Romantisk boks koncept med lækker parvibrator

 


Af blogger JoanB

Via danske L’AMOURBOX får du hver anden måned tilsendt en ny, hemmelig boks med forskellige erotiske produkter til at krydre parforholdet med. Jeg og Manden har nu modtaget den første boks, der blandt andet indeholder en lækker parvibrator fra super brandet We-Vibe.   

Læs mere om L’Amourbox her  

 

Så har jeg nu modtaget den første pakke – eller rettere boks/box fra danske L’AMOURBOX, en ud af formentlig flere af slagsen. Det handler simpelthen om et helt nyt koncept, hvor man ”abonnerer” på frække ting og sager. Konceptet går ud på, at man hver anden måned får tilsendt en ny boks – og det betaler man så, som det ser ud lige nu, 200 kroner for.

L’AMOURBOX – denne gang med lækker parvibrator

I boksen finder man så en række forskellige ting og sager fra den erotiske verden – og et eller andet sted vil jeg sammenligne det lidt med dette her goodiebox koncept, hvor man får lov til at prøve kræfter med nogle forskellige ting.

Da jeg hentede pakken på posthuset, så er der jo ikke en sjæl, der aner, hvad der er i – og sådan skal det naturligvis være. Det er jo primært til ham og hende, denne her boks henvender sig. Hjemme åbnede jeg så pakken, og inden er i der denne her ret flotte, røde kasse (box).

Pæn gaveæske med logo

Vi taler altså ikke bare en eller anden tilfældig, slap papkasse, men derimod en rigtig, rigtig pæn gaveæske. Hvor logoet på L’AMOURBOX, det nye koncept jo hedder, er printet på – og det samme står på siden. Når man så tager låget af æsken, bliver man præsenteret for et, virker det som om, meget velovervejede koncept, hvor indholdet er pakket pænt ind. Så førstehåndsindtrykket er rigtig godt.

Psst – Teamet bag L’amourbox, er ikke helt ny på banen og har allerede en stor portion branche kendskab, det er nemlig nogen af de samme som har folk som har siddet med Winkwink.dk igennem en del år allerede

L’Amourbox kan bestilles her

Lækker vibrator fra We-Vibe

I december måneds boks/gaveæske er så de produkter, man får denne gang – og i dette her tilfælde har man blandt andet valgt at vedlægge en lækker parvibrator fra We-Vibe (som er et ægte creme de la creme produkt). En vibrator, kvinden bærer oppe i vagina – samtidig med at den anden ende af produktet vibratorstimulerer klitoris. Og vibratoren er ikke større, end at han samtidig også kan penetrere hende vaginalt. Netop dette her We-Vibe produkt til par er udviklet i samarbejde med et brand, der hedder Smile – som ikke gør kvaliteten ringere. Til gengæld er produktet lidt mere simpelt og nemt at finde ud af end de ellers ret så dyre og lidt mere komplicerede ”ægte” We-Vibe produkter.

Romantisk og julerødt

I anledning af julen, gætter jeg mig til, så er vibratoren selvfølgelig rød, og så er den genopladelig via et medfølgende USB-stik. Vibrationerne er hvad jeg vil kalde stille og rolige. Ikke noget vildt, men heller ikke ubetydeligt. Så er man relativt ny i forhold til at benytte sexlegetøj, så er denne We-Vibe vibrator faktisk ret fin at stifte bekendtskab med som par. Det handler jo trods alt om, at man skal have glæde af boks-indholdet sammen.

L’Amourbox kan købes her

Kondom med julemand på

Der er også kondomer med i denne måneds L’AMOURBOX – og igen, i anledning af julen, er der en julemand uden på indpakningen. Ellers taler vi om ganske almindelige kondomer, tre styks i alt.

Desuden bliver man opfordret til at give hinanden lidt kropsmassage med en medfølgende massageolie – og hvor duften er æble/kanal. Jeg ikke vil udtale mig yderligere om, da det ikke lige er min kop (jule)the. Men ser man bort fra (jule)duften, så fungerer olien som den skal.

Glidecremer og rens

Desuden bliver man præsenteret for et par glidecremer, hvoraf jeg tidligere har stiftet bekendtskab med den ene. Denne indeholder blandt andet guarana, der har en god effekt på slimhinderne. Den andet produkt er en såkaldt Body Lube – og her vil jeg skynde mig at skyde ind, at man altid skal benytte en vandbaseret glidecreme i forbindelse med sin We-Vibe vibrator, der er produceret i silikone.

Der er også en rens med i boksen – og her skal man undgå at kigge for meget på selve flasken, hvis man spørger mig. Men alt i alt en helt ok rens, der er ganske fin at have liggende i skuffen, så man har mulighed for at rense sit sexlegetøj. En desinficerende spray, man også kan benytte rundt om på kroppen, hvis vil man. For at blive frisket lidt hurtigt op.

Hofteholder fra Cottelli

Der er søreme også en hofteholder med i første box-udspil fra L’AMOURBOX. Fra et mærke der hedder Cottelli, der er kendt for deres lingeri. Et firma, der har mange år på bag, og som er kendt for en helt fin kvalitet – og som ikke mindst ved, hvad de laver.

Her taler vi om en hamrende power-rød hofteholder, som hun eventuelt kunne have på juleaften – og hvor han så kan få lov til at pille den af hende senere, når de igen er alene.

Til slut, ikke at forglemme, så indeholder boksen også en lille hjerteæske, fyldt med små hjerter i forskelige nuancer, med duft.

Hjertelig romantik i badekaret

Når man kommer de her små hjerter i vandet i badekaret, så opløses de og udvikler samtidig duft. Så er man så heldig at have et badekar derhjemme, så er det oplagt at strø hjerterne i, hvis man ønsker at få en romantisk tur i badekaret sammen.

Læs alt om L’Amourbox her

Alt i alt, synes jeg, en rigtig fin start på konceptet L’AMOURBOX – en goodiebox-pakke henvendt par, hvor man bliver præsenteret for lidt forskeligt at gå i krig med sammen. Og nu er jeg naturligvis super spændt på at se, hvad næste boks, som kommer engang efter nytår, indeholder.

Ord om selve boks-konceptet

Selve konceptet, vil jeg også gerne sige lidt om. Der er mange gode ting ved at hoppe på sådan en ordning, hvor man får en hemmelig kasse hver anden måned. Både som par eller hvis man er alene – men dog umiddelbart som en romantisk pakke til parret, der ønsker at forkæle sig selv og hinanden lidt ekstra. Og der er flere forskelige gode ting ved konceptet.

En fed bryllupsgave

Det, der slog mig allerførst var, at det er da en ret fed bryllupsgave at give. Altså at forære et sådant abonnement til sin ven eller veninde, hvis han/hun skal giftes. For det her med at spice det/de første år af ægteskabet lidt ekstra op med at vide, at der meget snart kommer en ny boks – uden på forhånd at vide, hvad der er i, det er en ret fed ting. Og kan måske også gøre det nemmere for mange par, som godt kunne tænke sig at komme i berøring med produkter til at krydre sexlivet med. Men hvor man måske har lidt svært ved at sætte ord på omkring, hvad man godt kunne tænke sig at prøve. Her er der så en rigtig god mulighed for at få lov til at stifte bekendtskab med lidt forskelligt – som fx et stykke sexlegetøj, eller en anden romantisk gadget eller gimmick.

Bliver mindet om at gøre lidt ekstra

Men også bare det her med, at man hver anden måned lige bliver mindet om at gøre noget ekstra, er vigtigt. Hvad med fx at lave en date-night weekend lige efter at denne her pakke er ankommet? På den måde sørger man hele tiden for at huske hinanden i parholdet.

Desuden behøver man jo ikke kaster sig over alle tingene på en gang. Man kan jo sagtens fordele dem ud over tiden frem til den næste erotiske surprice kommer med posten. Men langt om længe, er min holdning og mening, en god måde at sørge for at spice forholdet lidt ekstra op på – og så endda til en rigtig overkommelig pris.

Bestil din egen L’Amourbox her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud