Fifty Shades penisring – forgylder manddommen

 


Manden min er blevet begavet med den store og tunge, gyldne penisring i stål fra den helt nye Fifty Shades Freed collection. Den store Fifty Shades penisring er en styrkelse af manddommen, siger han. Men det kan han jo passende selv fortælle meget mere om….

Fifty Shades Freed ringen er fundet her

Fifty Shades penisring – penisringenes gyldne herre

I sagens natur er der bare visse sexlegetøjs produkter, Joan ikke kan teste selv.

Som nu den nye Fifty Shades penisring. Hvorpå jeg helt automatisk kommer ind i billedet – og da heller ikke har det fjerneste imod at stille mig til rådighed.

Men denne gang var det altså med en smule sved på panden, jeg smed bukserne. For denne her gyldne og pænt tunge ring fås nemlig kun i denne ene størrelse (onesize) – og kan jo heller ikke, da den er lavet i stål, hverken blive en millimeter større eller mindre i omkreds/hullets diameter.

Og for at være helt ærlig, man jo altid bør være – selv når den gælder ens helt personlige manddom, så troede jeg på forhånd ikke, at jeg evnede at fylde ringen ud. Der i så fald ville være noget rigtig skidt. For så kan man jo ikke bruge produktet til ret meget i sengen.

Fifty Shades stål ringen kan købes her

163 gram forgyldt stålring

Et andet ”lille” Issue i denne testsituation var også, at denne her Fifty Shades penisring er ekstra tung – så var det i det hele taget muligt at holde den oppe?

Nå, men hvor intet voves, intet vindes, og lynhurtigt blev min frygt for fiasko vendt til stolthed.

For den gyldne ring, der super meget minder om den fra Ringenes Herre, passede mig ikke kun som hånd i handske. Jeg evnede også at bære den 163 gram tunge ring – og endda med stolthed, synes jeg selv. Og heldigvis var også Joan fornøjet over, at det alligevel ikke endte med fiasko.

Som jo hverken ville være fantastisk for mig, Joan eller denne anmeldelses udfald.

Ringen skal helt ind om roden – husk at skrabe først

I skyndingen glemte jeg helt at sige, at der rent faktisk også var en helt tredje – som udgangspunkt – ”umulig” opgave i forbindelse med denne anmeldelse. Men først lige en omgang praktisk og nyttig info: Enhver penisring skal placeres helt inde om roden, og så skal produktet monteres, når penis er slap eller som max halvstiv. Ellers opnår man aldrig den maksimale effekt, som handler om noget mere tykkelse, spændstighed og en lille smule mere længde. Her tæller som bekendt hver en millimeter.

Og så er det en god ide at skrabe området (som minimum), hvor ringen nu skal sidde. For det er bare ikke specielt fedt, hvis de små hår, de desværre lynhurtigt kommer til, kommer i klemme.

Sidst men ikke mindst, som producenten af denne gyldne gigant-ring da også anbefaler, så får det tingene til at glide noget nemmere, hvis man smører for med en glidecreme.

Vores Fifty Shades ring er fundet her

Hele pakken skal med igennem hullet

Hvor min første, ikke mindst mentale, hurdle gik på, om jeg nu også var stor/tyk nok til at fylde ringen ud, så kom den tredje og sidste af slagsen til at gå på, at denne her Fifty Shades penisring kan benyttes på to måder. 1 – Her skal ringen udelukkende sidde helt om roden på penis. 2 – Her skal ringen rundt om penis og kuglerne på samme tid. Og det var altså lidt af en opgave, altså punkt nummer to, var det svært ikke at forestille sig, da Joan gjorde mig denne variant klart.

Hvorpå jeg efter en ekstra dyb indånding (har man sagt a, må man også sige b) kastede mig over punkt nummer to. Og hurraaaaa!!! – det lod sig sgu gøre. Men altså kun i situationen, hvor jeg slet ingen erektion præsterede. Men da ringen først sad, hvor den nu skulle, så sad den dæleme også både godt og godt fast – og gjorde helt klart sit til, at min manddom tog sig bedre og mere spændstig ud end nogensinde tidligere.

Æstetisk flot og lækker – også i hendes øjne

Penisringe, skåret over en bred kam, har af rigtig mange – i mange år – været stemplet som et hjælpemiddel. Henvendt manden, der ikke selv evner at præstere en ordentlig rejsning – og/eller som har problemer med at holde den kørende i så lang tid, man nu rigtig gerne vil.

Som naturligvis er noget fis. Penisringen – og helt klart også denne variant, er henvendt alle mænd – og hjælper med at yde en rejsning og spændstighed, der bare ikke kan lade sig gøre uden ring.

Desuden er denne Fifty Shades penisring mere æstetisk flot og lækker end alle andre produkter i genren, jeg/vi nogensinde har været i nærheden af. Det tænder og tæller altså også, og ikke mindst hende. Og hvad der glæder og fornøjer hende, glæder og fornøjer jo også en selv.

Så alt i alt en slet ikke så ringe gylden penisring fra den nye Fifty Shades Freed collection – for nu at udtrykke det lidt mildt, midt her i december-kulden.

Fifty Shades ringen kan købes her

Fakta om Fifty Shades Freed penisring

Bag produktet: Fifty Shades

Materiale: Rustfrit stål, forgyldt (og med inskription)

Diameter: 4, 5 centimeter (indvendig)

Vægt: 163 gram

Fordele: Flot, æstetisk og evner, hvad den skal kunne

Ulemper: Enkelte mænd kan være for tykke eller tynde til at benytte ringen – ellers ingen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud