We-vibe Unite – Lille Og Fin Par Vibrator

 


Af Blogger MillOBS. Super lækker par æske med Unite OG Pivot kan ses her

Mill har testet en lille, fin par vibrator fra super brandet We-Vibe. Klemme vibratoren Unite stimulerer klitoris og G-punktet på samme tid – og giver plads til, at også han kan trænge sig på.

Unite fra We-Vibe er fundet her

We-Vibe Unite Couples Vibrator er en fin, lille par vibrator, som er til glæde for både damen og manden. Og produktet fungerer som en lille klemme, med to dele, to ”arme”. Hvor den ene del, den smalleste vibrator-arm, sættes man op i skeden, så den lige berører G-punktet. Mens den anden og lidt tykkere vibrator-del sidder uden på skeden. Hvor den rigtig fint stimulerer klitoris.

Fin par vibrator, der rammer godt

Længden på denne her We-Vibe vibrators ”arme” er lidt mere end en lillefinger lang, så den passer rigtig godt til at ramme begge lystpunkter. Både i og uden for vagina. Så her er intet at klage over. Til gengæld kunne jeg godt have brugt noget mere bredde på vibratoren – sådan at den ikke glider så meget rundt, når man er i gang med at lege med den.

Når den sidder oppe, så kan den nemlig godt blive skubbet lidt fra side til side, så den ikke bliver ordentlig siddende.

Brug hånden til at holde den på plads

Så enten skal man bruge en hånd til at holde par vibratoren på rette plads. Eller også må man acceptere og leve med, at den indimellem glider lidt til siden (hvor man dog fortsat godt kan mærke produktets helt fine vibrationer). Men det giver altså bare mere, når de to vibrator-arme stimulerer direkte på klitoris og G-punktet.

10 forskelige vibrations indstillinger

We-Vibe Unite Couples Vibrator er med 10 forskellige vibrations indstillinger, men helt personligt kunne jeg godt have brugt en indstilling, der havde en lille smule kraftigere vibrationer.

Men det der er rigtig godt ved denne vibratorklemme er, at den både stimulerer i den ydre og indre del af vagina – til glæde og fornøjelse for også manden, der også er fin plads til.

Den sexpartner jeg havde, da jeg testede We-Vibe klemmen, han var sådan ok med, at oplevelsen blev krydret med nogle vibrationer. Det var dog ikke noget han decideret fik større fornøjelse ud af det – i forhold til hvis klemmen nu ikke havde været der, men den generede ham heller ikke.

We-Vibes Unite kan købes her

Er næsten den vibrator, jeg altid har drømt om

Hvis størrelsen af We-Vibe Unite Couples Vibrator bare havde passet mig lidt bedre, så havde den været lige præcis den vibrator, jeg altid har drømt om.

Par vibratoren betjenes fra snuden af den vibrator-del, der placeres uden på vagina – og tænd- og sluk-delen sidder lige som placeret inde under gummiet. Så det kan godt være lidt ”hårdt” at tænde og slukke for den igen. Men når den først er tændt, så kan man bare benytte den medfølgende fjernbetjening. En lille, fin en af slagsen, i en lækker form – og med kun en enkelt knap på. Hvor man kan skrue så meget op og ned for vibrationerne man nu engang lyster. Fjernbetjeningen i sig selv er en ret fin finesse, synes jeg.

Tag par vibratoren med dig i byen

Fjerbetjeningen er ikke større, end man fx kan have den liggende i lommen til at have i lommen, hvis man fx tager en tur i byen eller lignende. Altså leger med vibratoren ude af huset. Og man kan naturligvis både lege alene eller sammen med sin partner. Her skal man dog indstille sig på at have en ret stram trusse på, hvis vibratoren af sig selv skal blive siddende oppe.

Par vibratoren er som med alle We-Vibes andre produkter produceret i bodysafe silikone – et ret lækkert materiale at både røre ved og lege med.

Vibratoren suger fnug til sig

Men som med alle andre produkter med en overflade af silikone, så skal der næsten intet til, før der sætter sig fnug på vibratoren. Man når dårligt nok at lægge den fra sig, inden den suger ting og sager til sig. Eller hvis man fx kommer til at stryge den hen over lagnet eller lignende – og så må man altså bare ud at gøre den ren igen.

Der medfølger dog en lille pose, man både kan opbevare og placere vibratoren oven på – hvis man ønsker at undgå for meget fnug.

Emballagen består en lille og fin og helt neutral æske der gør, at man ikke kan se, at indholdet er et stykke sexlegetøj. Der er rigtig fint i forhold til, hvis ungerne skulle få fat i den. Eller hvis nu svigermor skulle risikere at komme på besøg.

Mange skal nok få god nydelse ud af produktet

I det hele taget er jeg faktisk rigtig godt tilfreds med We-Vibe Unite Couples Vibrator. Det her er virkelig my dream comes true – dog lige med dette her lille minus, at vibrator klemmen, i hvert fald ifølge min krop, burde have været en smule større/bredere – men nu er jeg jo en lidt stor/høj pige. Så vibratoren passer formentlig som hånd i handske til en gennemsnits størrelse kvinde.

Derfor bør rigtig mange også kunne få rigtig god nydelse ud af dette her produkt henvendt både hende solo og parret.

Unite fra We-Vibe kan købes her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud