Romantisk sex med bondage og blindfold

sponsor1


Lelo open secret 1Bondage sættet Open Secret er til smuk og lækker sex med bondage og blindfold. Det perfekte hjælpekit til manden, der ønsker at være romantisk på den erotiske facon.

Svensk eksklusivitet

Open Secret fra svenske LELO er et virkelig fint bondagesæt. Holdt fuldstændig i farverne sort og rød, og jeg var allerede solgt ved synet af indpakningen. Bestående af en stor kasse indeholdende to separate, sorte æsker. Der straks gav mig denne her lækre oplevelse af eksklusivitet.

Den største af de to æsker, som er med magnetlås, og hvor man finder sættets produkter, indeholder blandt andet LELOs egen mini-vibrator Mia. Der har eksisteret i snart en del år, og det er Mia2, du finder i Open Secret. En læbestift lignende minivibrator, der her er produceret i en ualmindelig indbydende og lækker rød farve.

Lelo open secret 2Mia er super flot, og så er jeg lidt glad for, at LELO har droppet guldfarve til fordel for sølvfarve. Der står rigtig godt til det sort/røde Fifty Shades of LELO tema.

Open Secret kan købes her

Personligt er jeg ikke så meget til alt dette her bindeværk i sengen. Men skal det endelig skal være, så er det da lidt lækkert, at Open Secrets håndleds-manchetter er fremstillet i rødt silke og ruskind. Samt er med dekorativt og eksklusivt brokade. Der er ret så behagelige at have på, og som er bundet sammen af røde silkebånd og simple sølvkæder.

Blindfold og bindeleg

LELO’s bondagesæt er ikke tiltænkt lege, hvor man skal hyle og skrige og råbe ”Slip mig fri!”.

Open Secret får derimod en til at føle sig lækker og smuk. Men hvor man som kvinde stadig oplever, at man er fastgjort og fikseret.

Sættet indeholder desuden et rødt blindfold. Som rigtig meget minder, uden dog helt at være det samme, om det røde blindfold, Anastasia bærer i den sidste sexscene i ”Fifty Shades i mørket”.

Der i øvrigt var den klart smukkeste sexscene, synes jeg.

Lelo open secret 3Hun får dette her røde blindfold for øjnene af Christian Grey, der lader olie løbe ned over skuldrende på hende, og det er i det hele taget bare ret lækkert.

En anden smuk og eksklusiv ”ting”, dette her blindfold og bondage kit indeholder, finder man i æske nummer to. Den er nemlig fyldt med blodrøde rosenhoved, hvor bladene kan nippes af.

Og det skønne ved disse rosenblade er, at de er til at komme i badevandet, hvor de opløses og dufter vildt dejligt. Der giver en (manden) mulighed for at lave et lækkert og romantisk og velduftende bad til sin elskede. Og der er rigeligt med rosenblade til endda rigtig mange badeseancer.

Bondage og blindfold til den uromantiske mand

Selv er jeg gift med verdens mest uromantiske mand, og LELO’s Open Secret er simpelthen henvendt ham. Og alle andre mænd, der har lidt svært ved romantikken. Og i den medfølgende instruktion, bogstaveligt talt, fortælles simpelthen, hvordan han skal gøre. Hvordan han kan forberede det perfekte og mest romantiske bad til sin elskede.

Hvorpå han så efterfølgende kan tørre hende og føre hende videre ind i soveværelset og give hende blindfold og håndledsmanchetterne på. Og så ellers følge op på succesen ved at give hende en tur med Mia. Hvor svært kan det være????Lelo open secret 4

Mia, skal jeg lige huske at sige, er med USB oplader. Så man stikker Mia direkte ind i rumpetten på computeren. Desuden følger der en lille opbevaringspose med til Mia. Og set med mine øjne, så er vibratoren pænt kraftig i forhold til sin ellers ringe størrelse.

LELO borger for kvalitet for pengene

Bondagesættet koster et stykke under 1000 kroner, så her får man rigtig meget for sine penge.

Ikke mindst set i lyset af, at Open Secret er ret meget luksus.

Det er ikke dette her typiske satin-bindebånd, man normalt ser. Her får man et blindfold, der bliver siddende, hvor det bliver sat. Og hvor der er elastik i nakken, så det er behageligt at have på.  Så kan man eventuelt krydre helheden med at binde en lille sløjfe, så det også ser nydeligt ud.

Men nu er det jo også LELO, der står bag. Så egentlig burde det med lækkerhed og kvalitet ikke overraske specielt meget.

Sættet, meget kort fortalt, henvender sig til ALLE. Dog ikke mindst til ham, der har brug for et spark i den rigtige retning for at opleve noget romantisk kink sammen med hende derhjemme.

Open Secret kan købes her

Fakta om Open Secret fra LELO

Secret Open indeholder: Mia2 klitorisvibrator fra LELO, håndledsmanchetter, blindfold og separat æske med 12 rosehoveder.

Mia2: 11 centimeter lang, fremstillet i silikone og ABS, har genopladeligt lithium batteri, USB-kabel medfølger

Røde manchetter og Blindfold: justerbart, fremstillet i silke, ruskind og metal

Rosenhoveder: Let parfumerede og indeholder sæbe, der opløses i vand    

Fordele: Smukt, lækkert, eksklusivt, romantisk

Ulemper: Er ikke henvendt hardcore udøvere af bondage

Pris: lidt pebret, men Design for pengene

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud