Der var engang en hårfjerner………

sponsor1

 

 

hårfjernerSå det til kamp mod stubbene, og jeg mener det!!!

Nu har jeg faneme brugt flere år på at komme de forbandede knopper og øm hud til livs uden det har lykkedes mig helt. Det er altid kun halve løsninger jeg er endt ud med, og jeg har ofte nået næsten i mål, men er endt med at måtte ty til anti-bumse cremer eller lign. for at stoppe det grimme og ømme udslæt. Mit største problem men hårfjerner er området mellem balderne, ja jeg har hår i røven og på balderne, har du ikke? Nå men det er et forbandet område at være øm, et, jeg sidder på min røv, balderne gnider mod hinanden osv. Jeg kan fx. ikke bruge strømpebukser når jeg har hårfjerner rash. eller gamacher, Manden kan ikke tumle rundt dernede, det gider jeg bare ikke når jeg er plaget af rash. Og som i sikker har læst her på bloggen, har jeg og flere af mine veninder prøvet forskellige produkter for at komme problemet til livs. Jeg er bare ikke en af de nemme at kurere, as usual……

Og jeg har været gennem alle mulige løsninger mener jeg selv. Har også fået en Silkn’glide, sådan en til at fjerne hårene permanent med lysterapi, men naturligvis, er jeg ikke egnet da mine hår er for lyse. Jeg er ikke dum blondine, men naturlig blondine, så silkn’glide bliver testet af Teenageren. Læs mere om hendes eventyr her.

No more hair kan købes her

5 dec.

hair no moreNå men jeg fik så denne her spray, “Hair no more” fra et mærke der hedder Skin Doctors. Bilder mig ind at jer har set mærket før, men det er ikke vigtigt nu. Denne spray skal efter sigende kunne sætte gro hastigheden af hårene ned, altså ikke dem på hovedet, men på benene, armhulerne, bikini linien, ja vel egentlig alle steder på kroppen du ønsker. Jeg har brugt den fra ankler til og med bikini/røvbalder. Jeg brugte den første gang d. 5 dec. 2014. Jeg barberede mine ben/lår, balder og bikini linie. og så var det ellers i gang med at spraye. Det første jeg oplevede var en kraftig duft af mentol, er ikke klar over hvad det skal gøre??? Men det gør ikke mig noget, det er en god frisk duft, tænker at det har en antibakteriel effekt. Mod min forventning svier eller klør det slet ikke, det plejer den slags ellers at gøre, men lækkert at den tørre ind ind uden at fedte, hader når jeg fedter rundt i dynen. Jeg gjorde som foreskrevet i den folder der er med i æsken, altså masserede det godt ind i huden. Jeg har brugt sprayen 2 gange dagligt de første tre uger og den sidste tid kun om aftenen inden sengetid lige efter et varmt brusebad, så er huden som regel mere modtagelig. Nå men jeg valgte ikke at smøre andet på end denne spray, brugte den i øvrigt også i mellem balderne og inderlår og lysken, uden problemer. Fes i seng og så lidt tv inden jeg sov.

Det første jeg kan sige om denne spray: lidt vildt at der ikke er kommet stubbe på benene endnu, her over 12 timer efter. I bikini linien er der dog ingen ændring endnu.

12 dec.

Mærkbart længere tid mellem barberinger nødvendig på benene, næsten ingen hår på lårene. Bikini linien stadig en udfordring. Men vildt at jeg slet ingen udslæt/rash har haft mellem balderne endnu weeeeeeeeee.

26 dec.

Kan nu nøjes med at barbere mig et par gange nu ugen på benene. Og er helt uden rash på baglår, lyske, bikini linien og mellem balderne. Dog skal jeg stadig barbere bikilinien dagligt.

3 jan. 2015

Så er det ved at være en måned siden jeg startede, og konklusionen er jeg ikke helt færdig med. Men jeg kan sige dette: “hair no more” har gjort for mig hvad kun anti-bumse cremer har kunnet gøre, nemlig at holde rash/udslæt og ømskindet hud for døren. Barbering er kun nødvendig halvt så ofte som før, og hårene er ved at blive mindre stive bilder jeg mig ind. Jeg har ikke tænkt mig at give op, jeg har faktisk stor tiltro til at sprayen kan udrette det den siger for en pige som mig, hvor stort set alt andet har slået fejl. Og min bikini linie for ikke lov til at vinde, så jeg fortsætter derud af.

Sprayen er ikke engang dyr i drift set med mine øjne. jeg har haft til ca. en måned i en flaske som koster 149 kr.

Kan købes her

Fortsættelse følger………..

———————————————————————————————————————-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud