Jeg nægter at gå ned på udseendet af mine ben

benJeg har simpelthen bare ikke tid eller overskud, har jeg for længst måttet indse, til at barbere mine ben hver evig eneste dag – og ja, gu fanden gror hårene på benene hurtigt nok til, at jeg får de her irriterende og stikkende stubbe, hvis jeg altså ikke barberer mig hver dag. Og jeg er med garanti ikke den eneste kvinde, der igen og igen står med dette dilemma. Der specielt er ret så generende i løbet af sommerhalvåret hvor man her i Danmark endelig har mulighed for at lufte stængerne, uden at fryse som en lille hund.

Og har jeg endelig tid til at barbere mig, så er overskuddet til den helt store omgang der så langt fra altid – med to hjemmeborende børn, der stadig kræver en del opmærksom, hjælp mv. Hertil kommer mand, hus, hunde, osv., osv. – ja, I kender nok selv rumlen. Desuden er der heller aldrig varmt vand i vandbeholderen til, at jeg bare kan lade vandet løbe og skrabe løs, hvis det endelig skulle være. Alligevel nægter jeg altså helt konsekvent at gå ned på udseendet – heller ikke af mine ben!!!

miniStort med mini-skrabere

Efter at have fået fat i de her mini-skrabere, jeg hurtigt er blevet en ret stor fan og tilhænger af, har jeg i stedet nu kastet mig over tørskrabning – ikke at forveksle med hverken tørsvøming eller tørsex. Ved tørskarbning, surprice-surprice, benytter man naturligvis ikke vand, til gengæld må hårene bare ikke være alt for lange, når man skraber. Så tørskrabning fungerer klart bedst på daglig basis, hvor man fjerner stubbe.

Jeg fandt min mini skraber her

For det første, så går tørskrabning lynhurtigt. Så selv på de noget mere stressende dage kan jeg som regel nu finde tid og overskud til at skrabe. For det andet giver den daglige skrabning af benene en vildt dejlig følelse og fornemmelse – at man dag efter dag har helt glatte ben. Skraberen, min nye, lille hjælper, er desuden både lille og praktisk, samt super nem at benytte og holde på. Det eneste, man helt reelt skal tænke over, inden man skraber sine stubbe, er, at benet/benene skal være helt rene og tørre – intet vand, skum, creme eller andet halløj! Lige mig og min boldgade!

cremVil dog helt klart anbefale, for en ekstra rar og lækker følelse, at man efterfølgende benytter sig af en god fugtighedscreme til benene – og så ellers bare ud i sommerlandet!

P.s Denne shave creme er super som after-tørskrab 🙂


 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud