Je Joue G-punkt vibrator – I love it!!!

sponsor1——————————

gki-on-the-move_1_1

Je Joue gør det igen, igen – G-Kii G-punkt vibrator sidder lige i skabet!

Til trods for at producenten Je Joue fortsat ikke er blevet helt gode til knapperne (før skulle man nærmest mase fingrene helt blå for at få en reaktion), så kommer de langt med funktionen.

Da jeg for snart mange år siden prøvede G-Kii for første gang, blev jeg super skuffet. Den var vildt dyr og havde et dårligt silikone-overtræk, og så var produktet ikke særligt kønt. Men Je Jous er dæleme kommet stærkt igen – endda i så høj grad, at jeg endnu en gang, som her med Fifi og Uma, må overgive mig 100 procent til lækkerheden i disse produkter.

Jeg har fundet min G-Kii her

No hands needed med denne G-punkt vibrator

Af den ene eller anden grund kan denne G-Kii faktisk sidde helt af sig selv, så det er altså ”no hands needed”, der selvfølgelig kun er et stort plus. Vibrationerne er, som jeg bedst kan li, kraftige og tunge og med fem forskellige styrker. Derudover kan man vælge imellem seks forskellige rytmer.

Det helt specielle ved G-Kii G-punkt vibrator er, at den – ja, er tænkt til g-punkts massage. Formen er let bøjet, men den kan knækkes endnu mere krum via en knap i siden, endda så meget, at man kan forme et skarpt ”C”. Dette gør, (på mig om ikke andre) at den kan sidde helt af sig selv og vibrere/trykke på G-punktet og klitoris samtidig. Der giver utrolig meget bevægelsesfrihed. Hvilket gør det noget nemmere at opnå både G-punkts- og klitoris-orgasme, måske endda krydret med et lille ”squirt”.

Lidt G-Kii fakta

Mærke: Je Joue – G-Kii. Er lavet af body-safe silikone, og fuldstændig uden støbemærker (der var støbemærker på den første model). G-Kii er cirka 23 centimeter lang og cirka 11 centimeter i omkreds (på det tykkeste sted af indføringsdelen). Oplades via en magnet-opladning, hvilket gør produktet 100 procent vandsikker. Knapperne er som sagt blevet en del nemmere at bruge, og der er + og -, samt en mode-knap til at styre vibrationsrytmerne. Husk at benytte vandbaseret glidecreme, da andet glidemiddel kan skade G-Kii.

G-Kii G-punkt vibrator kan købes her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud