shiatsu.

Shiatsu er med tre betjenings knapper: tænd/sluk, plus og minus. Med disse tre knapper betjenes både Wanden og G-punkts-delen. Til en begyndelse er det dog en smule bøvlet at finde ud af, hvordan man styrer den ene frem for den anden vibrator. Men det bliver heldigvis hurtigt nemmere.

Umiddelbart reagerer knapperne, som de nu engang skal. De er dog fysisk lidt små i det, som er et lille minus.

Wand hovedet har nogle helt ok vibrationer, som dog godt kunne have været tanden kraftigere.

Til gengæld er Vive Shiatsus G-punkts vibrationer rigtig gode og kraftige. Og det ekstra positivt ved G-punkts-delen er, er selve vibratorfladen er ekstra stor. Der gør det super nemt at ramme plet.vive shiatsu 3

Fin begynder Wand

Ser man bort fra, at Shiatsu fra Vive ved første øjekast ser lidt spøjs ud, er designet nydeligt. Desuden vejer produktet ikke ret meget. Og så oplader wanden super hurtigt.

Alt i alt synes jeg, at dette her er en rigtig fin begynder Wand. Med en tilhørende G-punkts vibrator. Og holdt op imod prisen, små 1000 kroner, så får man ret meget for pengene.

Et eller andet sted kan man også betegne Shiatsu fra Vive for et ”skjult produkt”.

Forstået på den måde, at en Wand er lidt mere ”ok og legal” at have liggende derhjemme end så meget andet sexlegetøj. Her får man ”en skjult” G-punkts vibrator indbygget i håndtaget med oven i handlen.

Husk nu at benytte glidecreme. Det mindsker friktion og gør produktet mere behageligt at benytte. Og da Shiatsu er et stykke sexlegetøj fremstillet i silikone, så skal du altid vælge en vandbaseret glidecreme. Benytter du en silikonebaseret, så interagerer glidecremen og produktet med hinanden og risikerer at ødelægge vibratoren.

Shiatsu kan købes her

Fakta om Shiatsu Wand fra Vive

Mærke: Vive

Lavet af: Medicinsk silikone og gylden plast

Længde og bredde: 28 cm, 4 cm

Vandtæt: Ja

Vibrationer: 10 forskellige

Knapper: 3

Batterier: Genopladelig, USB medfølger

Pris: Lidt pebret, men får to produkter i et

Fordele: To produkter i et, klitoris – og G-punkt

Ulemper: Knapperne er lidt små

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud